Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Rubint Réka blogja » Néhány mondat Szulák Andihoz, Szulák Andinak, ...
2007-10-30 13:43:53

Néhány mondat Szulák Andihoz, Szulák Andinak, Szulák Andiért

Hosszú időn keresztül nem volt időm és lehetőségem arra, hogy leüljek a gépem elé, és leírjam a gondolataimat… ezért elnézéseteket kérem! Rengeteg minden történt velem, velünk kapcsolatban az elmúlt hetekben, hónapokban – melyekről természetesen szép sorban be is fogok számolni -, ám most mégsem ezekről, hanem arról fogok néhány őszinte sort írni, amit itt, pontosan Szulák Andi „naplójában” tapasztaltam!

De először szaladjunk picit előrébb az időben…
Évekkel ezelőtt - amikor még senki nem ismerte Rubint Réka nevét az országban, csak a rokonságom, barátaim, osztálytársaim, az aerobic óráimra járó hű vendégköröm- volt Magyarországon egy „hölgy”, akit rendkívül tiszteltem, s amióta megismertem, még inkább tisztelem!
Bármikor megláttam, vagy meghallottam a sajtóban nyilatkozni, titkon arra vágytam, hogy egyszer majd személyesen is találkozhassam vele, ha csak egy pillanatra is!
Aki rendszeresen olvassa a nyilatkozataimat, az biztosan emlékszik arra a „szlogenre”, amit az életfilozófiám szerves részének tartok: „Merni kell nagyot álmodni!”
Hát, ez akkor valóban csak egy álom volt, ám az elmúlt hónapokban valósággá vált!
Igen! Az élet úgy keverte a „lapokat”, hogy volt szerencsém közelebbről is megismerni Szulák Andreát, akit egykoron csak a médián keresztül csodálhattam!
A legelső találkozásunk, kb. 5 évvel ezelőtt volt, amikor egy közös ismerősnél, kerti grillezésre voltunk mindketten hivatalosak. Bemutattak minket egymásnak, váltottunk néhány szót. Nem tudom, hogy Andi ebből pontosan mire emlékszik, egyet biztosan tudok, én napokig az élmény mámorában úsztam…Eltelt kb. 2 év, mire újra találkoztunk a Szulák Show-ban.Rengeteg partin, rendezvényen összefutottunk, de soha nem volt lehetőségem arra, hogy ezt a számomra oly kedves, ám mégis kissé titokzatos „NŐT”, közelebbről megismerjem.
S hazudnék, ha azt állítanám, hogy most ismerem, de mégis úgy érzem, hogy amit 2 hete tapasztaltam, azt el kell, hogy mondjam nektek!
Kb. 1 hónappal ezelőtt csörgött a telefonom, Szulák Andi hívott, Norbit kereste…
Mivel Norbi épp forgatott, beszélgetni kezdtünk, és szóba került, hogy még mindig nem látogattuk meg a kis Rozinát…
Hogy őszinte legyek, Norbi már hónapok óta mondogatta, hogy „Hívd fel az Andit, egyeztess vele időpontot, mert többször is említette nekem, hogy látogassuk meg őket!”
Na persze! Én? Hívjam fel?! Őt?! Többször is neki kezdtem, ám az utolsó pillanatban mindig elszállt a bátorságom…
Biztosan nektek is adódott már hasonló az életetekben!

