Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Rubint Réka blogja » Egy FÉRFI, aki minden reményt felülmúlt
2008-02-19 14:46:12

Egy FÉRFI, aki minden reményt felülmúlt

Tisztelt blog olvasók, kedves barátaim! Rengeteg e-mailt kaptam az elmúlt hónapok során, hogy miért nem írok semmit a nyilvános naplómba, miért nem frissítem a Blog-ot?!

Kitalálhatnék bármilyen okot, de az nem én lennék… Elfáradtam, belefáradtam, az állandó „mocskolódásba…”  Az tette fel az  „i”-re a pontot, amikor Szulák Andiról írtam néhány kedves gondolatot, a vele kapcsolatos tapasztalataimat, és néhány „kedves” hozzászóló  minősítette az Andiról alkotott véleményemet!
Tudjátok, hogy mit éreztem? Szánalmat!!!
Tényleg azt gondolják egyesek, hogy a blogomon keresztül kell Andinak a tudtára adnom, hogy milyen nagyszerű ember?! 

Személyes véleményt szerettem volna megosztani az olvasókkal… Egyszerűen csak ennyi… Szerintetek mindenhol ez a mentalitás él, mint itt Magyarországon?! Lehet, hogy igen, az is előfordulhat, hogy nem! Egy biztos! Engem nagyon megvisel!
Norbi számtalanszor csitít, hogy „maradjak csendben”, nem kell mindig kimondani a véleményem! De miért?! Azért, hogy „lenyelve” a bennem tomboló gondolatokat, néhány év múlva, a folyamatos elhallgatott, őszinte véleményem, ki nem mondott szavak, eltitkolt igazságok miatt elpatkoljak?!
A légzésterapeutám, akihez évek óta járok, mindig azt mondja, a legfontosabb, hogy Önmagam legyek mindig, minden helyzetben. Ne „nyeljem” le a véleményem, mondjam ki, mert megkönnyebbülök! A ki nem mondott, bennünk tomboló gondolatok megmérgezik, elpusztítják a lelkünket… És tudjátok, igaza van!!!

Épp ezért, amit most írok, azt én gondolom, és mindenkinek szíve joga engem elítélni! Mégis úgy érzem, hogy ezt tudnotok kell!
Lássátok az érem másik oldalát is…

Meleg nyári nap, Nagy Fogyás, szereplő válogatás….
Norbi, büszkén, mosolyogva telefonál, a hangja telis-tele pozitív energiával:
„Anyácska! Csodálatos emberek kerültek a csapatomba …!”
Bennem folyamatosan tombol a kérdés - amit persze soha nem mertem neki feltenni- „ Kell ez neked?  Miért vállaltad el?” 
S rögtön el is hessegetem a bennem felmerülő kérdést, hiszen ismerem már annyira a férjem, hogy tudom a választ: „ Azért, mert SEGÍTENI AKAROK… Szeretném az egész országnak megmutatni, hogy igenis szükség van az egészségünkre, ahhoz, hogy SOKÁIG, EGYÜTT élhessünk a szeretteinkkel!
„Réka, én nem nyerni akarok, hanem SEGÍTENI! Szerinted, néhány százaléknyi győzelem jelent majd valamit?! A versenyben résztvevőnek igen, de a televízió nézőinek csakis a hittel, kitartással leadott kilók adnak majd reményt…!”

Utólag átgondolva megértem őt, hiszen ez már régen nem munka számára, hanem misszió…

Most biztosan vannak olyanok, akik „öklendeznek” a soraimat olvasva, és megfogalmazódik bennük az, hogy: „ Na! Már megint ez a csöpögős szöveg…! Mi a fenének védi a férjét?!”
Szeretném kihangsúlyozni, hogy NEM védem! Ezt érzem, és azoknak szánom, akik megértenek… Akiknek a módszerünk, már megváltoztatta az életét!!!
Én voltam mellette 5 hónapon át. Én láttam, hogy miken mennek keresztül…

Visszatérve a versenyzőkre, mindannyian alátámasztották Norbi, telefonban tett, első kijelentését: NAGYSZERŰ EMBEREK! Egytől egyig!
Tudjátok milyen érzés 6 emberrel együtt élni, együtt lélegezni, 5 hónapon át? Mindenkit egy cél vezényelt, s az nem más: Mint egy boldogabb, egészségben gazdag, teljes élet!

