2007-09-10 15:46:43

Lelki vívódások

Kedves blog látogatók, kedves barátaim! Több olyan olvasói levél érkezett hozzám, melyben azt kérdezték hogyan élem, éljük meg az irányunkba érkező támadásokat?! Őszintén? Szarul!

 Gondoljátok csak el! Nap, mint nap ott lenni újságok címlapjain, a velvet feljelentő oldalán vélt vagy valós hírekkel úgy, hogy sok esetben meg sem kérdeznek minket a témával kapcsolatban. Ha nyilatkozol, kiforgatják a szavaid és megírják, amit nem is mondtál, vagy a másik, ha meg sem kérdeznek, csak írnak… Természetesen vannak kivételek, de ritka! Azok az újságírók, akik megbízhatóak, gondosan el vannak mentve a telefonomban, és ha interjúról van szó, akkor megpróbálok csak és kizárólag nekik nyilatkozni!
Elkeserítő, hogy Magyarországon csak és kizárólag a negatív hír a hír! Bemocskolni, sárba tiporni, eltaposni, lejáratni, az útról leszorítani, a feljelentő rovaton „felnyomni”… Legyen ez sajtó, vagy magánember, sokszor sajnos egyre megy… Tisztelet a kivételnek! De biztos vagyok benne, hogy ezzel ti is szembesültök nap, mint nap!
Az elmúlt héten azzal voltam feljelentve, hogy a visegrádi Termál Hotelben mertem mindössze 2 órát eltölteni a gyermekeimmel 6000 Ft-ért, és egy nagy fekete pénztárcával mentem fizetni a fogyasztást…
Szerintetek normális ez a „feljelentő” vagy kukkoló?! Véleményem szerint NEM!!! Elmondjam, hogy miért? Azért, mert ez a bizonyos személy, aki kifigyelte, és jól értesülten megírta, hogy mikor és hol, mit csináltam a gyerekekkel, ugyanott élvezte ugyanazt a szolgáltatást ahol én, s szándékosan nem írtam, hogy ugyanannyiért, mert én kedvezményes baba-mami jeggyel mentem be a Hotel területére… Ja, és nem 2 órára! De, ha 2 órára mentem volna, akkor mi van?! Erről ennyit!
Visszatérve a mocskolódáshoz, ezzel a sztorival csak azt szerettem volna szimbolizálni, hogy vélt információkat osztott meg a nagyközönséggel a kedves „kukkoló”, és nem azt írta meg, hogy Rubint Réka önfeledten játszott órákon át gyermekeivel a visegrádi Termál Hotel medencéjében… Nem, nem!!! Mivel a viselkedésemben nem talált hibát, leírta, hogy szerinte mennyiért mentem be, mennyi időre?! SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!!
Tudjátok, hogy mit szoktam erre mondani? Az ilyen embereket, már „megverte” a jó Isten, azzal, hogy ilyenek!
És akármennyire is próbálok nem foglalkozni a dologgal, azért a lelkem mélyén igenis bánt! Bánt, mint ahogyan a Norbit is, amikor támadás éri!
Itt volt például a túró rudis tüntetés… Meghirdették, próbáltak tömeget demonstrálni, mert a férjem nem tartja egészségesnek a hozzáadott finomított cukorral ellátott rudit. Létrehoztak egy oldalt a világhálón, hogy tüntetést szervezzenek NORBI ellen. A tüntetés meghiúsult, mert a meghirdetett helyszíneken mindössze 4-5 ember lézengett.
Szomorú, hogy ilyen dolgokkal kell együtt élni… És ha hiszitek, ha nem, ezt nem lehet megszokni! Mindketten magunkra vesszük a negatív behatásokat, és egymásban tartjuk a lelket…
A nyári Roadshow – országos turné - nagyon sokat adott mindkettőnknek! Az emberek szeretete, kézfogása, támogatása, biztató szavai sok mindenen átsegítenek minket… Köszönjük azoknak, akik elismerik önzetlen munkánkat, hogy hisznek bennünk, és leveleikkel, személyes találkozások alkalmával erőt adnak nekünk! Köszönjük!
Nagyon érdekes, hogyha betéved az országba egy rendszer, módszer, ember vagy nevezzük bárminek, de külföldről jött, azt mindenki azonnal kipróbálja, isteníti, rajong érte. De ha ugyanez a valami, valaki közülünk származik, azt addig „mocskolják”, amíg vagy el nem lehetetlenítik, vagy meg nem unja, és el nem hagyja az országot!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez magyar mentalitás, vagy az egész világon ez van?!
Röviden ennyit a lelki vívódásaimról, hiszen ezekkel úgyis nekem kell megküzdenem.
Szép napot mindenkinek!

Réka


Címkék:
Értékelés: 2.05 Hozzászólások: (59)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 59
kult

Kedves Réka.
nézd meg, ugyanez a mentalitás van e külföldön .
2008-02-20 10:23:21

seal

Kedves Hozzászólók!
Ügyeljetek a helyesírásra, mert nagyon ciki, mikor megmondod a frankót, s a helyesírásod katasztrófa...
2008-02-19 18:19:02

Krisztu

Szia Réka!

Sajnos aki valamit elér ha kemény munkával is ammak mindig lesznek irigyei.Tudom mennyire fáj ez,hiszen amíg ti örültök a sikerben addig más sárral dobál.Elismerésem nektek!!!!Bevallom kicsit én is irigy vagyok,irigylem az erőt a kitartást ami benned van.Nagyon sok sikert kívánok továbbra is nektek!
Üdv:szia:Kriszti
2008-02-15 14:25:57

Melitta

szia Réka!
szimpatikusnk tartom azt amit csináltok,s azt is hogy mennyire szeretitek egymást.azonban tényleg van igazság abban,hogy míg a természetességet hírdeted,Te magad sem vagy az teljesen,akár a cicid nézzük,akár azt,hogy császárral szülted mindkét gyermeked...hm miért is? lényegtelen igazából. rengeteg munka van az mögött amit ma oly sokan támanak,ha ti tiszta lelkiismerettel tudjátok az idáig vezető utatokat nézni addig nincs baj.
viszont egy kérdésem lenne hozzád/hozzátok: nem szeretnétek kicsit azokkal az emberekkel is foglalkozni akik nem tudnak hízni...sajnos én is ebbe a kategóriába tartozok,s ez ugyan olyan önértékelési és egyébb problémákkal járhat mint az ha valaki túlsúllyos.
puszillak titeket,s békés boldog karácsonyt nektek:)
2007-12-07 20:29:25