De az élet nem hagyta, hogy elkerüljem a személyes találkozást, nem hagyta, hogy az „álmom” ne váljon valóra!Egyeztettünk egy kora délutáni időpontot, és bár egyedül – mert a Norbi folyamatosan a duciknál van, a Nagy Fogyás házban -, de összeszedtem a bátorságom, és meglátogattam Andiékat…Meghitt, családi nyugalom, lelki béke fogadott.
Egy leírhatatlanul kedves, mosolygós szemű édesanya, aki karjában, óvó öleléssel tartotta legféltettebb kis kincsüket, Rozinát…
Épp olyan volt, mint a televízió képernyőjén! Kedves, őszinte tekintete, megnyugtató, szelíd szavai biztosítottak arról, hogy nem tévedtem. Épp olyan, mint amilyennek hittem…
Számomra egy példakép, egy példaértékű édesanya és egy nagyszerű feleség!
S, hogy miért írtam erről ilyen hosszasan?!
Azért, mert felháborított az, amikor Andi blogját olvasva rátaláltam, egy nevét természetesen nem vállaló – „majd én jól megmondom a Szuláknak…” -, hozzászóló véleményét.
Istenem! Tényleg ennyire ostobák egyes emberek?!
Tudjátok, egyáltalán nem csodálkozom azon, amikor „BLOG” írására való felkérésre nemet mondanak egyes közéleti személyiségek!
Ezért!
Egy édesanya, aki veszi az időt és fáradtságot, hogy megossza élményeit, lelki mozzanatait a „nagyközönséggel” őszintén, azért hogy érezzétek, hogy nem felejtett el titeket, azért, hogy esetleg segítsen azoknak saját tapasztalatain keresztül, akik hasonló cipőben járnak…
És csak azért mert őszinte, adjunk neki, mit kesereg, mit magyarázkodik?!
Vessük, lincseljük meg, amiért 6 hónapos kislányától volt mersze távol lenni néhány órát…
Szánalmas ez az emberi hozzáállás!!!
Kedves Andiért rajongók! Én mindenesetre köszönöm, hogy vagytok, mert egy biztos,
Szulák Andrea olyan nagyszerű EMBER, és olyan fantasztikus édesanya, mint amilyennek gondoljátok!!!

Őszinte, baráti tisztelettel:
Rubint Réka


Címkék:
Értékelés: 4.19 Hozzászólások: (23)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 23
lora

Kedves Réka! Én egy igazán szimpatikus embernek tartalak, de az egyáltalán nem szimpatikus, hogy ma minden "sztár"( nekem a sztár fogalma teljesen mást jelent, mint,az amit ma sztárságnak hívnak)folyamatosan a médiába, sajtóban szerepel, miközben igyekeznek gondos, szerető családanyaként feltünni. Nem igazán értem 2 gyerekes anyaként, hogy miért kell 1-2 hónap után már rohanni a gyerek mellől vissza a munkába, hisz a gyerek életében nagyon fontos szerepet kell, hogy játszon egy anya. Ne a nagymamának, babysitternek szüljünk, hiszen a gyerekvállalás egy óriási fellelőség, s aki nem gondolja át, hogy ez milyen esetleges lemondásokkal jár az ne akarjon szuper anyaként is tündökölni. Pl. Mónika a showjába 2 hónap után úgy rohan vissza pszihológust játszani, mintha az élete függene tőle. Hangsúlyozom én nem azt állítom, hogy egy anya mondjon le a karrierjéről, de ha gyereket vállal, akkor tudja, hogy egy-két évig biztos, hogy a gyereknek kell az előtérbe kerülni. Mellesleg én is karrierista tipus vagyok, de a gyereknevelléssel otthon töltött idő, mindent megért. Gyerekeimmel nagyon szoros lett a kapcsolatom, s most hogy egy kicsit nagyobbak, már újra lehet a munkával komolyabban foglalkoznom. Szerintem sok gyerek nem lenne ilyen lelkisérült, ha nem egy önző, egoista közegbe születne. Nekem Marsi Anikó és Bartha Szilvia gyereknevelési elvei sokkal szimpatikusabbak, s mégsem tüntek el a köztudatból, a gyerekei(k), pedig egy gondos,felelősségteljes szerető anyát kaptak. Nekik tudok gratulálni.
2008-02-17 07:23:59

Tonks-sensei

Istenem ezt a sok talpnyaló embert...
2007-12-31 19:20:13

Bozók Ildiko

Szerintem akinek nem tetszik Réka és Norbi ne nézzee őket kapcsoljon át egy másik adóra vagy lapozza tovább az ujságot .Ha van lehetősége dolgozno magát megvalósitani hát tegye egy élete van mindenknek amit ugy él ahogy neki jó.A gyermekei pedig biztos vagyok benne nagyobb szeretetet kapnak mint azt néhányan kétségbe vonják.Nehéz elviselni sok embernek azt hogy pénzük is van boldogok is és azt csinálják amit szeretnek.
2007-12-28 19:12:52