Gábor: Rokkant nyugdíjas, szívbeteg, s ha nem fogy le legalább 50 kilót, nem lehet a lábát megmenteni, mert az orvosok nem vállalják az altatást… 198 kilóval érkezett a műsorba.
(súlyban ellenfele a piros csapatból: István)

Kálmán: 205 kg-ról indult. Az update-nek köszönhetően, a műsor indulásáig 40 kilót fogyott, így 164 kilóval indult a versenyben. Humoros, hedonista, életvidám, roma srác, aki az édesapjának tett ígéretét akarta megvalósítani!
 „Apám, le fogok fogyni…”
( súlyban ellenfele a piros csapatból: Anikó)

Péter: 153.3 kilógrammal érkezett a műsorba, mint üzletvezető.
 Vidám, elszánt, lehetetlent nem ismerő ember. Telis tele bizonyítási vággyal, hittel és szeretettel! Az első napokban láthatóvá vált, hogy a csapat motorja!
( súlyban ellenfele a piros csapatból: Milán)

Edina: Gyermekét egyedül nevelő édesanya, akinek egyetlen vágya, hogy az apja büszke legyen rá! 118kg-mal került a műsorba.
(súlyban ellenfele a piros csapatból: Misi)

Kriszti: 103kg, és 6 kisgyermek boldog „tulajdonosa”! Csodálatos ember, nagyszerű anya, igazi „anyatigris”, akinek egyetlen vágya, hogy ismét nőnek érezhesse magát!
(súlyban ellenfele a piros csapatból: Anita)

Bogi: 92.3kg. Kedves, humoros, életvidám energia bomba.  Egyetlen vágya, hogy vonzó, huszonéves bombázó legyen.
(súlyban ellenfele a piros csapatból: Zsófi)

Mindezt azért írtam le, hogy valós képet kapjatok az arányokról…

Kiesési sorrend:
Zsófi-Bogi kiestek az első körben
Anikó-Kálmán a következőben
Ezt követően Kriszti-Misi
Majd Anita, aki KEGYELMET kapott
Anita-Milán
Majd legutoljára a szívbeteg Gábor

Tehát a döntőben:
 Peti ellenfele – Gábor volt ellenfele- István lett
 Edina pedig maradt a hármas döntő tagja, hiszen ellenfele Misi már a 6. körben kiesett.

Kérdem én! Mi esélye lett volna egy szívbeteg, rokkant, járni alig bíró közel 200
Kilós embernek az él sportoló múlttal rendelkező, Istvánnal szemben?!
És a Petinek? Aki az ellenfelét Milánt, csúnyán elverte! Mi esélye volt a nála 
Közel 41 kilóval nagyobb súlyról induló Istvánnal szemben?
 Peti kezdeti súlya: 153kg, Istváné: 194kg
Hát nem sok… 
És aki most azzal kommentálja a leírtakat, hogy „Nem bírnak veszíteni”, azokat megnyugtatom, hogy szó sincs erről, ez csak egy edzői magánvélemény

Hamarosan folytatom…
Addig is nagyon szép napot mindenkinek!

Réka

 Címkék:
Értékelés: 3.06 Hozzászólások: (50)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 50
ikó

szia réka
csak most olvastam a blogodat és a hozzászólásokat. A véleményem: nagyon sok undok ember él sajnos ma az országunkba akik irigykednek rátok az anyagi javaitokra. Én csak annyit tudok mondani hogy kitaláltatok egy fogyi módszert amivel sok embernek segítetek. Élvezitek amit csináltok az csak egy plus hogy jól fizet. Miért nem csinálta más az aki ócsárol benneteket?!
sok sikert!
2008-10-21 18:37:17

Zsugonitsné Kellner Orsolya

Szia Réka!
Teljesen lenyűgöztél az írással, sohasem gondoltam volna, hogy tudsz ennyire reálisan, tényekkel, észérvekkel gondolkodni, azt hittem, mindig csak az érzelmek oldaláról közelíted meg a dolgokat. De nem, ez az írás nem erről szólt. Puszta tények, értelmes, intelligens csomagolásban. Eddig igazából csak Norbi drukker voltam (szeretem az energiáit, a hitét), de most már Te is a kedvencemmé váltál. Üzenem azoknak, akik eddig csak kotnyeles, fontoskodó nőszemélynek tartottak, olvassák el figyelmesen ezt az írást, minden szó üt benne! Üdvözlet és kitartás nektek minden téren! Orsi

