Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Rubint Réka blogja » Bármit tehetek, mindig lesznek olyanok, akiknek a...
2007-06-05 15:17:52

Bármit tehetek, mindig lesznek olyanok, akiknek a szemében bűnös leszek…

2 nappal ezelőtt épp teregettem a kimosott ruhákat, amikor Norbi kiszólt a dolgozószobájából, hogy „Kicsim, megint feljelentettek a Velveten, most épp a vezetési stílusod miatt…” Hogy őszinte legyek, pontosan addig foglalkoztam a hírrel, ameddig Norbi be nem fejezte a mondatot. Ám ezt követően felhívott az említett weboldaltól egy újságíró, majd az egyik napilaptól is, hogy ezzel a bizonyos feljelentéssel kapcsolatban interjút készítsenek velem…

Bízom benne, hogy azt fogják megírni, amit mondtam, de úgy döntöttem, hogy veletek is megosztom az erről alkotott véleményem!

Egy picit szeretnék korábbra visszamenni, csak hogy megértsétek…

Amióta az eszemet tudom, a szüleim arra neveltek, hogy mindig csak a saját, s ne mások problémáival, dolgaival foglalkozzak, soha ne nézzek hátra, csakis előre, tegyem a dolgom a legjobb belátásom szerint!

Ehhez képest a sors úgy hozta, hogy munkámnak köszönhetően rengeteg ember problémájával szembesültem, szembesülök. Ezt azonban mindig megpróbáltam szigorúan leszűkíteni csak az életmódra és az ezzel kapcsolatos problémákra, a magánéleti tényezőket figyelmen kívül hagyva. Hogy miért? Azért, mert nem érdekelt, s nem érdekel… Véleményem szerint mindenkinek megvan a saját maga baja, problémája a mindennapi életben.

Éppen ezért értetlenül álltam azon hír hallatán, hogy egy adott oldalon azon csámcsognak, hogy milyen stílusban autózom, jobban mondva „veszélyeztetem a társadalmat, a vezetési stílusommal”.

Elnézést kérek, de kérdem én: normálisak ezek az emberek?! Őszintén?! Tényleg azzal vannak elfoglalva, hogy Rubint Réka hogy vezet?! Most éppen ezzel!

Mert egy A4-es Cabrio-val járok, névre szóló rendszámmal! Rohadjak meg…, nem igaz?! Hiszen volt már olyan fórumozó - természetesen anonim, mert a nevét már nem merte vállalni - aki azt hangoztatta, hogy látott engem a gyermekeimmel a zebrán átmenni, és azt fontolgatta, hogy a fékre lépjen, vagy inkább adjon egy kövér gázt, mert annyira irritáltam, hogy legszívesebben a 2. mellett döntött volna…

Tudjátok, hogy mióta nem olvasom a fórumokat? Amióta a kislányom, Lara megszületett! S tudjátok, hogy miért?! Azért, mert amikor terhes voltam Vele, másról sem olvastam, mint hogy hülye gyereket fogok szülni az életmódomnak köszönhetően… Végigrettegtem a 9 hónapot, annak ellenére, hogy tudtam, minden a legnagyobb rendben van.

Gondoljátok csak végig. Minden terhességben benne van a rizikó. Élhetsz te bármilyen egészségesen, sportolhatsz te bármennyit, mindig meg van az a néhány %-nyi esély arra, hogy a gépezetbe hiba csússzon. S mégis kikiáltottak Bűnösnek! S hogy miért?!

Azért mert 24 évesen az első gyermekemmel várandós voltam, s egyszerűen csak nem szerettem volna elhízni. Úgy gondoltam, hogy nem kötelező belépnem a tévhiteket követők táborába, s elhatároztam, hogy én másképp fogom csinálni. Nem fogom veszélyeztetni a magzatom és a saját magam egészségét azzal, hogy a 9 hónap alatt 25-30 kilót hízok… Elkezdtem, csináltam, kitartottam az elveim mellett, mindazon rosszindulatú megjegyzések és rosszakaratú fórumozók ellenére, akik a vesztemet, a vesztünket kívánták. De nem adtam fel!!! Nem adtam meg azt az örömöt nekik!