Monty.Python

Nórának!
Kedves Nóra, teljes mértékben osztom a véleményed, amit rendkívül kedvesen és intelligensen adtál elő. RR és SN csak örülhet, hogy valaki figyelmezteti őket arra, hogy a kevesebb több!
Én is tudom, hogy a gazdagoknak sok irigye van, amiből rosszindulatú megjegyzések tömege indul ki, sokszor minden alap nélkül. Nem kell ennyit akarni, mindenütt ott lenni, és főleg okosokat (akarni) mondani. De a siker ilyen: elvakítja az embert, és nem veszik észre, hogy megálljt kellene parancsolni, nem kell mindent nagydobra verni, lehet kissé csendesebben is élni, nemet mondani az újságíróknak - és persze be lehet tartani a közlekedési szabályokat maradéktalanul, és akkor azzal sem fog senki sem foglalkozni. Éppen hétvégén, az újságokat lapozgatva jutott eszembe ez vagy az a színész és énekes, hogy semmit sem tudok róla, mert sosem írnak róla. Valószínűleg megvan az oka, ki mennyit nyit és ad magából. Ha Rékáék üzletmenete azt kívánja, hogy mindenütt ott legyenek, kvázi állandóan a köztudatban, ennek megvan a maga árnyoldala. Ezt vagy tudomásul veszik vagy nem. Lelkük - és életük - rajta.
2007-12-03 11:58:23

aranygaluska

Semmi bajom Rékával meg a családjával, sőt még szimpatizálok is azzal, amit hirdetnek, de Noraval egyet kell, hogy értsek. Nem az irigység itt a probléma, hanem, hogy azt képzelik, hogy mindenki megteheti azt amit ők. Csak ez nem így működik. A Norbi is mindig azt hirdeti, hogy bezzeg a Norbi párizsi húsból van, nem szójából meg mindenféle nyesedékből, amit alá is írok. Csakhogy az emberek 70-80 százaléka, (és akkor még lehet, hogy keveset is mondtam) ez nem tudja megfizetni. Jó reggelt!
2007-10-28 19:05:04

Budai Géza

Nos, nem értem miért nemn lehet kritizálni ? Nekem például ahogy megjelennek ugy unszimpatikusak ! Ismeretlenül.
2007-10-28 10:03:57

Nora

Szia Réka!

Ajándékba kaptam meg az edzéskártyáidat (amit egyébként nagy segítségnek érzek a mindennapi edzéseim során), és egy kis plusz infót szerettem volna találni a neten, amikor valahogy ide keveredtem.
Elekzdtem olvasgatni a blogod, elolvasgattam a tavaszi smiktippektől kezdve több témát is, és bár én még sosem blogoztam, most mégsem tudom megállni, hogy ne írjak én is pár sort.

Nekem az a véleményem, hogy gazdagnak lenni nem bűn. Megdolgozni a pénzért, kihasználni a szerencsés lehetőségeket sem az. De Réka, ebben a mai gazdasági helyzetben olyan elrugaszkodott tanácsokat osztogatni az akárcsak átlagos életszínvonalon élő olvasóidnak, hogy menjenek egy vagy kéthetente fodrászhoz, az én szememben nagyfokú szociális érzéketlenségre vall. Szerintem akaratlanul is kinyitja a bicskát egyesek zsebében, így nem csodálkozom azon, hogy lépten nyomon támadások érnek, hiszen nyilván ez a látásmód általában jellemezhet. Még egyszer leírom, az, hogy az ember gazdag, nem bűn, hanem jó dolog amit jó élvezni. De a közönséged akiknek mindezt írogatod nem a svájci kispolgárság, hanem a magyar középosztály, aki azon gondolkozik, hogy a nehezen megszerzett pénzéből hogyan fogja kifizetni ebben a hónapban a gázszámlát, és sakkozik hónapról hónapra, hogy azért ez is meg az is meglegyen. Kicsit olyan mintha Mária Antoinette a francia sleppnek adott volna rízsporozásból kiselőadást... csodálta bárki akkor, abban a helyzetben és tömeghangulatban, hogy ilyen szerencsétlen véget ért?
Az emberek itt az átlagos életszínvonalnak megfelelő viselkedést és számukra is megfogadható tanácsot várnak tőled - bár be kell valljam nem igen értem, hogy az edzésen, tornán, és az egészséges életmódon kívül miért érzik úgy az emberek, hogy másban is adhatnak a véleményedre. A sminkről beszéljenek a kozmetikusok és a sminkesek, mondják meg ők, hogy ez vagy az a márka vagy összetétel jobb-e a bőrnek, mi az aktuális tavaszi trend, a frizura és az öltözködés is olyan dolgok, amelyek szakember felkészültségét és kifinomultságát kívánják.
És végül még egy gondolat. Bár a levelet Neked címeztem, nem tudhatom olvasod-e, hiszen kijelentetted, te nem szoktad olvasni a hozzászólásokat. (Ami lássuk be elég udvariatlan kijelentés az olvasóiddal szemben.)Ebben az esetben valóban nem lehet csodálni, hogy nem tudod milyen célcsoporttal, kivel 'beszélgetsz' valójában. A blogozás lényege a kétoldalú kommunikáció.

Hogy boldogabb legyél és kevesebb támadás érjen én azt tudnám javasolni, hogy koncentrálj arra amihez valóban értesz. És vagy nyisd ki a szemed, tájékozódj, involválódj, vagy ne vállalj más típusú közszerepléseket mint amyilyen pl. a blogírás, sziget-véleményezés, és hidd el, kevesebb ellenséget szerzel majd magadnak.

Nóra

U.I.: kedves Réka rajongók, azért az is elég földtől elrugaszkodott gondolat, hogy Rékáékat csupán az önzetlenség hajtja, hogy segítsenek az embereken. Amibe belefogtak az egy fantasztikusan felépített zseniális üzlet, és én nem kétlem, hogy tényleg élvezik és szeretik csinálni. De bármennyire is így van ez, azért ez mégiscsak üzlet, egy szolgáltatás amiért fizetnek és amiből ők megélnek. Szerintem ezt illik helyén kezelni. Attól, hogy ezt rendkívül sikeresen csinálják, még nem kell sem Rékát, sem a családját egyenesen a szentek szintján emlegetni, hiszen Réka nem a földre szállt szeplőtelen Szüz Mária. Hagyjátok meg őket azon a szinten ahová tartoznak: a normális hétköznapi emberek között.

2007-10-18 16:47:22

Hecuba

Szia Réka!