2008-02-26 11:03:28

ivi

Kedves Réka.Nagyra becsülöm a Te és Férjed munkésségét.De meg kell jegyeznem visszavehetnél egy kicsit magadbol.El kell fogadni hogy most nem a Ti csapatotok nyert.Nem vádaskodni.hogy István élsportplo volt,és ez végett nyerte meg a müsort.Véleményem szerint nem ez a lényeg,hiszen az update sok embernél müködik,müködött.A Norbi sértegetései a Liptai showban ,ahogy az Alexandrával beszélt,meg a müsor folyamán is,hát az egyszerüen felháborito.Én ettöl függetlenül a kékeknek,vagyis nektek drukkoltam.És milyen érdekes amikor támadtátok a Szandrát ö nem kiábált kigyot-békát rátok.Számomra fáraszto az eröszakosságotok a médiában.A jövöben sok sikert kivánok a munkásságotokban.
2008-02-24 15:14:12

viki

Drága Réka!

Először is had kezdjem azzal hogy nagyon sajnálom azt a sok negatív kritikát és a sok utálatos embert akivel nap mint nap meg kell küzdjetek. El tudom képzelni milyen érzés lehet. Én csak azt szeretném elmondani hogy igenis írd meg amit gondolsz, neked is jogod van hozzá nemcsak a mocskolódóknak.Azért ez miatt ki ne készüljetek. Ezt a Nagy Fogyást meg mostmár hagyjátok a fenébe, volt ami volt túl kell ezen lépni. Minden jót!!
2008-02-24 11:50:04

HODOSI BEATA

szia Reka!eloszor is en teljes mertekben egyet ertek azzal a mondatoddal,hogy az embereknek szukseguk van az egeszsegukre hogy minel tovabb a szeretteikkel tudjanak maradni- ez igy van,csak tudod a vilag tele van megromlott ireigykedo emberekkel!!!en nektek tovabbi sok sikert es kivanom a legjobbakat.Bea
2008-02-23 23:14:14

Horváth Zsuzsanna

nemrég kötötték be hozzánk az internetet, így csak most keveredtem erre az oldalra. Az írásod első felére szeretnén elmondani a véleményemet. Sajnos a mai világban nagyon sok irigy és bunkó ember van, velük nem kell foglalkozni! Én becsülöm azt, hogy kemény munkával küzdötted fel magad oda, ahol most vagy. Erre büszkének kell lenni és nyugodtan válald fel, amit gondolsz. Ha számodra bántó visszajelzéseket kapsz, nem kell velük foglalkozni. Azt vedd úgy, hogy nem vagytok kzös nevezőn. továbbra is légy önmagad, ha úgy gondolod, fejtsd ki a véleményedet, gondolataidat nyugodta. Hajrá!
2008-02-23 11:39:58

Barbara

Szia Réka!
Szeretnék a combomról leszedni egy kis "felesleget", nagyon zavarnak. 154 cm magas vagyok és 58 kg súlyú. Tornával szeretnék elsősorban próbálkozni, csak nem tudom, hogy mi a legjobb, amivel fitt tudok maradni, és fogyok vele. Már próbálkoztam fogyókúrával, csak mindig feladtam, mert ha lefogytam, és egy icipicivel többet ettem, akkor máris visszahíztam a dupláját annak, amit leadtam. Nagyon megköszönném ha segítenél, örök hálával fogok neked szolgálni! ;) Előre is köszi!