Hiszen tudtam, hogy amit csinálok, az jó! S ha végigcsinálom, azzal nagyon sok tőlem segítséget remélő nőnek tudok majd tanácsot adni. S lám, sikerült!

Szültem két csodálatos, egészséges gyermeket, akik az életem értelmét adják.  Kismamák százai írják nap mint nap a kedves, köszönő e-maileket, hogy a kismama tornámnak és az Update életmódnak köszönhetően nem híztak bálna méretűre a terhességeik alatt, és egészséges gyermeknek adtak életet.

Hát ez az, amiért megérte!

De visszatérve a feljelentésekhez… Érdekes módon azt senki nem teszi szóvá, hogy 3 nap alatt 5 karitatív fellépésünk van az ország különböző pontján, vagy azt, hogy folyamatosan sérült, és cukorbeteg gyerekeken segítünk. S tudjátok, hogy miért?! Azért, mert ez nem hír!

Mint ahogy az sem, hogy nem tudok elmenni úgy egy hajléktalan mellett sem, hogy ne adjak neki, legalább 100 forintot. De hát miért is ne adnék, hiszen nekem van miből! Mert én otthon ülök a jól bevált „marketing” házasságomban, baby sitter neveli a gyerekeimet, folyik a pénz az Update bizniszből…, ja és a Norbit is csak a pénzéért szeretem! Ezeket csak azért írtam le, mert egytől-egyig mindegyikkel megvádoltak már.

Most biztosan felmerül benned a kérdés, hogy lehet így élni? Elmondjam? Nehezen!

Nem panaszkodni szeretnék, hiszen már az elején leszögeztem, hogy mindenkinek megvan a saját maga problémája. A baj az, hogy a magyar társadalom zöme – tisztelet a kivételnek - a másikkal van elfoglalva. Azzal, hogy a szomszédnak milyen autója van, ha új, akkor miből lopta, vagy hogy Béla, a szomszéd mikor ér haza, s ha későn, akkor biztosan kurvázni volt, amit szegény felesége biztosan nem tud… és még sorolhatnám.

Elkeserítő, nem? Engem elkeserít!

Egy biztos! A fórumokat ezután sem fogom elolvasni, csakis az e-mail címemre írt leveleket. A rosszindulatú pletykákkal pedig ezek után sem fogok foglalkozni.

Irigylésre méltó az, hogy egyes embereknek arra van idejük és energiájuk, hogy leüljenek a gép elé, és bepötyögjék az elferdített, feltupírozott eseményeket, amely egy ismert emberrel történt. Ha nekem ennyi szabadidőm lenne…

Én inkább teszem a dolgom, a legjobb belátásom szerint, ahogy azt a szüleimtől tanultam, és csakis az építő kritikára figyelek. Azokért harcolok, akik ezt megérdemlik. A családom, a szeretteim, és azok, akik hisznek a módszerünkben, az egészséges élet filozófiájában!

Köszönöm, hogy meghallgattatok, további szép napot!

Réka


Címkék:
Értékelés: 2.87 Hozzászólások: (19)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 19
Kriszta

Kedves Réka! Nehogy egy percig is elkeseredj mások baromságai miatt! Túl rövid az élet ahhoz,h. a sok hülye emberrel és a véleményükkel foglalkozzunk.Nagyon irigyek tudnak lenni az emberek,főleg persze az anyagi javakra,de arra is ha a másik boldog.Egyszerűen nem tudják elviselni,h.a másiknak jól műkődő párkapcsolata van,h. jól működik a családi élete,ha sokszor nagyon nehéz,akkor is az élet napos oldalát látja.Vagy legalábbis azt próbálja nézni.És mivel neked nagyon sok tekintetben irigylésre méltó életed van,ez kiváltja a rosszindulatot.Két gyermekes anyuka vagyok én is,29 éves.Egy darabig én is csináltam a kazettádat,de terhesen egyszerűen nem vitt rá a lélek...szerencsére nem híztam sokat.Most 6 hónapos baba mellett vagyok 55 kg,és 168 cm magas.Azért feszesíteni lenne mit,és ezügyben biztos,h. a te módszeredet fogom követni! Norbin nagyon meglepődtem a nagy fogyás alatt.Eddig is szimpatikus volt(az ő kazettáját is csináltam) de nagyon meglepett,h.mennyire szíven ütötte néhány dolog.Sok kitartást,erőt,minden jót kívánok nektek (főleg jó egészséget)!Sok szeretettel:Kriszta.
2008-03-13 13:08:41

