VÁLASSZ: -

2007-09-10 15:46:43

Lelki vívódások

 Gondoljátok csak el! Nap, mint nap ott lenni újságok címlapjain, a velvet feljelentő oldalán vélt vagy valós hírekkel úgy, hogy sok esetben meg sem kérdeznek minket a témával kapcsolatban. Ha nyilatkozol, kiforgatják a szavaid és megírják, amit nem is mondtál, vagy a másik, ha meg sem kérdeznek, csak írnak… Természetesen vannak kivételek, de ritka! Azok az újságírók, akik megbízhatóak, gondosan el vannak mentve a telefonomban, és ha interjúról van szó, akkor megpróbálok csak és kizárólag nekik nyilatkozni!
Elkeserítő, hogy Magyarországon csak és kizárólag a negatív hír a hír! Bemocskolni, sárba tiporni, eltaposni, lejáratni, az útról leszorítani, a feljelentő rovaton „felnyomni”… Legyen ez sajtó, vagy magánember, sokszor sajnos egyre megy… Tisztelet a kivételnek! De biztos vagyok benne, hogy ezzel ti is szembesültök nap, mint nap!
Az elmúlt héten azzal voltam feljelentve, hogy a visegrádi Termál Hotelben mertem mindössze 2 órát eltölteni a gyermekeimmel 6000 Ft-ért, és egy nagy fekete pénztárcával mentem fizetni a fogyasztást…
Szerintetek normális ez a „feljelentő” vagy kukkoló?! Véleményem szerint NEM!!! Elmondjam, hogy miért? Azért, mert ez a bizonyos személy, aki kifigyelte, és jól értesülten megírta, hogy mikor és hol, mit csináltam a gyerekekkel, ugyanott élvezte ugyanazt a szolgáltatást ahol én, s szándékosan nem írtam, hogy ugyanannyiért, mert én kedvezményes baba-mami jeggyel mentem be a Hotel területére… Ja, és nem 2 órára! De, ha 2 órára mentem volna, akkor mi van?! Erről ennyit!
Visszatérve a mocskolódáshoz, ezzel a sztorival csak azt szerettem volna szimbolizálni, hogy vélt információkat osztott meg a nagyközönséggel a kedves „kukkoló”, és nem azt írta meg, hogy Rubint Réka önfeledten játszott órákon át gyermekeivel a visegrádi Termál Hotel medencéjében… Nem, nem!!! Mivel a viselkedésemben nem talált hibát, leírta, hogy szerinte mennyiért mentem be, mennyi időre?! SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
Tudjátok, hogy mit szoktam erre mondani? Az ilyen embereket, már „megverte” a jó Isten, azzal, hogy ilyenek!
És akármennyire is próbálok nem foglalkozni a dologgal, azért a lelkem mélyén igenis bánt! Bánt, mint ahogyan a Norbit is, amikor támadás éri!
Itt volt például a túró rudis tüntetés… Meghirdették, próbáltak tömeget demonstrálni, mert a férjem nem tartja egészségesnek a hozzáadott finomított cukorral ellátott rudit. Létrehoztak egy oldalt a világhálón, hogy tüntetést szervezzenek NORBI ellen. A tüntetés meghiúsult, mert a meghirdetett helyszíneken mindössze 4-5 ember lézengett.
Szomorú, hogy ilyen dolgokkal kell együtt élni… És ha hiszitek, ha nem, ezt nem lehet megszokni! Mindketten magunkra vesszük a negatív behatásokat, és egymásban tartjuk a lelket…
A nyári Roadshow – országos turné - nagyon sokat adott mindkettőnknek! Az emberek szeretete, kézfogása, támogatása, biztató szavai sok mindenen átsegítenek minket… Köszönjük azoknak, akik elismerik önzetlen munkánkat, hogy hisznek bennünk, és leveleikkel, személyes találkozások alkalmával erőt adnak nekünk! Köszönjük!
Nagyon érdekes, hogyha betéved az országba egy rendszer, módszer, ember vagy nevezzük bárminek, de külföldről jött, azt mindenki azonnal kipróbálja, isteníti, rajong érte. De ha ugyanez a valami, valaki közülünk származik, azt addig „mocskolják”, amíg vagy el nem lehetetlenítik, vagy meg nem unja, és el nem hagyja az országot!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez magyar mentalitás, vagy az egész világon ez van?!
Röviden ennyit a lelki vívódásaimról, hiszen ezekkel úgyis nekem kell megküzdenem.
Szép napot mindenkinek!

RékaCímkék: 59
Értékelés: 2.05317 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Sportról, családról, a munkámról, magamról...

MAGAMRÓL

Fitness edző. DVD: Add önmagad! 1., Add önmagad! 2., Az igényes nők edzésprogramja, Légy bombajó kismama!, Add önmagad! 3. A tökéletes alakodért

ÜZENŐFAL

2008-04-14 22:24:38 Andi Kedves Réka!
Nagyon tetszik a blog.
Én csak annyit szertnék mondani, hogy csak így tovább, nagyon jó vagy abban amit csinálsz és ne törődj azokkal, akik bántanak!
Cak féltékenyek arra, amit elértél KEMÉNY munkával.
Köszönöm, hogy vagy és segítesz az emebereknek.

2008-04-14 19:23:42 Tóth Éva Szia Réka!
Az RR stars kollekcióhoz hozzá lehet jutni valahogy?