Üdv.: Barbara
2008-02-22 19:37:54

lilian

Ez nem úgy hangzik, mint egy blog-frissítés, inkább, mint egy védőbeszéd... Egy szimpla "edzői magánvélemény" miatt nem hiszem, hogy ennyi idő után után leülnél a gép elé, és ennyi időt szentelnél a megírására, bizony, ennek erősen "magyarázom a bizonyítványom" szaga van. Mellesleg, amiket tényszerűen leírtál, igazak, magukért beszélnek, éppen ezért erősíti kis beszéded a "nem tudnak veszíteni" benyomást.
2008-02-22 15:11:48

Tünde

Kedves Réka!
Nagyon érdekes volt olvasni amit Írtál.Gratulálok a versenyzőknek és a férjednek az elért eredményért,hiszen ezzel a teljesítménnyel az önbecsülésük is megnőt,és segítséggel elérték azt amit egyedül nem tudtak volna.
Tünde
2008-02-22 12:07:21

Ági

Kedves Réka!
Nagyon sajnálom, hogy ez a műsor ilyen véget ért. Valahogy nem éreztem igazságosnak a dolgokat.
Amit irtál Te is, hogy miért kellett Istvánnak Petivel mérkőznie. Egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen alapon mérték az embereket, mert ugye közel 200 kg-ból sokkal könnyebb fogyni, mint aki csak 153 kg. Én nagyon meglepődtem mikor Petit megláttam, nagyon jól nézett ki.A műsor után láttam Istvánt máshol is szerepelni, a fogyás nagysága után mégsem tűnt olyan vékonynak, és itt van az ugye , hogy igaz, hogy sokat fogyott,( nem is akarom őt bántani, nekem sajnos sehogysem sikerül) de nem volt annyira szembetünő, hiszen szerintem ő még mindig tudna leadni, miközben Petin látszott, hogy milyen szép vékony lett.
Szerintem nem olyan jó lehet sztárnak lenni, mert bizonyára sok bántás éri az embert, viszont nagyon sok ember szeret téged és tisztel ( az én környezetemben is ) annak ellenére, hogy nem jelezznek vissza igenis példaként tekintenek Rád. Tehát sose csüggedj és továbbra is ugyanugy csinálj mindent mint eddig. Puszi Ági
2008-02-22 02:46:38

Macy

Ideírtam a véleményem... nem tudom, miért nem jelent meg. Kicsit szomoró vagyok, mert nincs kedvem mégegyszer begépelni. Tehát összegzem egy szóval: "Hajrá!" A szó legpozitívabb értelmében.
2008-02-22 00:50:57

Macy

Kedves Réka!

Tulajdonképpen nem ismerem az update-módszert, ha nevezhetem így.... de egy dologban biztos vagyok: valószínűleg jobb, mint amit én választottam tizenévesen, azaz: túlfeszített sport, kávé, koplalás. Igen, lefogytam. Igen, tartósan. És egy "gyönyörű" gyomorfekélyt tudhatok a magaménak.
Neked kitartást kívánok, Norbinak szintén, illetve azt, hogy ne adja fel, amíg van, aki hozzáfordul.
2008-02-22 00:47:48

Kriszta

Kedves Réka!

Én csak nagyon sok családoddal együtt töltött boldog percet kívánok Neked!
A cikkben leírtakkal nagyon egyetértek veled.
Csak annyit szeretnék még mondani, hogy nagyon csinos voltál az Operabálon.
Köszönöm, hogy Norbival erőt adtatok nekem az életmódváltáshoz, és ezáltal leadtam a szülés és szoptatás során rámrakódott kilókat. Újra jó nő vagyok a férjem szemében. Még egyszer köszönöm Nektek!
2008-02-20 19:04:04

Deméter

sztem meg ne foglalkozz vele, ki mit gondol rólad, arról, amit írsz és ahogy írsz! ez itt a te naplód, azt, akkor és úgy írsz bele, amit, amikor és ahogy akarsz!
azt mondod, nem véded a férjed, és biztosan így is van, de ha védenéd, az miért lenne baj?? az ember igenis védje meg a szeretteit, még ha azoknak nincs is feltétlenül szükségük a védelemre.
a nagy fogyásról pedigannyit, h tök mindegy, ki nyerte meg a lakást, vagy az autót. mindenki, akinek sikerült a súlyfeleslegétől, vagy annak egy jelentős részétől megszabadulni, nyert!
az más kérdés, h kinek ki volt a szimpatikusabb, ki melyik versenyzőnek/edzőnek drukkolt. én egyiknek sem drukkoltam kifejezetten, a versenyzők közül 1-2 kivételtől eltekintve mindenki szimpi volt. Norbi számomra hitelesebb, mint Réka, de egyikük módszerét sem próbáltam, így érdemben nem tudnék véleményt alkotni azok hatékonyságáról. bár ha tudnék, annak sem lenne semmi jelentősége a te szempontodból.
a te munkádról tudok véleményt nyilvánítani, mert a nővérem a hormonkezelése idején minden nap a te videódra tornázott és ennek köszönhetően nem hízott meg, szal te tuti hatékony vagy! :D

