VÁLASSZ: -

2007-10-30 13:43:53

Néhány mondat Szulák Andihoz, Szulák Andinak, Szulák Andiért

De először szaladjunk picit előrébb az időben…
Évekkel ezelőtt - amikor még senki nem ismerte Rubint Réka nevét az országban, csak a rokonságom, barátaim, osztálytársaim, az aerobic óráimra járó hű vendégköröm- volt Magyarországon egy „hölgy”, akit rendkívül tiszteltem, s amióta megismertem, még inkább tisztelem!
Bármikor megláttam, vagy meghallottam a sajtóban nyilatkozni, titkon arra vágytam, hogy egyszer majd személyesen is találkozhassam vele, ha csak egy pillanatra is!
Aki rendszeresen olvassa a nyilatkozataimat, az biztosan emlékszik arra a „szlogenre”, amit az életfilozófiám szerves részének tartok: „Merni kell nagyot álmodni!”
Hát, ez akkor valóban csak egy álom volt, ám az elmúlt hónapokban valósággá vált!
Igen! Az élet úgy keverte a „lapokat”, hogy volt szerencsém közelebbről is megismerni Szulák Andreát, akit egykoron csak a médián keresztül csodálhattam!
A legelső találkozásunk, kb. 5 évvel ezelőtt volt, amikor egy közös ismerősnél, kerti grillezésre voltunk mindketten hivatalosak. Bemutattak minket egymásnak, váltottunk néhány szót. Nem tudom, hogy Andi ebből pontosan mire emlékszik, egyet biztosan tudok, én napokig az élmény mámorában úsztam…Eltelt kb. 2 év, mire újra találkoztunk a Szulák Show-ban.Rengeteg partin, rendezvényen összefutottunk, de soha nem volt lehetőségem arra, hogy ezt a számomra oly kedves, ám mégis kissé titokzatos „NŐT”, közelebbről megismerjem.
S hazudnék, ha azt állítanám, hogy most ismerem, de mégis úgy érzem, hogy amit 2 hete tapasztaltam, azt el kell, hogy mondjam nektek!
Kb. 1 hónappal ezelőtt csörgött a telefonom, Szulák Andi hívott, Norbit kereste…
Mivel Norbi épp forgatott, beszélgetni kezdtünk, és szóba került, hogy még mindig nem látogattuk meg a kis Rozinát…
Hogy őszinte legyek, Norbi már hónapok óta mondogatta, hogy „Hívd fel az Andit, egyeztess vele időpontot, mert többször is említette nekem, hogy látogassuk meg őket!”
Na persze! Én? Hívjam fel?! Őt?! Többször is neki kezdtem, ám az utolsó pillanatban mindig elszállt a bátorságom…
Biztosan nektek is adódott már hasonló az életetekben!

De az élet nem hagyta, hogy elkerüljem a személyes találkozást, nem hagyta, hogy az „álmom” ne váljon valóra!Egyeztettünk egy kora délutáni időpontot, és bár egyedül – mert a Norbi folyamatosan a duciknál van, a Nagy Fogyás házban -, de összeszedtem a bátorságom, és meglátogattam Andiékat…Meghitt, családi nyugalom, lelki béke fogadott.
Egy leírhatatlanul kedves, mosolygós szemű édesanya, aki karjában, óvó öleléssel tartotta legféltettebb kis kincsüket, Rozinát…
Épp olyan volt, mint a televízió képernyőjén! Kedves, őszinte tekintete, megnyugtató, szelíd szavai biztosítottak arról, hogy nem tévedtem. Épp olyan, mint amilyennek hittem…
Számomra egy példakép, egy példaértékű édesanya és egy nagyszerű feleség!
S, hogy miért írtam erről ilyen hosszasan?!
Azért, mert felháborított az, amikor Andi blogját olvasva rátaláltam, egy nevét természetesen nem vállaló – „majd én jól megmondom a Szuláknak…” -, hozzászóló véleményét.
Istenem! Tényleg ennyire ostobák egyes emberek?!
Tudjátok, egyáltalán nem csodálkozom azon, amikor „BLOG” írására való felkérésre nemet mondanak egyes közéleti személyiségek!
Ezért!
Egy édesanya, aki veszi az időt és fáradtságot, hogy megossza élményeit, lelki mozzanatait a „nagyközönséggel” őszintén, azért hogy érezzétek, hogy nem felejtett el titeket, azért, hogy esetleg segítsen azoknak saját tapasztalatain keresztül, akik hasonló cipőben járnak…
És csak azért mert őszinte, adjunk neki, mit kesereg, mit magyarázkodik?!
Vessük, lincseljük meg, amiért 6 hónapos kislányától volt mersze távol lenni néhány órát…
Szánalmas ez az emberi hozzáállás!!!
Kedves Andiért rajongók! Én mindenesetre köszönöm, hogy vagytok, mert egy biztos,
Szulák Andrea olyan nagyszerű EMBER, és olyan fantasztikus édesanya, mint amilyennek gondoljátok!!!