Ns

Bár még az elején leszögezném, hogy nem vagyok az a Réka-Norbi "fanatikus", viszont teljesen egyetértek Rékával. Az újságírók csak azért írnak ilyen és ehhez hasonló cikkeket, mert ráérnek és egyszerűen, valamivel csak ki kell tölteni az újságokat, na meg pluszként, ez érdekli az emberek nagy részét (tisztelet a kivételnek). Ez a az "ablakbanlesemmitcsinálazutcanépe,mertráérekésnincsmitcsinálnom" kiszélesítése. Én is, és sztem még sokan mások, megtapasztalják azt, hogy a szomszédok hogyan fecsegnek róluk, figyelik őket. Ugye milyen rossz? És mi lenne ha az egész ország tenné ezt velünk? Rossz? Csak mert ilyet él meg Réka és még sok ismert ember. Ennyi erővel a következő cikk arról is szólhatna, hogy Xy nem 3 rétegűvel törölte...és higgyétek el, ezen is oldalakat tudnának elcsámcsogni... Mellesleg az ilyen ráérős emberek, inkább csak irigyek, de nekik is megadatik minden, csak ha egyszerűen lefoglalja őket más emberek élétben való turkászás, akkor nem valószínű, hogy saját magára lenne ideje, pontosabban a saját életére. Az ilyen emberek jórészt megkeseredettek, akik abban lelik a vigaszukat, hogy másokat ócsárolnak és ezzel fednék el az ő hibájukat. A vezetésről meg annyit, hogy aki vezetett, akarva-akaratlanul, de emberek vagyunk, és mindig hibázunk, nincs olyan sofőr, aki ne vétett volna. Senki nem vezet tőkéletesen, így nem ítélheti meg senki vezetési stílusát. Bár felteszem a kérdést: Ki tud ebben az országban normálisan vezetni? A a fórumozóról pedig az a véleményem, hogy rajta kéne átmenni...h ilyenket gondol és mond.
2008-03-04 13:03:01

Málni

Kedves Juhász Ágota! Nem tudom, hogy miután te végrehajtottál egy rosszul sikerült manővert az autóddal és másnap ez megjelenne az újságokban, mit szólnál. Mert szerintem elég nyomasztó lenne.
Ha rosszul vezet, az a baj, ha őszinte, az a baj. Mégis mondj már egy embert a környezetedből, aki tökéletes és minden helyzetben úgy állja meg a helyét, hogy abban senki semmi kivetnivalót nem lát. Nagyon ritka az ilyen, és Réka sem tartozik közéjük. Csak mivel ő "sztár", a hibái felnagyítódnak. Te meg még ráteszel azzal, hogy kijelented, hogy jól teszi, ha ezután már autóba sem ül, sőt, lehúzza magát a WC-n. Szerintem ez nem vall valami nagy empátiára. Ilyet még azzal sem "illik" csinálni, akit kifejezetten személyes okok miatt nem kedvelünk.
Bár lehet, hogy az én értékrendem túl elrugaszkodott.
2008-01-30 20:06:11

julie_

RÉKA!

MÁR BOCS, DE SZARD LE EZEKET A KIS ANONIM, MEG BESZARI PÖCSÖKET!!!

én rocker-punk vagyok, orrkarikával, és szakadt acélbetétes bakanccsal, de heti 2szer 2órát kondizom és hétvégén CSAK a Te dvd-re tornázom!
és szerintem klassz csaj vagy!!!