további jó munkát! ééés fej fel, mell ki, hát egyenes..a fanyalgókat meg intézd el egy fölényes mosollyal! :)
2008-02-20 16:35:32

Bodzaviraglany

Inkább nem írok Réka semmit, mert kíméllek :D:D:D
2008-02-20 15:35:15

Klára nagyi

Kedves Réka!Végig néztem a versenyt és szívből gratulálok Norbinak és Neked a Győzelmetekhez!A kék csapat nyert!A másik csapat "sztár" edzője és a "sztár" műsorvezető szégyelhetik magukat a folytonos, átlátszó intrikáik miatt.Csodálatosan elkötelezett sportemberek vagytok NOrbival együtt!Sajnos a magyar átok , úgy mint:írigység,sunyiság,mérhetetlen rosszindulat...zavarja életeteket.Vígyázzatok magatokra,sok sikert,jó egészséget,boldogságot kívánok az egész családnak!
2008-02-20 14:49:26

Vikk

Azt nem értem, hogy honnan van egyeseknek annyi idejük, hogy olyan fórumokra és olyan véleményeket írjanak, mint sokan ide. Aki utál valakit, akit nem is ismer, minek olvassa a blogját? Nekem eszembe sem jutna, mert nem érdekel! Hol a kultúra??? Ne süllyedjünk már ennyire mélyre!!! Aki azért szól le bárkit, mert tiszteli és szereti a férjét meg a családját, az nem komplett. El kéne gondolkoznia a saját életén! Réka, csak így tovább, és tényleg ne foglalkozz az ilyenekkel! Egy csomó energiádat felemészti, ha ezeken rágódsz!
2008-02-20 14:34:16

Ági

Szia!
Részben egyet értek a leírtakkal, de számomra a leírtak és a nyilatkozatok is arról szólnak, hogy miért nem ÉN (NORBI) nyertem. Nincs ezzel baj, az emberek szeretnek nyerni, csak nem kellene úgy beállítani, hogy ááá én nem :)
Ha ez nem lenne igaz, akkor nem lenne sem itt sem a médiában másol magyarázkodás, hogy miért nem volt fer a játék. Valakinek nyerni kellett és most nem Norbi volt. Annak kell örülni, hogy lefogytak és nem áskálódni kellene egymás ellen.
Üdv Ági
2008-02-20 14:27:42

edi

Szia Réka!

Mindig is tiszteltelek Téged és Norbit is.....ne is törődjetek a sok írigy, buta ember beszólásaival, ezzel csak magukat minősítik. Igaz ugyan, hogy a szavuk talán mély sebet ejt, de nem szabad komolyan venni, mert az csak a ti lelketeket marcangolja tovább. Nagyon jó amit csináltok, sok embernek segítettetek bárki bármit is mondd. Csak így tovább :-) sok sikert :-)

edi
2008-02-20 14:00:21

Zsófi

Ne törődjetek a gonosz emberekkel! Én tudom,neked köszönhetem a -6 kilót(58 kg-ból lett 52kg,még maradt 2)! 3 éve próbálkoztam mindenféle diétával,és a dvd-d segítet 3 hónap alatt 6 kg-tól megszabadulni!Puszi neked és családodnak :-)
2008-02-20 13:13:34

Lovas zsuzsa

Kedves Réka a részletezést tényleg nem értem hiszen a műsort nem azért néztem mert az érdekelt hogy ki győz véleményem szerint mindenki nyertes volt mégha rövidtávon adtak is egy pofont a szervezetüknek hosszútávon sokat segítettek magukon
az pedig nem mérvadó hogy istván élsportoló volt.....
2008-02-20 13:12:15

Anita

Kedves Réka!