Őszinte, baráti tisztelettel:
Rubint RékaCímkék: 23
Értékelés: 4.18953 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Sportról, családról, a munkámról, magamról...

MAGAMRÓL

Fitness edző. DVD: Add önmagad! 1., Add önmagad! 2., Az igényes nők edzésprogramja, Légy bombajó kismama!, Add önmagad! 3. A tökéletes alakodért

ÜZENŐFAL

2008-04-14 22:24:38 Andi Kedves Réka!
Nagyon tetszik a blog.
Én csak annyit szertnék mondani, hogy csak így tovább, nagyon jó vagy abban amit csinálsz és ne törődj azokkal, akik bántanak!
Cak féltékenyek arra, amit elértél KEMÉNY munkával.
Köszönöm, hogy vagy és segítesz az emebereknek.

2008-04-14 19:23:42 Tóth Éva Szia Réka!
Az RR stars kollekcióhoz hozzá lehet jutni valahogy?

2008-04-12 18:28:30 Martina Szia Réka!
Remélem emlékszel még a március 31.-ei napra,amikor eljöttél hozzánk Nyíregyházára a Bem József Általános Iskolába.
És el tudnád küldeni azokat a képeket ami ott készült?Az e-mail címem:cs_tina@freemail.hu
Előre is köszi. :)

2008-04-11 08:29:14 Norcika Szia Réka!
Megszeretném kérdezni,hogy milyen gyakorlatokat és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék!
Előre is köszönöm!

2008-04-10 15:46:33 Vica Jópofák vagytok, hogy nem jelenik meg a hozzászólásom.

2008-04-10 12:59:22 anyuka88 Szia Reka!En egy londonban elo magyar vagyok.Gratulalni szeretnek neked es a parodnak es sok sikert kivanok a jovoben is. Egy gyerekem van es nagyon meghiztam a segitsegedet kernem a
lefogyashoz.hallottam egy fogyast segito tabbletarol csak nem tudom a nevet.valoban hatasos?

2008-04-10 10:45:33 izi Hu-ha!Akinek nem szimpatikus a Réka miért olvassa a blogját?Inkább tornázni kéne hogy ne legyen ennyi mocsok az emberi testben,erőt gyüjteni és szeretni.