zsuzsi ,37

a mi családunk nagyon egyszerü.2 gyermekem van és ráadásul fiuk.6 és17évesek.nagyon sok mindenen mentünk keresztül a férjemmel 8év alatt de azt az eggyet megtanitottam afiaimnak hogy sose bánts másokat és itélj el mert neked sem esne jol ha forditva lenne.nagyon szeretem Szulák Andit és igenis megérdemli hogy kiáljunk melette.de azért ne feledkezzünk meg a Rékáról és a Norbiról sem.mi nem birtuk volna ezt a sok bántást és irigykedést vádakat elviselni a párommal.a házasságomba biztos belekerült volna.de ők ezen is túl vannak és szebbek mint valaha.sikeresek és boldogok.nagyon örülök hogy végre van internetünk a családba mert igy mégjobban figyelemmel kisérhetem a családot.remélem 2008ban is ilyenek maradtok és a gyerekek még ennél is szebbek lesznek .sikerekben gazdak újévet erőt és egészséget az egész családnak.egy anyuka.
2007-12-17 01:51:24

Anya

Két pici gyermekkel vagyok itthon lassan két és fél éve. Néha ki tudnám dönteni a falakat, de semmiért nem adnám azokat a pillanatokat, amikor valamelyik kicsim egy-egy új szót mond vagy elmond egy verset, amit együtt tanultunk meg, énekel, játszik. Nem kell senkinek semmit feláldozni, ha NEM AKARSZ otthon maradni a gyerekeddel, úgyse ér veled sokat, ha folyton elvágysz és a "régi életed" után sóvárogsz, azt a kicsik is megérzik. Sajnálom azokat a gyerekeket, akiktől az édesanyjuk sajnálja az életéből azt a két-három évet, amíg csak egymásnak vannak, és sajnálom az édesanyákat, akik később jönnek majd rá, hogy mennyit veszítettek. DE ennél még sokkal jobban sajnálom azokat a gyerekeket, akikkel ugyan otthon marad a kedves anyuka, csak éppen minden más fontosabb... Rengeteg családdal találkozom, és sajnos azt látom: ma már nem divat mesélni, nem divat verselni, az anyukák a homokozó mellett újságot olvasnak, körmöt festenek, a gyerekek nem tudják, hogyan kell játszani, amit lehet egymástól tanulnak, nem a szüleiktől. Sem tiszteletet, sem jómodort, semmit nem kapnak attól, akitől az életet kapták. Nem jó ez így. Kár, hogy erre ment a világ, én igenis beülök a homokozóba a gyerek mellé, még akkor is, ha úgy néznek rám, mintha UFO lennék, és igenis úgy gondolom hogy jár a gyermeknek az a gondoskodás és figyelem, ami csak az övé, és ezt leginkább az édesanyjától kell, hogy megkapja.
2007-12-14 10:56:31

Kriszta

Szia Réka!

Tetszett amit írtál Szulák Andiról. Régóte szeretem ahogy énekel, ahogy él.
Természetesen én nyomon követem mint duci a nagy fogyást, és persze zt is ami rólad szól.
Valóban nem értem kit és miért bántanak és piszkálnak.Titeket is.
A párom nem rajongott értetek, de azt Ő is beismerte amit elért a Norbi amit elértél Te, ahogy nevelitek a két kis csemetét, az előtt le a kalappal.
Figyeljük a sorsotokat és szurkolunk nektek.

További mindn jót !!!!!

Kriszta
2007-12-11 19:18:08

Gigi

rubintreka.lap.hu :)
2007-11-22 14:53:51

omaria

szia Réka
nagyon szimpatikus vagy,
ne törödj a sok irigyeddel,
járd a saját utad!
További sok sikert az
elkövetkező években
cupp, omariao
omari_portal.mlap.hu
2007-11-20 14:57:20

zabkorpa

gondolkodtam mit válaszoljak a két szám összege kérdésre....
sikerült számológéppel megoldani a kérdést

ezek a posztok szánalmasabbak, mint a szigetvideós reality

mikor fognak megjelenni összegyűjtve a réka bölcsességei kategóriában?
2007-11-20 13:38:03

aranygaluska

Jó napot kívánok! Láthatnám a hozzászólásomat???