Olvastam véleményedet a Nagy Fogyásról és férjed tapasztalatairól, érzéseiről.
Szerintem teljesen normális dolog, hogy az ember a férje pártján áll és mindenben támogatja. Így nem találtam csöpögősnek amit írtál. Olvasva soraid, azonban arra gondoltam, hogy mindenképp meg kell kérdeznem egy dolgot, ami bennem lecsapódott az egész verseny során. Ha Norbinak legfontosabb az egészség, és a segítség, akkor miért kezdődött az egész műsor azzal a nyilatkozatával (és ő mondta, nem pedig írták róla), miszerint találhattak volna mellé rendes kihívót, mert Béres Alexandrát nem tartja ellenfélnek. Egy szót sem ejtett a küldetésről és jó akarásról, csak a vagdalózás kezdődött, pedig úgy gondolom az a normális, ha valaki tiszteletben tartja ellenfelét. Ezt követően az egész műsor Norbi vagdalózásáról szólt, az ellenfél csapat és főleg edzőjük semmit nem tudott jól csinálni, egy nyilatkozata nem volt, amiben ne ellenfelébe kötött volna bele. Eddig jó véleménnyel voltam Norbiról, de ezek után azt kell mondanom enyhén szólva nem szimpatikus. Nem gondolod, hogy ezzel a viselkedésével rengeteg ember ellenszenvét vívta ki?
2008-02-20 12:43:03

beja

Réka!
UNDORÍTÓ amit ír!
2008-02-20 12:09:53

Sanitas

Kedves Réka!
Neked is jobb lenne, ha nem a sebeidet nyalogatnád állandóan és önigazolásokat gyártanál a bántó hozzászólók ellen.
Aki nem tud a vélt vagy valós sérelmein túllépni az belehülyül. És Te pont arra haladsz. Én valami egész mást vártam a blog-odtól, de csak siránkozással és önsajnálattal van tele. Kaphatnánk valami mást is tőled? Izgatottan várom...
2008-02-20 12:09:07

Edit

Szia Réka! Tudom, hogy könnyű mondani de nem kell foglalkozni senkinek a véleményével. Az amit csináltok akkor jó, ha ti úgy érzitek. Lehet, hogy más ember másképp csinálná, amit ti, de nem vagyunk egyformák. A lényeg, hogy ti szeretitek egymást, van két gyönyörű gyermeketek! Csak ez számít. Sokan elismerik a munkátokat. Ellensége pedig mindenkinek van. Főleg azoknak, akik rengeteget szerepelnek. Lehet, hogy ezen kellene változtatni. Sok sikert!
2008-02-20 11:54:16

Syl

Kedves Réka!

Én végig a piros csapatnak drukkoltam, de van igazság abban amit mondasz!
Furcsa volt ez a verseny, de mostmár nem mindegy a végeredményen nem lehet változtatni!
Egy a lényeg minden versenyzőnek gratulálok, mert egy nagyon nehéz időszakon vannak túl, és rengeteget küzdöttek azért, hogy idáig eljussonak!

Syl
2008-02-20 09:34:37

Nic

A műsorig semi bajom nem volt Norbival, a módszerével. De amit a TV-ben láttam, azokat a támadásokat, amiket Alexa, illetve csapatának tagjai ellen művelt, az GYOMORFORGATÓ volt! A tablettás hiszti, amikor Milánt lepatkányozta... Nem a semmiért fordult el tőle addig nagyon sok követője. A döntőben is az látszott, hogy NYERNI akar! Ezzel nincs semmi baj, minden ember ilyen! De nem kell a képmutatás, hogy Ő CSAK "segíteni akart". A döntőt végignézve, Alexa teljesen szimpatikusan, emberien fogadta a győzelmet,sikert, elismerést, míg Norbit elnézve... valljuk be, pukkadozott az irigységtől! Hogy nem ő szerepelhet, hogy nem rikogathat, hogy "húú-úú".
Kedves Réka, lehet ezekkel vitatkozni, csak nem érdemes! A szem a lélek tükre, és Norbi arcáról végig lehetett olvasni- mindent! ;)
2008-02-20 09:26:29