2008-04-09 16:40:31 Mrs.Robinson Szia Reka,mea culpa,hogy en itt ekezet nelkul de egy ideje kulfolodn elek.Szoval.annyi mindent tudnek es szeretnek irni,de a legeslegfontosabb:teljesen indifferens,hogy kis es mit gondol,ha van celod(barmi is az)ha van hited(barmiben)akkor kuzdj,menj,csinalj.Mindig lesznek "masok"-egyfajta reakciokent Rad, az eletedre(amirol nem tudnak),a kulsodre.Na ilyenkor kell szelektalni.Nyilvan nem kellemes negativ prekoncepciokat hallgatni-de eza piros szonyeggel jar.
Norbinak annyiban igaza van,hogy felesleges mindent kimondani,elmagyarazni"en nem is ugy ertettem.."nem is olyan vagyok" mert csak belebonyolodsz es taptalajt adsz arra,hogy kiforgassak a szavaidat.Csak onmagunknak kell megfelelni,es elszamolni.Nem attol leszel szebb vagy jobb,hogy a taxis mit mondott.Szoval,az ero legyen veled:-))

2008-04-09 14:37:55 Norci Szia Réka!
Megszeretném kérdezni hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék?

2008-04-09 10:53:56 szabina Kedves réka!Az én véleményem egyetért a tiéddel mert a mai világban nagy az irigység és a rosszindulat persze vannak kivételek!Én egy31 éves 2gyermekes anyuka vagyok olyan helyen lakom ahol az emberek mindig a másikkal foglalkoznak nem magukkal biztos lenne mit sepregetniük

2008-04-07 19:34:36 Noémi Szia Réka! Nem tudom,hogy emlékszel de az egészséghétre jöttél edzést tartani hozzánk Nyíregyre.Mikor fogod leírni ide?:)

2008-04-07 01:24:28 Viktoria nagyon jol nezel ki ket gyerek utan.gratulalok.
en kanadaban elo magyar vagyok,e gyerek edesanyja s itt kanadaban is az egy mentseg hogy valaki kover de van gyereke.
szomoru.s igaz hogy a magyar rosszindulatu s massal torodik nem a maga eletevel.sok sikert mindenhez

2008-04-06 14:30:37 Zita Kedves Réka!Szeretném kérdezni, hogy hol tudnék hozzájutni az Add Önmagad 3-hoz mert egy boltban sem találom.illete hallotam hogy áprilisban kerül a polcokra a legujjabb dvd amin 5*20perc látható.Baja környékén lakom.
Köszönettel: Zita

2008-04-06 10:30:07 Benedetta majd a máec. 31-i képeket valaki el tudja küldeni(tudod réka akkor volt a bem jószef ált. iskolában az egészség hét)az e-mail címem: beni0630@freemail.hu! előre is köszönöm!

2008-04-03 13:46:41 edo Kedves Réka!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy áprilisban mikor várható az új dvdéd? nár nagyon várom!!!

2008-04-02 19:28:16 Violetta Szia!Mindennap tornázok a bnőmmel a kazijaidra,nagyon jó!Régebben azt hittem,h hülye vagy,de nagyot tévedtem!Fantasztikus vagy!Ne foglalkozz azokkal akik irigyek rád!mutasd meg hogy különb vagy náluk!Engeem is sokan megvetnek,de nem foglalkozok velük,mert tudom h a te segítségeddel lefogyok!Puszi

2008-04-01 18:15:22 Kriszti Szia Réka!
Ma csináltam a 2. videodatm és nagyon fárasztó volt de jó is:)
remélem mégsokáig fogom folytatni és nyárra majdnem olyan tökéletes alakom lesz mint Neked:)..vagy csak 1 kicsit hasonlítson:D.
Köszi szépen, szia:)

2008-04-01 14:56:45 benedetta Kedves réka! remélem emlékszel a március 31-re a Bem József Álltalános iskolában. mert majd a képeket el tudnád küldeni a beni0630@freemail.hu e-mail címre. előre is köszönöm!:)

2008-04-01 14:30:58 mondik Szia Réka!
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy sokan nem szeretik azt, amit és ahogyan csinálsz. Végülis: nem a szeretetükből, hanem a pénzükből és a hiszékenységükből élsz meg. Nem is akárhogy :).

2008-03-31 20:07:25 Kingi Volt nálunk Réka Nyíregyházán jól megtornáztatott minket
aranyos kedves!!!!!!!

© StoryOnline 2007