Teljesen meg értem hogy ki akaszt téged amit veled, veletek művelnek! Nem értem én se mért kell ezt tenni ennyire irigyek lennének az emberek? Ez nem jellemző a magyarokra ez csak a buta emberekre jellemző és sajnos abból ebben az országban van egy pár!
Személy szerint én tisztelem a munkátokat és amit becsülök hogy ti vagytok az élő példa arra amiről beszéltek amit igyekesztek tanitani az embereknek. Ez egy hálátlan feladat....
Én személy szerint a Norbi update módszerét használom és van eredménye! Szóval igy tovább és ne keseredj el! Vannak még emberek akik nem igyekeznek feljelentgetni! Ne foglalkoz az ostoba irigyekkel már nem tudnak mibe belekötni, fel a fejjel jó úton jársz, jártok! Te vagy a példaképem minden szempontból.
Jó éjt
Hecuba
2007-10-07 23:35:30

Kami

Reka! Nekem mindig szimpik voltatok Norbivbal, szerintem ha neha kicsit feltunoen "fenyezitek" is magatokat, valszeg azert, mert a nullarol indultatok es bizony onnan idaig eljutni szep teljesitmeny. Akar tetszik a nepnek, akar nem. El kell ismerni. Viszont: ami nekem csipi az utobbi idoben a szemem az az, ahogy a termeszetessegre hivod fol a figyelmet (nagyon helyesen) ket megmutott dudaval. Ketszer is megmutott dudakkal. Valamelyik hozzaszolo emlitette a sminkes musort - na, az minden, csak nem termeszetes. Epp az ellenkezojet mutatja annak, amit hirdetsz. Szerintem. Nincs a szolival bajom, se a plasztikai sebeszettel, csak a kovetkezetesseg hianyzik nekem kicsit. talan egyedul vagyok ezzel - talan nem.
2007-10-02 19:10:32

Máté

Kedves Réka!

Abba gondolj bele, hogy az milyen érzés, ha Te támadsz más celebeket.. ..ezek alapján igazán beeélheted magad a helyzetbe!

Ajánlom figyelmedbe ezt a blogot:
abbcenter.com/index.php?b=blog_siker_goldsgym
2007-09-27 08:19:13

Szia Réka!
Sajnos ilyenek vagyunk mi magyarok.Sehol a világon nincs még egy ilyen nép,aki ennyit fúrná a másik embert mint mi magyarok.Szánalmas.
Nem ,hogy örülne a sok egészségtelenül,elhízottan élő ember ,hogy van aki segítene nekik,inkább fikázzák,feljelentik.Azt az időt amit feljelentgetéssel és mocskolódással töltenek, inkább szánnák egy kis mozgásra nem nőne akkorára a hátsójuk.
2007-09-25 10:09:52

Loletta

Kedves Réka! Sikeresen megszabadultam az Update, és a te DVD-id betartásával pár kg-tól. Teljesen váratlanul ért a hír, hogy 4 hetes kismama vagyok. Szerettem volna még a segítségetekkel fogyni, de most nem tudom, hogy mit tegyek. Terhesen szabad fogynom? Szóval étkezhetem ugyanúgy, mint eddig, hogy max. délelött eszek 3-ast, 3-ig 2-est, és utána már csak 1-es kódú ételeket, vagy ezt most felejtsem el, és inkább délután is 2-seket egyem, ne csak egyeseket? Válaszodat előre is köszönöm, és minden jót kívánok! Üdvözlettel: Loletta
2007-09-18 18:24:17

Ilona

Kedves Réka ( és Norbi ) !
Sokat és sokszor olvastam rólatok, a fogyás mint személyes probléma, nekem is húsbavágó ügy. De: sok minden hiteltelen veletek kapcsolatban- pld. amikor először terhes voltál és a férjed úgy nyilatkozott, hogy nem engedné hogy a felesége a terhessége alatt elhizzon, ill. vhogy úgy fogalmazott: szégyellné. Régen volt, szóról szóra nem emlékszem.
A másik: mivel én is egy nagyáruház polcain megnéztem és megvettem az un.Norbi ételt, ami nem is olyan olcsó, hogy kipróbáljam és ha izlik, akkor azt fogyasszam, meglepődve láttam, hogy az étel, amit egészségesnek hirdettek, kb. 2 évig még fogyasztható, akkor jár le a szavatossága. Kérdem én: ha már annyira tiltakozunk az E számok ellen és a tartósitószerek ellen, ezekbe az ételekbe ( csirke, pulyka stb ) mennyi tartósitószert kellett a konzervgyárnak beleboritani, hogy hűtés nélkül ne romoljon meg kb. 2 évig!Ez akkora csalódást okozott nekem, hogy nem is vettem belőlük többet, mert ez minden, csak nem egészséges étel!Sajnos csak azzal, hogy a neveteket adjátok sok ételhez, már annyi pénzt kerestek,mint más fél életén át sem. És még egy gondolat: ha Norbi annyira ügyel az egészséges életmódra, miért történhetett meg, hogy az édesanyján nem igazán tudott segiteni, amikor a cukorbetegség miatt a látása elment egy időre??
Vagy az ugye nem lett volna pénzzel járó üzlet, csak egy kis odafigyelés kellett volna.
Nos, ennyi a gondolatom pill. a témáról, talán nem is közlik majd. És higgyétek el, belőlem nem az irigység beszélt.
Ilona


2007-09-18 13:11:53

Rita

Egy töltelék vendég vagy a tévében, amikor van még náhány perc a reklámig. Ki vagy te, mi a végzettséged, mi a szakmád. Állandóan a sminkről,meg a frizuráról beszélsz. Melyik nő nem tud erről. Kiváncsi lennék az eszmefuttatásodra egy színházi darabról, egy festményről, egy beszélgetésre Koltai Gáborral, Liptai Klaudiával, Erős Antóniával. Ilyenekről írj a naplóban ne a rosszakaróidról, és ne panaszkodj. Mutasd meg ha tudod, hogy van eszed. Libát játszol mindíg. Ez a célod? Változtass, hogy ne bántsanak. Csináltasd meg fogad, ne legyél ilyen ronda barna. Ki mondta, hogy ez jól áll? Nézz körül, a legjobb barátod is lehet az ellenséged, és a írigyed. Írj a naplódban, az állatokról, a védéki életformáról. Nem kell szégyelni, hogy te is voltál szegény és vidéken éltél, ezt szivesen olvassák az emberek, hiszen a legtöbben vidéken élünk. Minden meg fog változni körülötted, de ezért neked is tenni kell. Ne sértődj meg és rohanj el sírni, gondolkozz. Szia
2007-09-18 09:15:59

Zita

Szia Réka!Sziasztok kedves hozzászólók!!
Anett és Réka hozzászólásához jutottam el,szomorúan tapasztaltam,hogy ebben az országban NŐK így nyilatkoznak.Ezzel a mocskos szájjal puszilod meg este a gyermekedet? Mitől vagytok különbek TI Rékától és Norbitól???Leírom:Sok-sok fényévnyi távolságra van az intelligenciátok tőlük.
Ők dolgozó, gyermekikért mindent megtevő ismert emberek.Ha nem tetszenek, ne foglalkozzatok velük, de így csakis magatokat alacsonyítjátok le.
Szégyen amit kiböffentettetek a szátokon róluk.
2007-09-18 07:21:19