Csukáné

Én díjaztam, a kitartásukat a játékosoknak, arról nem beszélve, hogy Norbinak sem volt könnyű dolga. Egy dolog viszont zavar, hogy mindenki a tulsúlyos emberekkel foglalkozik. Én 30 éve hízni szeretnék. Nekünk soványoknak miért nem segít valaki.
2008-02-20 09:16:19

Banyárné Lívia

SZia Réka(remélem tegezhetlek, korban hasonlóak vagyunk)!
Egy két éves kisfiú édesanyja vagyok, most várjuk a második gyermekünket. Soha nem volt időm és energiám este megnézni ezeket a műsorokat - tévét sem igazán szoktam, inkább képújságon nézem meg a híreket. A műsort tehát soha nem láttam, sőt, abból amit olvastam róla, igazán nem is értem. Mert nyilván nem lehet igazságosan megítélni egy ilyen teljesítményt, hogy valaki többtíz kilót lefogy, életmódot vált, szemléletet vált, tornázik, megtanul egészségesen főzni (gondolom ilyesmik voltak a műsorban - bár nem láttam). Én nem hiszem, hogy bárki - akinek egy csöpp esze is van - komolyan hiszi azt, hogy ebben a műsorban voltak "vesztesek". Azok igen, akik feladták, nem fogytak, nem tornáztak, nyavajogtak, hazamentek, titkon zabáltak, vagy ilyemi (ilyen nem tudom volt-e). Biztos volt valami "szuper" fődíj - talán egy autó, vagy egy lakás (mert az én ismerőseim, rokonaim nagy része erre vágyik a legjobban) - de mi ez ahhoz képest, hogy valaki gyökeresen megváltoztathatja az életét, tehet az egészségéért, és ÉLHET a szeretteivel soká. Szóval szerintem higyjél jobban az emberekben, hidd el, hogy igenis sokan vannak olyanok akik látják, hogy ez a műsor azért lett ilyennek kitalálva, hogy legyen benne "nyertes", meg "izgalom", de mindenki tudja, hogy ez csak egy - szerintem - kevéssé igazságos, ámde médiaszempontból szükséges fogás volt. Szerintem ezt pont Te - akiről hetente jelenik meg egy "szenzációs cikk" vagy "leleplező fotó" netán "sokkoló vallomás" - kéne, hogy igazán megértsed.
Szerintem add fel azt a vágyadat, hogy MINDENKInek félszegen meg akarj felelni, hogy mindenki elégedett legyen veled, és hogy mindenki elismerje a teljesítményedet, illetve a szeretteid teljesítményét. Értékeld azokat akik igen, a többiekkel pedig próbálj barátságosan távolságot tartani. Nincs rá szükséged, hogy az egészségedre, a lelki békédre menjen rá a egyes emberek véleménye egy a nézettségi harcban médiafogásokat kereső showműsorrol.
Amit írtam azért írtam le, mert sokan hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy mindenben és mindenki előtt a maximumot kell hogy adjuk. De anyaként rájöttem, hogy vannak ettől fontosabb dolgok is.
Remélem nem veszed zokon, hogy kérés nélkül tanácsot osztogatok.
Sok sikert, de ami fontosabb boldogságban gazdag életet kívánok:
Szeretettel:Lívia
2008-02-20 08:07:42

Andrea

Kedves Réka!Megértem a feldúltságod,egyetértek...Én nagyon tisztellek és szeretlek Titeket!Nap mint nap a Ti DVD-itekre tornázom,soha nem hagyom ki,úgyhogy nálam családtagnak számítotok,sokat köszönhetek Nektek.Büszkék lehettek a szép családotokra!Kívánok Nektek további sok sikert a munkátokban és jó egészséget!
2008-02-19 21:31:02

Ildikó

Kedves Réka!