:D
2007-11-11 20:22:21

juhász ágota

te a vezetéseddel veszélyezteted mások életét, de ez nem baj, mert a szüleid arra tanítottak, hogy csak magaddal törődj, te nagyon ostoba nő vagy réka. azt azért szeretném tudni, hogy ha te találkoznál egy magadfajta vezetővel és a gyereid is benn ülnének a kocsiban, nyilatkoznál ilyen baromságokat?
2007-08-03 12:37:17

Anna

Szia!
Ez nevetséges. De egyébként mit vártál/várhat az ember. Ha valamit rosszul csinál valaki akkor egyből támadják, a legapróbb kis hülyeségért is, de persze ha le tesz valami komolyat az asztalra... az teljes mértékekig le van sz..va.

Teljesen együtt tudok érezni Veled, engem az óvodától a középiskola végéig mindenhol kiközösítettek. Meg duci is voltam.. De azért az isten szerelmére én voltam a téma :D :D(hihi hol vannak most ezek az emberek...)
Amikor enyém lett a legjobb szóbeli államvizsga az senkit nem érdekelt. Ha felrakok egy rúzst, ami csak a társaság felének tetszik akkor fikázástól hangos a terem...
Ez egy olyan társadalom, ahol egy rövid szoknyával többet lehet elérni mint mondjuk egy nyelvvizsgával, de ha sikerült is valamit összehozni, már vennék is el, támadnák is meg. Ezeknek nincs is saját életük!!
2007-07-31 16:57:39

Judit

Azt gondolom, hogy a mai társadalom mérhetetlenül irigy, sajnos. Természetesen, ahogyan írtad vannak kivételek. Én csak büszke tudok lenni, hogy hozzám hasonló korú ember társaim, milyen ügyesen, természetesen rengeteg munkával tudnak haladni. Tanulnunk kellene ezektől az emberektől. Valószínűleg valamit jobban csinálnak, mint mi! Talán gondolkodni is meg kellene tanítani azon embereket, akik irigykedve figyelnek, lesnek mikor vétesz hibát. Érdekesek, kishitű emberek ők és szerintem nem is érdemes rájuk időt szentelni. Kitartás, talán egyszer megjavul a Világ!
2007-06-17 18:36:23

Gabica

Hajrá Réka!

Kitartás!Nagyon drukkolok neked!Ne foglalkozz az olyan emberekkel, akik bántanak. Kit érdekelnek, csak irogyek. Te így vagy tökéletes!

Puszi neked!
2007-06-12 22:10:48

zpequino

de érted, hogy záróvonalon előzni az nem csak téged veszélyeztet
ha azzal jelentettek volna fel, hogy mérgedben éppen szétvered az audidat egy parkolóban, akkor oké, az a te dolgod

legközelebb nehézpótos ifával csúszok keresztbe az M3-on, de ne is nézzenek oda, mindenki törődjön a maga dolgával, micsoda ország

üdv,

egy ugyancsak szép és gazdag ember
2007-06-11 17:29:15

Kriszta

Szia Réka!Én 15 kg-ot fogytam a módszereddel és sikerül is tartanom.Megrendeltem a -10kg/hó c. könyvet és rengeteg hasznos tanács van benne. KÖSZÖNÖM!!
2007-06-08 09:50:57

Regina

Ebben teljesen egyetértek a Rékával. Mi a ... foglalkoztok azzal,hogy vezet, mintha más nem csinált volna még ilyet. És azért bántják ,mert azt az életformát adja tovább(kérés nélkül)ami neki bevált?Az üzletkötőket, jehovákat miért nem ocsmárolják?mert ők nem vállalják ország-világ előtt,mert ők bekopogtatnak a lakásodba és ott zaklatnak? Ha nem tetszik nem kell velük foglalkozni, és tényleg inkább sok ember magával, családjával foglalkozzon mint más ember rohanó életével.kicsit bele kellene gondolni, h mennyi munka jár ezzel. A gyerekeit meg végképp békén hagyni. Te mit szólnál ha a te gyereke)i)det bántanák csak szóval vagy azt írnák azon gondolkoztak, h a gázra lépjenek e.Ez már azért sok. Mindenki először magába aztán másba nézzen.Ilyen lesz ez a világ?A féltékeny, irigykedő emberek rontják meg...Én nem akarok ilyen lenni.
Ezeket csak leírtam miután elolvastam Réka mondani valóját...
2007-06-06 20:27:10