Pethe Orsolya

Szia Réka! Ne haragudj, hogy ezzel a kéréssel zaklatlak, de már teljesen el vagyok keseredve. mi elvileg ismerjük egymást illetve találkoztunk. Amikor a Kisfiadat szülted a melletted lévő kórteremben feküdtem Párszor váltottunk néhány szót. Szóval nagyra becsülöm amit képviseltek és elitélem aki elítél titeket. Valószínüleg irígy. Nekem az a problémám, hogy 1 hónapja szültem és azóta nem hogy fogynék, még hízok is. Próbálok diétázni és hetente 3*tornázok. Így sem mozdul. Kérlrk segíts nekem, mert teljesen el vagyok keseredve.Köszönettel Orsi
2007-09-16 20:16:52

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola

Drága Réka,
mikor sikerül befejezni a gyógypedagógiai főiskolát? Mivel az odajárt csoporttársaid tudják, hogy a mai napig nem sikerült...
2007-09-16 13:57:07

böbke

Szia Rka!Ne foglalkozz a buta irigy emberekkel.Az a lényeg hogy sokan vagyunk akik szeretünk téged és a családod!
2007-09-15 20:08:37

Szilvi

Ne haragudj Reka, hogy nem magyarul irom, de ezek idezetek a kedvenc oldalamrol es olvasva a "kedves" hozzaszolasokat, gondoltam Te is hasznat veszed(az en forditasom meg lehet, h nem lenne pontos):Pearls of Wisdom:
Don't love the Heart that hurts you and don't hurt the Heart that loves you.
Don't cry over anyone who won't cry over you.
2007-09-15 16:51:52

hanna

Az fix, hogy itt néhányan nem normálisak. Drága beszólogatók: ti tökéletes emberek vagytok, igaz? Szerintem nem. Tudjátok mik vagytok? A magyar nép szennye!!!! Ha meg valakit úgy fikázol, h nem is ismered, az nem más mint egyszerű féltékenység. Undorítóak vagytok. Az életetek bizti dög unalmas lehet....
2007-09-15 15:25:36

Netti

Szia Réka!
Nekem semmi bajom veled ,de ahogy nyilatkoztál a szigetről egyszerűen megdöbbentett!Én úgy gondolom,hogy egy közszereplő nem engedheti meg magának,hogy nyílvánosság előtt közönségesen beszéljen,és bárkiről is véleményt mondjon.Egyébként a munkátok nagyszerü.

2007-09-15 15:25:23

dittike

Emberek,ébredjetek már fel,majd elhiszem hogy segíteni akarnak rajtatok ha ingyen vagy legalábbis minimális pénzért csinálják,de amíg gázsit kapnak meg hasznot húznak minden egyes update termék után addig igenis tűrjék a "sztársággal" járó kritikákat.egyébként meg akinek nem inge ne vegye magára
2007-09-15 13:14:35

esztike

Kedves Réka,

Ne foglalkozz senkivel. Én nagyon becsüllek amit teszel és ahogyan teszed. Példakénnt szolgáltok az egész országnak, hiszen szeretitek egymást és azt képviselitek ami a világon a legfontosabb, az egészséget. Sokan átélik ezt amit te. Ez a magyar mentalitás. Nekem focista párom van és valahogy ugyanezt kapjuk mint ti, csak piciben. Kitartást , erőt, energiát és minden jót kívánok neked és az egész családodnak. Az pedig enm igaz, hogy nem szép a kislányod. Szerintem Gyönyörű és én is ilyen szép családot szeretnék mint a tiéd.
2007-09-14 10:34:17

gepail

Réka, Norbi!

Éltek olyan jól, hogy felfogadjatok egy jó PR szakembert. Ha már van, akkor gyorsan cseréljétek le!
2007-09-14 05:02:24

Zsuzsa24

Szia Réka! Valóban sok támadás ér titeket.Biztos van valaki,akinek van rá oka.De szerintem csak az irigység.Én felnézek Rád,mint anyuka.A munkád mellett kellő figyelmet tudsz a gyermekeidre fordítani.Nekem van egy 17 honapos kisfiam,és most várom a második babánkat,már 20hetes.Tornáztam több dvd-tekre is,de sajnos mindig idő előtt feladtam.De szülés után szeretném a segítségedet kérni,csak légyszíves adj egy elérhetőséget.Sajnos Pest messze van tőlünk,így a tornáitokra nem tudok eljutni.Előre is Köszönöm.Zsuzsa
2007-09-13 18:25:26

Nagy Csilla

Réka!Mindenkinek van saját élete,ne foglalkozz a saj-
tóval!Gondolj a családodra!
Ha szeretnél velem e-mailezni akkor a címemem:nagycsilla007@citromail.hu
2007-09-13 16:26:02

Edina Edina

Szia Réka,
Egy tanács: Madonnát mindig támadták és egyszer megunta- egy ügy kapcsán amikor már megint megvádolták valamivel ezt modnta: - tojok rá!
MOndd te is ezt ezek után. MIvel látják hogy magadra veszed a kritikákat annál jobban csinálják. Ha azt mondod hogy nem érdekel és meghúzod a vállad, akkor nem lesz olyan érdekes már titeket cseszegetni :))))
Pusz
Edina
2007-09-13 15:52:51

Dörmi

Réka!
Nincsen veletek baj csak egy kicsit nagyképüek vagytok amit a sziget video is bizonyít.
A fitness dolgotok nem rossz csak néha tényleg éreztetitek az emberekkel hogy ti gazdagok vagytok stb,utána meg sajnáltatjátok magatokat a különböző újságokban vagy interjúkban.
2007-09-13 15:28:34

sz

Kedves hozzászólók! Szerintetek akikről mindíg csak rosszat írnak, nem adnak rá okot soha?. Miért nem mocskolódnak a következő híres emberekről soha: Zséda, Máté Kriszta, Béres Alexandra, Oroszlán Szonja, Marsi Anikó, Jakupcsek Gabriella, Liprai Klaudia, Zoltán Erika, Szilák Andrea.

A legtöbb ember szereti és tiszteli Őket, örül ha hall róluk.
De aki mindíg csak nyávog, hogy őt nem szeretik és másról sem tud beszélni az FORDULJON ORVOSHOZ, mert súlyos pszihiátriai eset.
2007-09-13 14:50:57

LillyBilly

Kedves Réka!

Sajnos, ez az ország kizárólag a múltból és a mocskolódásokból él. Ki, hol és mennyire tud betartani a másiknak. Ezért tartunk ott ahol tartunk.
Megértelek, aki ma a médiában él, annak vállalnia kell, hogy ki van téve a mocskolódások, igazságtalan vádak tűzkeresztjének. Nem könnyű. Sok az irigy, a már-már beteges újság cikkért mindenre képes ember. Nincs menekvés. Itt, ebben az országban, sajnos ez, ilyen a felfogás.
Morális probléma. Emeldd fel a fejed, éldd az életed és bár nem könnyű, tudom de ne engedd, hogy ez lelkileg frusztráljon, gondolj arra, ha ezt megteszed, nem értek célt!!!
Sok sikert!
2007-09-13 09:16:35

anett

Szia Réka!!