Kösziii!
2007-11-15 16:44:51

mir29

Tulipan: mélyen egyetértek! Annyira unalmas már mindig ide lyukadni, hogy aki a sztárokról nemtetsző véleményt mond, rögtön "irigy". Én pontosan úgy gondolom, ahog írtad.
Csinálják, amihez értenek, el vannak ismerve, sőt, biztos vagyok benne, hogy a szolid kis magánéletükben szeretetreméltó emberek, kedves kis család kedves kicsi gyerekekkel.
Csak az az állandó legyünk ott mindenhol, jól megmondjuk, aztán megsértődünk, toljuk magunkat a médiában, közben fel se figyelünk rá, hogy hová jutottunk-életmód, ami nagyon ellenszenvessé teszi őket. És nem tudom, mit gondolhat Réka akkor, mikor ezeket a sorokat olvassa, hogy vajon mi a fontosabb a gyereknek? A csillivilli anyuka, tele pénzzel, hajtás a jólétért, vagy az, hogy ugyan egyszerűbb, szerényebb szülők veszik körbe nagy szeretettel, akiknek nem csak a csillogás a fontos. Azt sem értem, mikor valaki ezt írja, hogy "nem kell feláldoznunk magunkat a gyerekért". De nem is azért szülünk (szerintem) hogy ki legyen pipálva a gyerek-kérdés.
Ezt Tulipan ők ebben az életükben, ilyen körülmények között (és mivel már ki sem látnak a saját megcsinált életükből) sosem fogják megérteni!!
2007-11-13 10:28:30

Tulipan

Emberek, nezzetek mar az orrotoknal egy kicsit tovabb!
Az, hogy valakinek mas a velemenye, mar azt jelenti, hogy irigy??? Szerintem hulyeseg mindig erre a kovetkeztetesre jutni.

En elismerem Reka es Norbi teljesitmenyet a fitnessz-szferaban es az uzletpolitikaban. le a kalappal, tenyleg innovativ amit csinalnak, es sok emberre rafer a mozgas, fogyas.

DE!!! ettol fuggetlenul nem tetszik, ahogy nyomatjak magukat a mediaban, minden teruleten megmondjak a frankot, ha a szoptatasrol van szo (amit Reka 3 honapig uzott), ha a Sziget torzskozonsegenek kritizalasarol.
Senki nem fog pisztolyt a fejukhoz, hogy mindig es mindenutt ott legyenek, mindenrol velemenyuk legyen, arrol is, amihez nem ertenek.
Ez a baj a magyar mediaban, valaki megjelenik egy tinglitangli musorban, utana meg konyvet ad ki, gyereknevelesi tippeket ad, lemezt vesz fel...es ha a maganeletuk a bulvarsajto cimlapjan szerepel, ok sertodnek meg. Elobb kene gondolkozni!

Es ha mar tinglitangli, hogy a temanal maradjak: Szulak Andrea CD-jere 5 ev mulva ki fog emlekezni? Vagy az Activity-re...nem lehet egy evig sem otthon maradni es a csecsemojevel foglalkozni? 40 evesen nem volt eleg szakmai sikere? Ha egy evet sem tudott otthon maradni a varva vart kisbabaja mellett, akkor mikor lesz elso szamu prioritas az a kicsi? Majd 18 evesen, mikor elkoltozik otthonrol, dobben ra, hogy de goyrsan elmentek a gyerekevek....

Nem arrol van itt szo, hogy ne lehetne az anyasagot es a karriert osszeegyeztetni. De aki regota vart a babara es megengedheti maganak, az miert nem foglalkozik vele legalabb az elso evben?

Nem csodalom, hogy Reka megvedte Szulakot, hiszen o is szivbaj nelkul elment ugralni Egyiptomba a csecsemo Lara mellol. A kerdes csak az, hogy a kisgyerek mire emlekszik...arra, hogy anyukaja draga cuccokban, kolbaszra szolizva ment erte a bolcsibe Audival, vagy arra, hogy mikor szukseg volt az anyjara, ott volt mellette. Egy parhonapos babanak nem a nagymama meg a dadus, hanem igenis az anyja kell.

Hat igen, kinek mit er meg a dolog...

En nem irigylem oket, hogy nem tudnak kiszallni a mokuskerekbol. Karrier, karrier...hat egyikuk sem a rak ellenszeret kutatja es semmi nem tortent volna, ha a lemezt, tornat, kereskedelmi tevezest egy evre abbahagyjak.

Gyuhetnek a kovek. :)))
2007-11-10 18:20:50

mesekönyv

Kedves Réka!