Ági

Szerintem mindenki aki rosszat gondol vagy tesz ellenetek, irígy mert csinosak szépek vagytok és egy boldog családot alkottok ami nagy kincs a mai világban.Kívánom ,hogy ne foglalkozzatok a rossz indulatokkal csak éljétek az életeteket így tovább példát mutatva másnak!
2007-06-06 14:45:03

borilla

Kedves Réka!
Először is leszögezném: van egy másfél éves egészséges kisfiam, akit mellesleg ugyanott szültem, ahol Te a gyermekeidet.Ugyanakkor viszont be kell ismernem, hogy soha még csak végig sem néztem egyikőtök tornáját, kazettáját stb. DE!!!
Miért ne lehetnék toleráns Veletek szemben? Ti sem zavartok engem a munkámban és a MAGÁNÉLETEMBEN sem. Csak azért mert ti ismert emberek vagytok?
A szörnyű az, hogy sajnos egyre több olyan ember van, aki nem tud és nem akar a saját problémáival foglalkozni, így aztán Rajtatok a világ szeme...
Átérezni ugyan nem tudom, de nagyon szomorúnak találom a helyzeteteket és nagyon drukkolok, hogy VÉGIG BÍRJÁTOK CSINÁLNI!!! Üdv:B
2007-06-06 12:53:34

edit

szia réka,teljesen egyetértek veled.ez az irigy társadalom egyszerűen kiborító,undorító.tudom könnyű azt mondani,hogy ne foglalkozz a médiával meg ezzel a sok ocsmány véleménnyel,de szard le(bocs)őket.akinek ez a rosszindulat jól esik az belül beteg.én nem vagyok gazdag,de nem is élek rosszul,23 kilót híztam a második terhességemmel,de büszkén jelentem:visszafogytam maradéktalanul.még ezekre a kis dolgokra is irigyek az emberek.azt kívánom neked és a családodnak,hogy tartsatok ki és folytassátok a munkátokat sikeresen.ja!és vegyetek még egy audi a3-ast.puszi.
2007-06-06 12:30:23

Nicoletty

Szió Réka! Király vagy,100% igazság! Ezért én is rohadtul unom ezt az országot! Követtem A példád mind végig/terhesség is/,S mindig kiszúrnak,pedig csak egy egyszerű "paraszt "vok.,De a pofám leszakadt mikor írtad h. elgázolnának!!!Ezt komolyan venném! Én perelnék!!! Te sem Voltál Városi Pénzes Csajszi,csak mertél Belevágni tenni,arról meg a kutya sem tehet Hogy pont a norbival egymásba zúgtatok! találtál Olyat akivel egy a célotok,mindenki Így találja meg az igazit !De ehhez mi mégis kishalak vagyunk ugye ,Réka?! Emberek E100-ai akár 1000-rei Követ el szabálysértést!!! Akkor azokkal is foglalkozzanak,vagy tükörbe lehet bámulni bután és bambán Pussz! Niky
2007-06-06 01:34:04

claudette

Az én véleményem csak annyi, hogy a vezetési stílusod egy teljesen külön téma attól, hogy milyen anya meg nő meg miegyéb vagy. Nem azzal van baj, hogy szuper kocsival jársz és a saját neved a rendszámod. Ha valaki egy teljesen átlagos rendszámú átlagos autóval előz záróvonalon és kanyarban, az ugyanúgy felháborító, mert az illető is belehalhat meg még sok más ember is, aki nem gondolná, hogy vannak, akikre a KRESZ nem vonatkozik. Az meg, hogy felkerültél ezzel a húzással a Velvetre, tényleg abból adódik, hogy te Rubint Réka vagy, mert az az oldal külön ezzel foglalkozik. Nézd csak meg, hány ismert embert jelentenek ott fel minden nap! A lényeg: nem kell ezt a szívedre venni, lehetsz még jó ember attól, hogy furcsa dolgokat csinálsz vezetés közben, de inkább jobb lenne ezekről a furcsaságokról leszokni. Akkor nagyobb biztonságban lennél, ráadásul nem is jelentene fel senki a Velvetnél.
2007-06-05 21:40:10