Én úgy gondolom,hogy akkor is,ha az embert nem ismerik a média által,rengeteg alkalommal érik támodások.Én nem vagyok ismert ember,még is olyan pletykákkal és annyi rosszindulattal találkozom,hogy az már egyszerüen röhej!Szerintem sokszor nem is az irigység vezeti a rosszakarókat,hanem az,hogy unalmas az életük,nem tudnak miről beszélni,így hát elő kell valakit venni a sorból.Szerintem mind a ketten nagyon büszkék lehettek magatokra Norbival,mert akárki akármit mond TI letettetek valamit az asztalra,és ezt Magyarországon nem egyszerű,mint tudjuk!!!!
És már elnézést,de én külföldön élek,és igenis IMÁDOM Magyarországot,de sajnos a magyar mentalitás borzasztó,itt kint aztán ha mást nem ezt nagyon érezni.Igen, össze kellene tartanunk,támogatni egymást,de nem tesszük (tisztelet a kivételnek).A magyarok sajnos azon az elven élnek,hogy ha nekem rossz neked legyen 100*rosszabb.Hidd el akármit teszel valamit mindig kifogásolnak!De ez nem baj,amig Te mosolyogva tudsz hazamenni, és elégedett vagy a napoddal!Sok sikert!
2007-09-12 23:05:25

zs.

Szia Réka!

Biztos vagyok benne, hogy rajtad kívül itt mindenki akkor veszi elő a legilledelmesebb oldalát, amikor azt hiszi, nem figyelik.
2007-09-12 18:40:00

Pancsa

Kedves Ramóna!

Szereném leszögezni, hogy azzal amit Réka és Norbi csinál semmi bajom, elismerem, irígy sem nagyon hiszem, hogy vagyok rájuk max Réka szép szilikon cicijére:). DE éppen ezért nem kéne ilyen felelőtlenül ilyet mondani, és ezt nem újság írta a saját szájukbúl hangzott el, mert ha én nem ítélhetem el őket akkor ő milyen jogon ítéli el azt aki a szigetre jár? Aláírom van igénytelen ember ott nem is kevés, de például nem hiszem el, hogy a kis tipegőjében neki nem lett koszos a lába. Azt meg úgyis a lánya dönti majd el, hogy ki mit csinálhat vele.
2007-09-12 16:53:15

Lollipopp

Elég régóta soron követem a média által és azon kivül is a veletek kapcsolatos eseménysorokat! Meg kell mondjam, én ugy érzem, valahol mindkét fél hibás! Mikor még ,,Rubint Réka voltál az olcsó kocsival" tényleg nem figyelt fel rád senki, és nem voltak lépten-nyomon a sarkadban, fotoztak és lestek meg 1000 és 1000 helyen! Azzal, hogy egy olyan ember felesége lettél, mint Norbi, szerintem számolnod kellett volna a hirnévvel és a vele járo rosszindulatú emberekkel! Én is egy nagyon szókimondo, ami a szivemen az a számon csajszi vagyok! De amit én mondok, az nemfog feltűnni senkinek, viszont ha, tegyük fel, 3 hónap múlva én lennék az ország elsőszámú sztárocskája, biztosan mindenki azzal hozakodna elő amit én akkor mondtam, és figyelnék minden mozdulatom, mikor mit rontok el, és egyszerűen a negativot keresik! Van egy mondás mi szerint nézd a világot mindig a jobb oldaláról! Neked van két gyönyörű gyereked, egy férjed aki szeret és mellesleg nem szűkölködtök anyagiakban sem! Hát kinek ne szúrna ez szemet?! Az átlagember csak azt látja, hogy szerepelsz a tv-ben, új kocsi, új ruha, új bútor, és felháborodik, hogy neki mért nincs! De azt a munkát, amit ketten beleöltetek Norbival, azt nem figyeli senki! Mert akkor már be kell vallaniuk, hogy tévedtek!Tény, hogy a média, és az, ha valaki a nyilvánosség céltáblája lesz, megváltoztatja az embert! De az állandó a téged ért támadásokra nem támadásokkal kellene válaszolnod!Mert akkor csak még jobban vérszemet kapnak! Látják, hogy ezzel a pokolba tudnak kergetni! És az most itt senkit nem fog érdekelni, hogy te ártottál-e valakinek vagy se!Vannak emberek,akik képtelenek elviselni mások sikereit! De ne ezekkel az emberekkel foglalkozz, és a blogban is irhatnál inkább valami vidámabb és felemelőbb dologról, mint arról, hogy ki, mikor és mivel zaklat! Igy talán az emberek nem a magát sajnáltató kis nőcskét fogják majd látni benned! Üdvözlet és fel a fejjel!!!
2007-09-12 15:07:36

Sz

A munkátokkal nincs baj, a célotok, hogy segítsetek az embereken az jó. A körítéssel nagy baj van. A buta nyilatkozatok, az ízléstelen lovas-élvezős meztelen képek. A "pornós" kép a gyerek kiságya fölött, az ízléstelen-felháborító öltözködés. A félreérthető, "alpári" beszédstílus = EZ A NAGY BAJ, MERT LEJÁRATTÁTOK MAGATOKAT. Ezen próbáljatok változtatni. Vegyél példát a Csisztu Zsuzsáról. Érdekli a világ, és Őt is megérti a világ. Értelmes, okos, tanult hölgy. Van vele miről beszélgetni. Tanuljatok, okosodjatok, és másként láttok, és Titeket is másként fognak látni. Sok sikert kívánok.
2007-09-12 14:25:58

anyuka

a szget videó morálisan vállalhatatlan

mondta Béres Alexandra a velveten

milyen igaza van
2007-09-12 13:31:55

slif

Általában,akinél minden rendben van,nem foglalkozik mások életével. Akinél problémák vannak,úgy tereli el a figyelmet magáról,hogy másokat leszól,megsért,hiszen egyrészt addig sem róla van szó,másrészt ha neki rossz,másnak miért legyen jó. Aki Rékáról ilyen stílusban ilyeneket ír,azzal nem őt minősíti,hanem a SAJÁT SZEGÉNYSÉGI bizonyítványát mutogatja arc nélkül,gyáván,hiszen mocskolódik,de nyíltan nem vállalja,csak írás mögé bújva... Ha Rékáék módszere ne működne,nyilván már régen mással foglalkoznának. De működik. A többihez meg kinek mi köze van?
2007-09-12 11:14:49

aranygaluska

Kedves Sanitas! Ha nem tetszik az írások témája, ballagj odébb, és olvass mást. Amúgy te nem véded meg magad, ha valaki igazságtalanul bánt?????
2007-09-12 09:58:47

Ramona

Szioasztok!!

Nem értem aki nem szeret Titeket az mért is olvas eggyáltalán csak azért ,hogy bosszancsa a másikat??!!Szerintem jobb lenne ha magával foglalkozna egy kicsit!Nem tudom Te mit szolnál hozzá Pl.Pancsa és Sanitas ha rólatok írnának az ujságok egyfolytába hazugságokat és minden lépéseteket figyelnék.Jó érzés lenne az nektek?Inkább gondolkodjatok egy picit el ezen!!Réka!!Sok kitartást!!
2007-09-12 00:25:05

Eszti

Szia Réka!