Csak arra koncentrálj Te is, mint mindenki, amit szeretnél, ami tetszik. Minél többet foglalkozunk a nekünk nem tetsző dolgokkal, annál több lesz belőlük. További sok sikert kívánok Nektek!
2007-11-07 17:12:24

Sundance

Ez jó sziruposra sikerült Réka!
2007-11-06 10:39:49

szaki

Kedves Réka!
Nem tartozom a "Te vagy a legjobb"" táborba.
Azt gondolom, nektek (Norbival) sem lenne annyi ellenlábasotok, ha nem nyilatkoznátok sokszor feleslegesen.
Szuláknak ez is az egyik "titka".
szaki
2007-11-04 20:02:31

Sárosiné Albert Ilona

Minden rosszindulat nélkül a véleményem az, hogy unom már azokat az embereket, akik már avizcsapból is állandóan folynak. Telesirják a világot szomorú gyerekkorukkal, rosszúl sikerült házasságaikkal, traktálják az olvasókat a magánügyeikkel, amihez semmi köze a nyilvánosságnak. Azután panaszkodnak, hogy a bulvársajtó velük foglalkozik. Éljenek normális családi életet, ne tegyék közszemlére a magánéletüket. Vagy ugy vannak vele, hogy mindegy, hogy mit irnak, csak irjanak róluk? Szomorú.
2007-11-03 14:06:49

India

Egyetlen megoldás van-szerintem. Valahogy meg kell próbálnotok kívűlrekeszteni az ilyenfajta véleményeket. Ha tudjátok, hogy ezek az emberek irigyek, irigyek és irigyek, de a saját boldogulásukért egy lépést nem tennének, akkor ezeket s véleményeket tudtaosan kerülni kell. Nem elolvasni, nem meghallani. Máshogy nem megy. A Ti életetek ilyen, a "hétköznapi" életet élők nem élnek látványosan, és nem kínlódnak látványosan, Ti viszont mindenki előtt éltek, ez nem visszafordítható, nektek ezt az életet kell, élni, és el kell fogadni, hogy a kínotok is drámaibb, mert mindenki látja- és véleményezi. Te, Réka - úgy, ahogy én-egy vidéki lány vagy, akinek távoliak ezek az intrikák.De ebben a rohadt világban minden akkor igazán érdekes, ha van benne egy epe. Az, hogy valaki véleményez benneteket, annak a jele, hogy figyelnek rátok. ah valamiben példát mutattok, vagy olyat tesztek, ami irányt mutat, tehát tetszik annak, aki látja, olvassa, hallja, soha nem fogja mondani. Attól lehettek hitelesek, ha a saját területeteken kifejezésre juttatjátok azt, amit más nem tud megfogalmazni. Az ember elgondolkodik ilyenkor, elraktározza magában, majd adott helyzetben előveszi. És ez a lényeg!!!! Ilyen több van, csak azt nem mondják! Ja! És Szulák jó csaj. Csak hát ha valakinek szép, kerek az élete, azt irigylik.
Ti is alakultok,fejlődtök,és azoktól a dolgoktól vagytok olyanok, amilyenek, amik menet mözben történnek veletek, amiken keresztülmentek. Jó és rossz dolgok, kritikák és dícséretek építő-és bunkó módon. Elhiszem, hogy szar lehet egy reggel egy fincsi címlappal találkozni, miközben a gyerekedet viszed az oviba, köszönöm, nem kérnék belőle. Na de itt ez a blog, jól kiírod magadból a dühödet, elmondod a véleményed, és felejtsd el az egészet. A gyom is hamarabb kiszakad a földből, mint a rózsatő. Kitartást és jó munkát Neked, Nektek. / a vélemények pedig alakulnak, mindeki véleménye ilyen akkor, ha a véleményezett is fejlődik - én így voltam Veled./ bölcsibemegfogalmazva. vélemvagytok olyazok, akik most vagy
2007-11-02 22:08:56

babi

Kedvas Réka! Teljesen igazad van az Andival kapcsolatban nagyon sok okos ember él akik csak úgy osztják az észt és Andi rajongójának vallják magukat de az első adandó alkalommal bántják öt. Nekem is volt szerencsém Andival találkozni két alkalommal legutobb éppen nyáron amikor koncertet adott jó volt látni azt a boldogságot ami áradt belőle mindenkihez volt egy kedves szava ezért lehet öt szeretni és örülni a boldogságának én nagyon örülök a bloggjának és annak,hogy itt tudok neki írni. köszönöm,hogy te is megvédted Minde jót kívánok neked és acsaládodnak egy igaz Szulák rajongó Babi
2007-11-01 20:40:50

katinka

Réka!