Mariann

Kedves Réka!
Szerintem - ha ez számít - teljesen igazad van. Nem hiszem, hogy azt kellene felelősségre vonni, aki ilyen szabálytalanságot követ el! Vagy egyáltalán miért kell ezzel foglalkozni? Nap, mint nap látni olyan embereket, akik valóban veszélyeztetik mások életét, őket mégsem jelenti fel senki! Vajon miért!? Ez nem szúrja az emberek szemét!? Persze, "más, mert ismert ember"! Csak az a baj, hogy ebből nem látják az EMBERT. Azt gondolom, hogy senkinek nincs joga pálcát törni feletted!!!
Kitartást kívánok a munkádhoz, egészséget a családodnak, és minden jót a továbbiakban. (Azt hiszem nem tudtam teljesen átadni, amit szerettem volna, és lehet, hogy a dühömet sem lehet érezni, de felháborítónak tartom, ami történt!!!)
Puszi: Mariann
2007-06-05 19:49:17

Andi

Teljesen igazad van, én nem is tudom, hogy hogy bírnám ezt az állandó támadást, ami Mo-on titeket ér. Itt nem azt nézik, hogy mit érsz el, hanem hogy biztos loptad-csaltad-hazudtad. Dögöljön meg a szomszéd tehene is...
2007-06-05 17:58:19

barbara188

szia Réka!

Szerintem te egy nagyon kedves és jofej ember vagy..szard már le h ki mit ugat....én is láttalak már az autoddal és nem is gondoltam h mással jársz hiszen megteheted és ez ilikk hozzád...csinálják utánnad....a gyermekeid pedig gyönyörüek, az emlitett bejegyzést meg egy irigy ember irta. pusz: Barbara


2007-06-05 16:28:08

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhat meg nyolc =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Sportról, családról, a munkámról, magamról...

MAGAMRÓL

Fitness edző. DVD: Add önmagad! 1., Add önmagad! 2., Az igényes nők edzésprogramja, Légy bombajó kismama!, Add önmagad! 3. A tökéletes alakodért

ÜZENŐFAL

2008-04-14 22:24:38 Andi Kedves Réka!
Nagyon tetszik a blog.
Én csak annyit szertnék mondani, hogy csak így tovább, nagyon jó vagy abban amit csinálsz és ne törődj azokkal, akik bántanak!
Cak féltékenyek arra, amit elértél KEMÉNY munkával.
Köszönöm, hogy vagy és segítesz az emebereknek.

2008-04-14 19:23:42 Tóth Éva Szia Réka!
Az RR stars kollekcióhoz hozzá lehet jutni valahogy?

2008-04-12 18:28:30 Martina Szia Réka!
Remélem emlékszel még a március 31.-ei napra,amikor eljöttél hozzánk Nyíregyházára a Bem József Általános Iskolába.
És el tudnád küldeni azokat a képeket ami ott készült?Az e-mail címem:cs_tina@freemail.hu
Előre is köszi. :)

2008-04-11 08:29:14 Norcika Szia Réka!
Megszeretném kérdezni,hogy milyen gyakorlatokat és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék!
Előre is köszönöm!

2008-04-10 15:46:33 Vica Jópofák vagytok, hogy nem jelenik meg a hozzászólásom.

2008-04-10 12:59:22 anyuka88 Szia Reka!En egy londonban elo magyar vagyok.Gratulalni szeretnek neked es a parodnak es sok sikert kivanok a jovoben is. Egy gyerekem van es nagyon meghiztam a segitsegedet kernem a
lefogyashoz.hallottam egy fogyast segito tabbletarol csak nem tudom a nevet.valoban hatasos?

2008-04-10 10:45:33 izi Hu-ha!Akinek nem szimpatikus a Réka miért olvassa a blogját?Inkább tornázni kéne hogy ne legyen ennyi mocsok az emberi testben,erőt gyüjteni és szeretni.