2008-04-12 18:28:30 Martina Szia Réka!
Remélem emlékszel még a március 31.-ei napra,amikor eljöttél hozzánk Nyíregyházára a Bem József Általános Iskolába.
És el tudnád küldeni azokat a képeket ami ott készült?Az e-mail címem:cs_tina@freemail.hu
Előre is köszi. :)

2008-04-11 08:29:14 Norcika Szia Réka!
Megszeretném kérdezni,hogy milyen gyakorlatokat és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék!
Előre is köszönöm!

2008-04-10 15:46:33 Vica Jópofák vagytok, hogy nem jelenik meg a hozzászólásom.

2008-04-10 12:59:22 anyuka88 Szia Reka!En egy londonban elo magyar vagyok.Gratulalni szeretnek neked es a parodnak es sok sikert kivanok a jovoben is. Egy gyerekem van es nagyon meghiztam a segitsegedet kernem a
lefogyashoz.hallottam egy fogyast segito tabbletarol csak nem tudom a nevet.valoban hatasos?

2008-04-10 10:45:33 izi Hu-ha!Akinek nem szimpatikus a Réka miért olvassa a blogját?Inkább tornázni kéne hogy ne legyen ennyi mocsok az emberi testben,erőt gyüjteni és szeretni.

2008-04-09 16:40:31 Mrs.Robinson Szia Reka,mea culpa,hogy en itt ekezet nelkul de egy ideje kulfolodn elek.Szoval.annyi mindent tudnek es szeretnek irni,de a legeslegfontosabb:teljesen indifferens,hogy kis es mit gondol,ha van celod(barmi is az)ha van hited(barmiben)akkor kuzdj,menj,csinalj.Mindig lesznek "masok"-egyfajta reakciokent Rad, az eletedre(amirol nem tudnak),a kulsodre.Na ilyenkor kell szelektalni.Nyilvan nem kellemes negativ prekoncepciokat hallgatni-de eza piros szonyeggel jar.
Norbinak annyiban igaza van,hogy felesleges mindent kimondani,elmagyarazni"en nem is ugy ertettem.."nem is olyan vagyok" mert csak belebonyolodsz es taptalajt adsz arra,hogy kiforgassak a szavaidat.Csak onmagunknak kell megfelelni,es elszamolni.Nem attol leszel szebb vagy jobb,hogy a taxis mit mondott.Szoval,az ero legyen veled:-))

2008-04-09 14:37:55 Norci Szia Réka!
Megszeretném kérdezni hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék?

2008-04-09 10:53:56 szabina Kedves réka!Az én véleményem egyetért a tiéddel mert a mai világban nagy az irigység és a rosszindulat persze vannak kivételek!Én egy31 éves 2gyermekes anyuka vagyok olyan helyen lakom ahol az emberek mindig a másikkal foglalkoznak nem magukkal biztos lenne mit sepregetniük

2008-04-07 19:34:36 Noémi Szia Réka! Nem tudom,hogy emlékszel de az egészséghétre jöttél edzést tartani hozzánk Nyíregyre.Mikor fogod leírni ide?:)

2008-04-07 01:24:28 Viktoria nagyon jol nezel ki ket gyerek utan.gratulalok.
en kanadaban elo magyar vagyok,e gyerek edesanyja s itt kanadaban is az egy mentseg hogy valaki kover de van gyereke.
szomoru.s igaz hogy a magyar rosszindulatu s massal torodik nem a maga eletevel.sok sikert mindenhez

2008-04-06 14:30:37 Zita Kedves Réka!Szeretném kérdezni, hogy hol tudnék hozzájutni az Add Önmagad 3-hoz mert egy boltban sem találom.illete hallotam hogy áprilisban kerül a polcokra a legujjabb dvd amin 5*20perc látható.Baja környékén lakom.
Köszönettel: Zita

2008-04-06 10:30:07 Benedetta majd a máec. 31-i képeket valaki el tudja küldeni(tudod réka akkor volt a bem jószef ált. iskolában az egészség hét)az e-mail címem: beni0630@freemail.hu! előre is köszönöm!

2008-04-03 13:46:41 edo Kedves Réka!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy áprilisban mikor várható az új dvdéd? nár nagyon várom!!!

2008-04-02 19:28:16 Violetta Szia!Mindennap tornázok a bnőmmel a kazijaidra,nagyon jó!Régebben azt hittem,h hülye vagy,de nagyot tévedtem!Fantasztikus vagy!Ne foglalkozz azokkal akik irigyek rád!mutasd meg hogy különb vagy náluk!Engeem is sokan megvetnek,de nem foglalkozok velük,mert tudom h a te segítségeddel lefogyok!Puszi

2008-04-01 18:15:22 Kriszti Szia Réka!
Ma csináltam a 2. videodatm és nagyon fárasztó volt de jó is:)
remélem mégsokáig fogom folytatni és nyárra majdnem olyan tökéletes alakom lesz mint Neked:)..vagy csak 1 kicsit hasonlítson:D.
Köszi szépen, szia:)

2008-04-01 14:56:45 benedetta Kedves réka! remélem emlékszel a március 31-re a Bem József Álltalános iskolában. mert majd a képeket el tudnád küldeni a beni0630@freemail.hu e-mail címre. előre is köszönöm!:)

2008-04-01 14:30:58 mondik Szia Réka!
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy sokan nem szeretik azt, amit és ahogyan csinálsz. Végülis: nem a szeretetükből, hanem a pénzükből és a hiszékenységükből élsz meg. Nem is akárhogy :).

2008-03-31 20:07:25 Kingi Volt nálunk Réka Nyíregyházán jól megtornáztatott minket
aranyos kedves!!!!!!!

© StoryOnline 2007