Nem azzal van a baj hogy visszamegy VALAKI dolgozni hanem hogy mikor?
Én nem hagynám otthon a párhónapos csecsemőmet pedig nem sztárgázsiért dolgoztam addig.
Persze nagyon várták a gyereküket....
2007-11-01 13:02:50

sylvia01

Szia Réka!Osztom az előző hozzászólók véleményét.Nem kell valakit azért elitélni mert dolgozik a gyereke mellett.Én nagyon tisztellek benneteket a munkátokat,sok sikert és kitartást kívánok ne foglalkozz a rosszakarókkal és az irígy emberekkel!
2007-11-01 11:35:18

Viki

Szia Réka!
Szerintem teis ugyan olyan jo anya vagy,és feleség,mint a Szulák Andrea.Minden jot kívánok és további sok sikert:-)
2007-10-31 21:04:41

Lilla

Kedves Réka!
Nagyon kedves volt tőled ez a Szulák Andis hozzászólás! Szerintem addig senki ne törjön pálcát olyan emberek felett , akit nem is ismer személyesen és semmit nem tud róla! Ez az üzenetem az embereknek! Mindenki a saját életével foglalkozzon!
2007-10-31 13:18:01

Luckky

Kedves Réka!!

Teljesen egyetértek veled, sajnos még ma is sokan ugy gondolják, hogy aki szült, az maradjon otthon, és áldozza fel magát a gyerekért...és túl sok az irigy ember is, bár, szerintem ezt Ti is tapasztaljátok!!

Sok sikert nektek!
Pusszzz


2007-10-31 13:07:55

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: négy meg tizenkettő =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Sportról, családról, a munkámról, magamról...

MAGAMRÓL

Fitness edző. DVD: Add önmagad! 1., Add önmagad! 2., Az igényes nők edzésprogramja, Légy bombajó kismama!, Add önmagad! 3. A tökéletes alakodért

ÜZENŐFAL

2008-04-14 22:24:38 Andi Kedves Réka!
Nagyon tetszik a blog.
Én csak annyit szertnék mondani, hogy csak így tovább, nagyon jó vagy abban amit csinálsz és ne törődj azokkal, akik bántanak!
Cak féltékenyek arra, amit elértél KEMÉNY munkával.
Köszönöm, hogy vagy és segítesz az emebereknek.

2008-04-14 19:23:42 Tóth Éva Szia Réka!
Az RR stars kollekcióhoz hozzá lehet jutni valahogy?

2008-04-12 18:28:30 Martina Szia Réka!
Remélem emlékszel még a március 31.-ei napra,amikor eljöttél hozzánk Nyíregyházára a Bem József Általános Iskolába.
És el tudnád küldeni azokat a képeket ami ott készült?Az e-mail címem:cs_tina@freemail.hu
Előre is köszi. :)

2008-04-11 08:29:14 Norcika Szia Réka!
Megszeretném kérdezni,hogy milyen gyakorlatokat és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék!
Előre is köszönöm!

2008-04-10 15:46:33 Vica Jópofák vagytok, hogy nem jelenik meg a hozzászólásom.

2008-04-10 12:59:22 anyuka88 Szia Reka!En egy londonban elo magyar vagyok.Gratulalni szeretnek neked es a parodnak es sok sikert kivanok a jovoben is. Egy gyerekem van es nagyon meghiztam a segitsegedet kernem a
lefogyashoz.hallottam egy fogyast segito tabbletarol csak nem tudom a nevet.valoban hatasos?

2008-04-10 10:45:33 izi Hu-ha!Akinek nem szimpatikus a Réka miért olvassa a blogját?Inkább tornázni kéne hogy ne legyen ennyi mocsok az emberi testben,erőt gyüjteni és szeretni.