Az emberek csak irigyek, azért bántanak. Nem értem mi a kivetni való abban, hogy próbáltok segíteni az embereken. Akinek nem tetszik ne vegye meg a termékeiteket vagy ne tornázzon. Szerintem tökjó fejek vagytok és aranyosak a gyerekeitek.A lényeg az, hogy mi zajlik otthon a négy fal között.
Üdv: Eszti
2007-09-11 20:38:45

R.Timea

Szia Réka.Hát én ugy látom kapsz rendesen jót és rosszat is.Én csak annyit szeretnék tanácsolni,hogy ne akarj minden embernek megfelelni mert ez lehetetlen.Mindig lesznek ojanok kik utálnak,de ezt probáld nem a lelkedre venni,mert ennek a kárát azok fogják megsinleni kiket a legjobban szeretc.Sok boldogságot kivánók nektek.Timea.
2007-09-11 18:02:06

Edina

Szia Réka!

Én rajongód vagyok, próbálok gondolkodni rajta, hogy miért utálnak titeket. Elolvastam a hozzászólásokat is. Az lehet amit az előttem szólók irtak, rendes munkahellyel nem jutunk egyről a kettőre 20 éves hitelre veszünk lakást. És miközben minibálbérünk élünk, sok embert zavar hogy nektek sikerült. Ez lehet az! Ja és még az is hogy manapság ha hiszed ha nem az a trendi, hogy: drogozunk(füvezés mindenki csinálja csak én nem) alkoholizunk, lógunk csellengünk, ahelyettünk hogy sportolnánk. Manapság sportolni az nem trendi. Ezzel nem tudsz kitűnni. Lenéznek.
További sok sikert kitartást.

Szia
Edina
2007-09-11 15:22:54

Erika

szia Réka!ne foglalkozz ilyenekkel, mert tuti, hogy irigyek az ilyen emberek.az a fontos, hogy hiszel abban amit csinálsz, és másoknak is segítetek ezzel.Nagyon szuper az összes edzésprogramod (látható az eredmény).A titeket támadókat ne vegyétek komolyan, hiszen meggyőző érvet úgysem tudnak ellenetek felhozni, mert nincs is. Csak kitartás továbbra is. Ahogy te is szoktad mondani: csak "add önmagad".ez elég.
Üdvözlet: Erika
2007-09-11 14:10:56

Magdi

Egyike vagyok azon magyar fiataloknak akik Angliában keresik a jobb megélhetést. Ennek folytán az angol hírességekkel kapcsolatos "események" engem is folyton utolérnek a NAPI magazinokkal. Gondolkodtam, és hát bizony "kicsiben", de Te is lehetnél a mi Victoria Beckhamünk... akár. Lehet róla sok rosszat mondani, de mégis van három gyermeke, és próbálja nekik megadni amit csak lehet. Ő maga olyan amilyen, dehát miért is ne lenne. Csak sikerült neki összetartani a családot, amikor David megcsalta ország világ előtt. És a tartása megmaradt. Igazi divatot teremtett a hajával, a ruháival, a parfümjével, a stílusával. Nem istenítem. De ez a valóság. Ha így, ha úgy, de mindezt elérte. És mindennek mi a végeredménye: Az angol fiatal nők nagyon nagy százaléka csakis Őt utánozza. Mindenben. Ha elmész a fodrászhoz elég annyit mondanod: posh bob-ot akarok. (ez a hajviseletének a neve)
Ebben a nyugat-európai országban ha kitűnik valaki valamivel, akkor az lesz az ügyeletes követendő példa. A fiatal lányok nagyrésze WAG akar lenni (ami annyit tesz - futballista-feleség). Egyszóval itt hiába írnak rosszat a hírességről, az emberek attól még példaként tekintenek rá. De ahogy elnézem a blogodat és a hozzászólásokat ez rád is igaz. Írnak rólad fűt-fát az újságok, de emberek százainak még is TI és a munkátok jelenti a reményt. Én igenis nagyon büszke leszek arra, ha Nyugat-Európában sikerül a módszereteket elterjeszteni és sikeresek lesztek. Számomra jó látni azt, hogy ha egy nő erős, és mégis szép és csinos, és jó anya és jó feleség. Bevallom én is minden erőmmel arra törekszem, hogy ilyen nő lehessek mint Te. Számomra követendő példa vagy. Mert példákra, példaképekre igenis szüksége van az embereknek, főleg Magyarországon, ahol a helyzet azért nem igazán rózsás jelen pillanatban.
Üdvözlettel: Magdi
2007-09-11 11:46:34

Evike

Kedves Réka!
Mondhatnám, hogy ne foglalkozzatok ezekkel az emberekkel, de tudom nem lehet nem foglalkozni vele, ha nap mint nap ilyeneket hallotok.De fontos, hogy tudjátok nagyon sokan szeretnek titeket éssokan folyamodnk a ti módszereitekhez. köztük én is és köszönöm azt a kitartást ami titeket kísér, mert van eredménye. Megértem, hogy nehéz így élni, de próbáljátok meg a szépet látni benne. Azt a sok ezer embert aki lefogyott, vagy akik csak szeretnek titeket, mert megérdemlitek!Csak így tovább. És köszönöm, hogy a segítségetekkel le tudok fogyni. Én szeretlek titeket és elismerem a tehetségeteket és minden olyan helyen ahol szóba kerültök, kiállok mellettetek mert jó amit csináltok és aki ezt nem veszi észre, az hülye.
2007-09-11 11:39:10

cickány64

Sziasztok hozzászólók,szia Réka!Nincs itt semmi probléma veletek/mármint Veled és Nobival/csak a mi országunkban nagyon sok a szegényember és nehéz megemészteniük hogy nektek ilyen fiatalon minden bejött.Az, hogy "keményen megdolgoztatok érte"senkit nem érdekel,mert más is frankón keményen dolgozik,és még egy wellnes hétvégén sem volt soha életében.Soha nem tud venni magának egy saját házat vagy egy normálisabb kocsit.Hát ez a pálya!Sajnos itthon nem elég DOLGOZNI,piszok nagy szerencse is kell ahhoz,hogy valaki élni tudjon egyáltalán!
2007-09-11 11:24:56

Klaudi

Miért van az, hogy nem tudtok örülni mások sikerének? Miért kell mocskolni azt, aki segíteni akar az embernek? Ha nektek, akik szidjátok Őket nem szimpik akkor basszus ne foglalkozzatok velük! Nem kell szeretni Őket, de kétségtelen, hogy rengeteg emberen segítettek és sokszor olyan helyzetben is ahol az orvosok is csak hümmögtek és az elhízást ráfogták a genetikai hajlamra. Vagy csak az irigység beszél belőletek, hogy nem ti találtátok ki a módszert? Arról miért nem beszél senki, hogy mennyi családnak biztosítanak megélhetést? Az senkit nem érdekel? Szoruljon már belétek is egy kis emberség. Ők is emberek...
2007-09-11 10:19:22

Pancsa

Azt nem egy újságíró találta ki, a saját szádból hangzott el.....
2007-09-11 09:17:52

Pancsa

Réka!