2008-04-09 16:40:31 Mrs.Robinson Szia Reka,mea culpa,hogy en itt ekezet nelkul de egy ideje kulfolodn elek.Szoval.annyi mindent tudnek es szeretnek irni,de a legeslegfontosabb:teljesen indifferens,hogy kis es mit gondol,ha van celod(barmi is az)ha van hited(barmiben)akkor kuzdj,menj,csinalj.Mindig lesznek "masok"-egyfajta reakciokent Rad, az eletedre(amirol nem tudnak),a kulsodre.Na ilyenkor kell szelektalni.Nyilvan nem kellemes negativ prekoncepciokat hallgatni-de eza piros szonyeggel jar.
Norbinak annyiban igaza van,hogy felesleges mindent kimondani,elmagyarazni"en nem is ugy ertettem.."nem is olyan vagyok" mert csak belebonyolodsz es taptalajt adsz arra,hogy kiforgassak a szavaidat.Csak onmagunknak kell megfelelni,es elszamolni.Nem attol leszel szebb vagy jobb,hogy a taxis mit mondott.Szoval,az ero legyen veled:-))

2008-04-09 14:37:55 Norci Szia Réka!
Megszeretném kérdezni hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék?

2008-04-09 10:53:56 szabina Kedves réka!Az én véleményem egyetért a tiéddel mert a mai világban nagy az irigység és a rosszindulat persze vannak kivételek!Én egy31 éves 2gyermekes anyuka vagyok olyan helyen lakom ahol az emberek mindig a másikkal foglalkoznak nem magukkal biztos lenne mit sepregetniük

2008-04-07 19:34:36 Noémi Szia Réka! Nem tudom,hogy emlékszel de az egészséghétre jöttél edzést tartani hozzánk Nyíregyre.Mikor fogod leírni ide?:)

2008-04-07 01:24:28 Viktoria nagyon jol nezel ki ket gyerek utan.gratulalok.
en kanadaban elo magyar vagyok,e gyerek edesanyja s itt kanadaban is az egy mentseg hogy valaki kover de van gyereke.
szomoru.s igaz hogy a magyar rosszindulatu s massal torodik nem a maga eletevel.sok sikert mindenhez

2008-04-06 14:30:37 Zita Kedves Réka!Szeretném kérdezni, hogy hol tudnék hozzájutni az Add Önmagad 3-hoz mert egy boltban sem találom.illete hallotam hogy áprilisban kerül a polcokra a legujjabb dvd amin 5*20perc látható.Baja környékén lakom.
Köszönettel: Zita

2008-04-06 10:30:07 Benedetta majd a máec. 31-i képeket valaki el tudja küldeni(tudod réka akkor volt a bem jószef ált. iskolában az egészség hét)az e-mail címem: beni0630@freemail.hu! előre is köszönöm!

2008-04-03 13:46:41 edo Kedves Réka!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy áprilisban mikor várható az új dvdéd? nár nagyon várom!!!

2008-04-02 19:28:16 Violetta Szia!Mindennap tornázok a bnőmmel a kazijaidra,nagyon jó!Régebben azt hittem,h hülye vagy,de nagyot tévedtem!Fantasztikus vagy!Ne foglalkozz azokkal akik irigyek rád!mutasd meg hogy különb vagy náluk!Engeem is sokan megvetnek,de nem foglalkozok velük,mert tudom h a te segítségeddel lefogyok!Puszi

2008-04-01 18:15:22 Kriszti Szia Réka!
Ma csináltam a 2. videodatm és nagyon fárasztó volt de jó is:)
remélem mégsokáig fogom folytatni és nyárra majdnem olyan tökéletes alakom lesz mint Neked:)..vagy csak 1 kicsit hasonlítson:D.
Köszi szépen, szia:)

2008-04-01 14:56:45 benedetta Kedves réka! remélem emlékszel a március 31-re a Bem József Álltalános iskolában. mert majd a képeket el tudnád küldeni a beni0630@freemail.hu e-mail címre. előre is köszönöm!:)

2008-04-01 14:30:58 mondik Szia Réka!
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy sokan nem szeretik azt, amit és ahogyan csinálsz. Végülis: nem a szeretetükből, hanem a pénzükből és a hiszékenységükből élsz meg. Nem is akárhogy :).

2008-03-31 20:07:25 Kingi Volt nálunk Réka Nyíregyházán jól megtornáztatott minket
aranyos kedves!!!!!!!

© StoryOnline 2007