2008-04-09 16:40:31 Mrs.Robinson Szia Reka,mea culpa,hogy en itt ekezet nelkul de egy ideje kulfolodn elek.Szoval.annyi mindent tudnek es szeretnek irni,de a legeslegfontosabb:teljesen indifferens,hogy kis es mit gondol,ha van celod(barmi is az)ha van hited(barmiben)akkor kuzdj,menj,csinalj.Mindig lesznek "masok"-egyfajta reakciokent Rad, az eletedre(amirol nem tudnak),a kulsodre.Na ilyenkor kell szelektalni.Nyilvan nem kellemes negativ prekoncepciokat hallgatni-de eza piros szonyeggel jar.
Norbinak annyiban igaza van,hogy felesleges mindent kimondani,elmagyarazni"en nem is ugy ertettem.."nem is olyan vagyok" mert csak belebonyolodsz es taptalajt adsz arra,hogy kiforgassak a szavaidat.Csak onmagunknak kell megfelelni,es elszamolni.Nem attol leszel szebb vagy jobb,hogy a taxis mit mondott.Szoval,az ero legyen veled:-))

2008-04-09 14:37:55 Norci Szia Réka!
Megszeretném kérdezni hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék?

2008-04-09 10:53:56 szabina Kedves réka!Az én véleményem egyetért a tiéddel mert a mai világban nagy az irigység és a rosszindulat persze vannak kivételek!Én egy31 éves 2gyermekes anyuka vagyok olyan helyen lakom ahol az emberek mindig a másikkal foglalkoznak nem magukkal biztos lenne mit sepregetniük

2008-04-07 19:34:36 Noémi Szia Réka! Nem tudom,hogy emlékszel de az egészséghétre jöttél edzést tartani hozzánk Nyíregyre.Mikor fogod leírni ide?:)

2008-04-07 01:24:28 Viktoria nagyon jol nezel ki ket gyerek utan.gratulalok.
en kanadaban elo magyar vagyok,e gyerek edesanyja s itt kanadaban is az egy mentseg hogy valaki kover de van gyereke.
szomoru.s igaz hogy a magyar rosszindulatu s massal torodik nem a maga eletevel.sok sikert mindenhez

2008-04-06 14:30:37 Zita Kedves Réka!Szeretném kérdezni, hogy hol tudnék hozzájutni az Add Önmagad 3-hoz mert egy boltban sem találom.illete hallotam hogy áprilisban kerül a polcokra a legujjabb dvd amin 5*20perc látható.Baja környékén lakom.
Köszönettel: Zita

2008-04-06 10:30:07 Benedetta majd a máec. 31-i képeket valaki el tudja küldeni(tudod réka akkor volt a bem jószef ált. iskolában az egészség hét)az e-mail címem: beni0630@freemail.hu! előre is köszönöm!

2008-04-03 13:46:41 edo Kedves Réka!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy áprilisban mikor várható az új dvdéd? nár nagyon várom!!!

2008-04-02 19:28:16 Violetta Szia!Mindennap tornázok a bnőmmel a kazijaidra,nagyon jó!Régebben azt hittem,h hülye vagy,de nagyot tévedtem!Fantasztikus vagy!Ne foglalkozz azokkal akik irigyek rád!mutasd meg hogy különb vagy náluk!Engeem is sokan megvetnek,de nem foglalkozok velük,mert tudom h a te segítségeddel lefogyok!Puszi

2008-04-01 18:15:22 Kriszti Szia Réka!
Ma csináltam a 2. videodatm és nagyon fárasztó volt de jó is:)
remélem mégsokáig fogom folytatni és nyárra majdnem olyan tökéletes alakom lesz mint Neked:)..vagy csak 1 kicsit hasonlítson:D.
Köszi szépen, szia:)

2008-04-01 14:56:45 benedetta Kedves réka! remélem emlékszel a március 31-re a Bem József Álltalános iskolában. mert majd a képeket el tudnád küldeni a beni0630@freemail.hu e-mail címre. előre is köszönöm!:)

2008-04-01 14:30:58 mondik Szia Réka!
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy sokan nem szeretik azt, amit és ahogyan csinálsz. Végülis: nem a szeretetükből, hanem a pénzükből és a hiszékenységükből élsz meg. Nem is akárhogy :).

2008-03-31 20:07:25 Kingi Volt nálunk Réka Nyíregyházán jól megtornáztatott minket
aranyos kedves!!!!!!!

© StoryOnline 2007