A mit szólnál ha a lányodat egy ilyen ujjazná beszólásod kritikán aluli volt. Tényleg ennyire primitívek vagytok a kedves férjeddel?
2007-09-11 09:12:45

Vidéki lány

Kedves Réka!
Két éve,nyáron a miskolci Gyermekegészségügyi központban láttalak a férjeddel együtt,nagyon szimpatikusok voltatok.A sok idióta,irigy emberrel ne foglalkozz,tegyétek a dolgotokat továbbra is úgy,mint eddig.Irigyek voltak is,lesznek is.Szép a családod,rájuk figyelj,a többit engedd el a füled mellett,nem ér annyit.
Puszillak
2007-09-11 09:08:23

punkica

a szigetvideón kellene inkább keseregned, van miért
2007-09-11 08:31:30

Sanitas

Kedves Réka!
Egy előző bejegyzésedben azt állítottad, hogy el sem olvasod a személyedet érintő sértő bejegyzéseket. Ehhez képest naprakész vagy...
A legtöbb bejegyzésed a saját sebeid nyalogatásáról szól jó adag önigazolással spékelve. Kaphatnánk a közeljövőben fajsúlyosabb írásokat is tőled?
2007-09-11 08:25:10

Csicsi

Szia Réka!
Felháborodtam, az írásodon. Én mindig jó véleménnyel voltam rólad /nem csak azért, mert sokat edzek veled, úgy, hogy nem is látsz:)/ Magyarország Petőfi Sándor szemszögéből:Járjatok be minden földet,
Melyet isten megteremtett,
S nem akadtok bizonyára
A magyar nemzet párjára.
Vajon mit kell véle tenni:
Szánni kell-e vagy megvetni? -
Ha a föld isten kalapja,
Hazánk a bokréta rajta!
Oly szép ország, oly virító,
Szemet-lelket andalító,
És oly gazdag!... aranysárgán
Ringatózik rónaságán
A kalászok óceánja;
S hegyeiben mennyi bánya!
És ezekben annyi kincs van,
Mennyit nem látsz álmaidban.
S ilyen áldások dacára
Ez a nemzet mégis árva,
Mégis rongyos, mégis éhes,
Közel áll az elveszéshez.
S szellemének országában
Hány rejtett gyöngy és gyémánt van!
S mindezek maradnak ott lenn.
Vagy ha épen a véletlen
Föl találja hozni őket,
Porban, sárban érnek véget,
Vagy az ínség zivatarja
Őket messze elsodorja,
Messze tőlünk a világba,
Idegen nép kincstárába,
És ha ott ragyogni látjuk,
Szánk-szemünket rájok tátjuk,
S ál dicsőséggel lakunk jól,
Hogy ez innen van honunkból.
Ez hát nemes büszkeségünk,
Melyről annyiszor mesélünk?
Azzal dicsekedni váltig,
Ami szégyenünkre válik!...
Csak a magyar büszkeséget,
Csak ezt ne emlegessétek!
Ezer éve, hogy e nemzet
Itt magának hazát szerzett,
És ha jőne most halála,
A jövendő mit találna,
Mi neki arról beszélne,
Hogy itt hajdan magyar éle?
S a világtörténet könyve?
Ott sem lennénk följegyezve!
És ha lennénk, jaj minékünk,
Ezt olvasnák csak felőlünk:
"Élt egy nép a Tisza táján,
Századokig, lomhán, gyáván." -
Oh hazám, mikor fogsz ismét
Tenni egy sugárt, egy kis fényt
Megrozsdásodott nevedre?
Mikor ébredsz önérzetre?

(Petőfi Sándor: A Magyar Nemzet)


2007-09-11 07:30:45

Ramona

Szia Réka!
Ne foglalkozz az ilyen mocskolodokkal mert ez már tényleg szánalmas.Ti jót akartok az embereknek azok meg ellenetek fordulnak.Amikor megláttam azt az óriásplakátot anyira dühös lettem hogy legszivesebben megmondtam volna a véleményem egy nagy mikrofonba hogy az egész ország halja.Nem értem mért kell másokat megbántani!!Ha öt nem érdekli az egészséges életmod hát ne éljen vele de ne is szoljon bele!!!Különben meg tényleg ez a magyar mentalitás.Én külföldön élek és egyetlen magyar családdal vagyunk kapcsolatban.Pl.ha nyitnánk itt egy magyar boltot ahol magyar dolgok lennének tuti biztos hogy a magyarok nem jönnének vásárolni csak azért hogy nehogy már nekünk jobban mennyen mint nekik.Ahelyett hogy öszetartanának egymást cikizik.Ez van nem tudunk mit tenni.Én nagyon becsüllek titeket és örülök ha látlak titeket fotokon a gyerekekkel,mindig szeretet árad a képekböl és ezt jó látni!!Kívánom a továbbiakba is sok sikert és kitartást!Üdvözlettel:Ramona
2007-09-10 22:04:04

aranygaluska

Bocsánat, nem felfedező, hanem feltaláló. sorry...
2007-09-10 21:15:36

aranygaluska

Kedves Réka!
Ez magyar mentalitás, igen. Nem véletlen, hogy nagyon sok magyar felfedező hagyta el az országot, hogy külföldön próbáljon szerencsét. Külföldön megbecsülték, támogatták anyagilag, megszületett a találmány, aztán mi magyarok megvettük a magyar ember találmányát külföldiektől milliárdokért. Én általánosságban büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, de elkeserít, amikor ilyen dolgokat tapasztalok magyar emberek, a saját sorstársaim részéről.
2007-09-10 21:14:30

Bogica

Szia Réka!
"Akinek nem inge ne vegye magára" tartja a mondás.
Csak az nevetséges, szánalmas riportok amivel sok olvasót csábítanak már unalmas. Engem nem érdekel, hogy X.Y ezzel meg ezzel mit csinált hol volt stb.
Vagy Győzikén csámcsognak, vagy rajtatok.
Inkább többet írnának az adományaitokról(pl). Ja ez a mai világban nem is érdekes téma! Szerintem ne is foglalkoz velük, a te lelkiismereted tiszta,s lásd milyen szépen neveled a gyermekeidet.Ez a legfontosabb!
Kívánok sok boldogságot, nyugalmat és türelmet a továbbiakban is.
Szerbusz:
Bogica
2007-09-10 21:13:05

Kovács Csabáné

Kedves Réka.Ne foglalkozatok senki rossz és bántó véleményével.A magyar ember nagyon irigy és nem nézzik hogy ti kemény munkával jutotatok oda ahol most vagytok.Én most kezdtem tornázni "veled" és a Norbi -10 kg os módszerét és szerintem jó .És mindenk aki valamilyen módón kapcsolatban volt és van veletek az tudja ghogy ez csak a számotokra idegen emberek egészsége a fontos nektek.Csak keményen továbbra is .Üdvözlettel:Erika
2007-09-10 18:07:44

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: egy meg tizenhárom =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Sportról, családról, a munkámról, magamról...

MAGAMRÓL

Fitness edző. DVD: Add önmagad! 1., Add önmagad! 2., Az igényes nők edzésprogramja, Légy bombajó kismama!, Add önmagad! 3. A tökéletes alakodért

ÜZENŐFAL

2008-04-14 22:24:38 Andi Kedves Réka!
Nagyon tetszik a blog.
Én csak annyit szertnék mondani, hogy csak így tovább, nagyon jó vagy abban amit csinálsz és ne törődj azokkal, akik bántanak!
Cak féltékenyek arra, amit elértél KEMÉNY munkával.
Köszönöm, hogy vagy és segítesz az emebereknek.

2008-04-14 19:23:42 Tóth Éva Szia Réka!
Az RR stars kollekcióhoz hozzá lehet jutni valahogy?

2008-04-12 18:28:30 Martina Szia Réka!
Remélem emlékszel még a március 31.-ei napra,amikor eljöttél hozzánk Nyíregyházára a Bem József Általános Iskolába.
És el tudnád küldeni azokat a képeket ami ott készült?Az e-mail címem:cs_tina@freemail.hu
Előre is köszi. :)

2008-04-11 08:29:14 Norcika Szia Réka!
Megszeretném kérdezni,hogy milyen gyakorlatokat és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék!
Előre is köszönöm!

2008-04-10 15:46:33 Vica Jópofák vagytok, hogy nem jelenik meg a hozzászólásom.

2008-04-10 12:59:22 anyuka88 Szia Reka!En egy londonban elo magyar vagyok.Gratulalni szeretnek neked es a parodnak es sok sikert kivanok a jovoben is. Egy gyerekem van es nagyon meghiztam a segitsegedet kernem a
lefogyashoz.hallottam egy fogyast segito tabbletarol csak nem tudom a nevet.valoban hatasos?

2008-04-10 10:45:33 izi Hu-ha!Akinek nem szimpatikus a Réka miért olvassa a blogját?Inkább tornázni kéne hogy ne legyen ennyi mocsok az emberi testben,erőt gyüjteni és szeretni.

2008-04-09 16:40:31 Mrs.Robinson Szia Reka,mea culpa,hogy en itt ekezet nelkul de egy ideje kulfolodn elek.Szoval.annyi mindent tudnek es szeretnek irni,de a legeslegfontosabb:teljesen indifferens,hogy kis es mit gondol,ha van celod(barmi is az)ha van hited(barmiben)akkor kuzdj,menj,csinalj.Mindig lesznek "masok"-egyfajta reakciokent Rad, az eletedre(amirol nem tudnak),a kulsodre.Na ilyenkor kell szelektalni.Nyilvan nem kellemes negativ prekoncepciokat hallgatni-de eza piros szonyeggel jar.
Norbinak annyiban igaza van,hogy felesleges mindent kimondani,elmagyarazni"en nem is ugy ertettem.."nem is olyan vagyok" mert csak belebonyolodsz es taptalajt adsz arra,hogy kiforgassak a szavaidat.Csak onmagunknak kell megfelelni,es elszamolni.Nem attol leszel szebb vagy jobb,hogy a taxis mit mondott.Szoval,az ero legyen veled:-))

2008-04-09 14:37:55 Norci Szia Réka!
Megszeretném kérdezni hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék?

2008-04-09 10:53:56 szabina Kedves réka!Az én véleményem egyetért a tiéddel mert a mai világban nagy az irigység és a rosszindulat persze vannak kivételek!Én egy31 éves 2gyermekes anyuka vagyok olyan helyen lakom ahol az emberek mindig a másikkal foglalkoznak nem magukkal biztos lenne mit sepregetniük

2008-04-07 19:34:36 Noémi Szia Réka! Nem tudom,hogy emlékszel de az egészséghétre jöttél edzést tartani hozzánk Nyíregyre.Mikor fogod leírni ide?:)

2008-04-07 01:24:28 Viktoria nagyon jol nezel ki ket gyerek utan.gratulalok.
en kanadaban elo magyar vagyok,e gyerek edesanyja s itt kanadaban is az egy mentseg hogy valaki kover de van gyereke.
szomoru.s igaz hogy a magyar rosszindulatu s massal torodik nem a maga eletevel.sok sikert mindenhez

2008-04-06 14:30:37 Zita Kedves Réka!Szeretném kérdezni, hogy hol tudnék hozzájutni az Add Önmagad 3-hoz mert egy boltban sem találom.illete hallotam hogy áprilisban kerül a polcokra a legujjabb dvd amin 5*20perc látható.Baja környékén lakom.
Köszönettel: Zita

2008-04-06 10:30:07 Benedetta majd a máec. 31-i képeket valaki el tudja küldeni(tudod réka akkor volt a bem jószef ált. iskolában az egészség hét)az e-mail címem: beni0630@freemail.hu! előre is köszönöm!

2008-04-03 13:46:41 edo Kedves Réka!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy áprilisban mikor várható az új dvdéd? nár nagyon várom!!!

2008-04-02 19:28:16 Violetta Szia!Mindennap tornázok a bnőmmel a kazijaidra,nagyon jó!Régebben azt hittem,h hülye vagy,de nagyot tévedtem!Fantasztikus vagy!Ne foglalkozz azokkal akik irigyek rád!mutasd meg hogy különb vagy náluk!Engeem is sokan megvetnek,de nem foglalkozok velük,mert tudom h a te segítségeddel lefogyok!Puszi

2008-04-01 18:15:22 Kriszti Szia Réka!
Ma csináltam a 2. videodatm és nagyon fárasztó volt de jó is:)
remélem mégsokáig fogom folytatni és nyárra majdnem olyan tökéletes alakom lesz mint Neked:)..vagy csak 1 kicsit hasonlítson:D.
Köszi szépen, szia:)

2008-04-01 14:56:45 benedetta Kedves réka! remélem emlékszel a március 31-re a Bem József Álltalános iskolában. mert majd a képeket el tudnád küldeni a beni0630@freemail.hu e-mail címre. előre is köszönöm!:)

2008-04-01 14:30:58 mondik Szia Réka!
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy sokan nem szeretik azt, amit és ahogyan csinálsz. Végülis: nem a szeretetükből, hanem a pénzükből és a hiszékenységükből élsz meg. Nem is akárhogy :).

2008-03-31 20:07:25 Kingi Volt nálunk Réka Nyíregyházán jól megtornáztatott minket
aranyos kedves!!!!!!!

© StoryOnline 2007