Na, ma este én is hasonló dolgokon gondolkodtam.Eger mellől kellett eljönnünk két kicsi lánnyal Budapestre.Figyelmeztettek sokan, a pesti ember más mint a vidéki.Ugyanmár gondoltam magamban...Mindenhol egyformák az emberek, biztosan vannak aranyos és "befordult, megkeseredett,bunkó emberek "is. Na én a kis naiv vidéki, optimista emberként megérkeztem,követtem a férjemet(mert tudod az igazság az, hogy én is imádom és mindent megtennék érte,nyugodtan lehet engem is lenyálasozni...szeretem és követem bárhová, mert megérdemli!Vannak hibái, de az ember elfogadja a másikat ezekkel együtt is ha igazán szeret,Nem igaz?)
Szóval jöttem utána, hónom alatt a két piciny gyermekemmel.Na volt meglepetés...
Az ajtót becsapják előttem a boltban,pontosabban a lányok előtt.A héven csúcsheringeket játszottunk, nem baj az én 3 és 5 éves lányom bajnoki elszántsággal tudnak kapaszkodni az ajtónál.Végül is hadd ezdődjön az kis kölök, köze nincs hozzánk senkinek, nem is ismernek, mi a fenének adná át bárki is a helyet...
Tudod Réka,az ország nagy részével ez a baj!Elfordítjuk a fejünket, becsukjuk a szemünket,rezzenéstelen arccal bámulunk a másikra,már ha egyáltalán ránézünk.A társadalomban ez egyre nagyobb probléma: érdektelenség frusztráció stb,stb....Ha nem ez jellemző,akkor írigykedünk a másikra.Ti különösen írigykedésre adtok okot ennek az országnak.Más országban már kitüntettek volna benneteket,de nálunk becsmérlést kaptok.Már akiktől!De ezekkel az "akikkel" ne törődjetek!!!Ti végre olyan pozícióban vagytok, ahonnan nagy dolgokat tehettek azért, hogy a társadalom picit megváltozzon.Komolyan mondom, sokat tehettek!Lehet, hogy apró kicsi lépések lesznek,sokunknak nagyot jelent.Csináljátok tovább a megkezdett utatokat és csak azokra gondoljatok,akik szeretnek titeket!Mert reményt jelentetek nekik!Nekem is reménységet jelentetek!Példa lehetsz a nőknek, bárki bármit mond.Becsúszhat egy kis szigetes téma, lehet elszólás, lehet nagyítóval hibát keresni..De pont itt van a lények, el kellene a másikat fogadni a hibáival együtt.Fontos lenne.Mindenki emberből van és hiba nélkül senki nem élhet!!!Ezt azok se felejtség,akik fröcsögnek a rosszindulattól.Szóval hajrá Réka és ne keseregj, nevess avilágba, hiszen mi emberek akkor vagyunka a legszebbek!!Én is azt teszem: azért is mosolygok,és optimista leszek...szerzek ovit a lányoknak és én is keresek magamnak óvodapedagógusi állást.És közben csak mosolygom és mosolygom ..csak azért is..!!!
Közben pedig a ti programotok alapján egyre elégedettem nő, feleség és anya leszek!!!KÖSZÖNÖM!!!

MOSOLYGÓS ÉS SZERETETBEN GAZDAG NAPOT KÍVÁNOK MINDENKINEK !

NEKED PEDIG KÍVÁNOM, HOGY TUDJ TÚLLÉPNI A GONOSZSÁGON ÉS CSAK AZOKKAL TÖRŐDJ IGAZÁN AKIK VISSZA MOSOLYOGNAK RÁD!MERT VANNAK ÁM OLYANOK IS AKIK MEGTESZIK EZT!NEKIK EZÚTON IS KÖSZÖNET!!!
SZERETETTEl: ILDIKÓ
2008-02-19 20:14:19

Földi Éva

Szia Réka!
Nem tudom,mennyire számít,hogy így ismeretlenül ezt írom:Minden tiszteletem tiéd és Norbié!!Végig néztem a műsort és én úgy gondolom,minden résztvevő nyert azzal,hogy az edzők foglalkoztak velük és útmutatást,reményt adtak nekik és a nézőknek is.Sajnos ma Magyarországon ez a "sárdobálás",a másik ember lehúzása számomra már nem okoz meglepetést,csak nézek,hogy most sincs egy műsor "műsor" nélkül...
Na,száz szónak is egy a vége:ne légy szomorú, mert Te és Norbi már tettetek le annyit az asztalra,hogy más ezt csak -sajnos- irigyelni tudja! Fel a fejjel!Így ismeretlenül is engedd meg: pusszancs:Vice
2008-02-19 20:12:52

fozogabi

Kedves Réka!
Elhiszem, hogy besokalltál. Igazából nem értem, de "divat" lett titeket bántani, beszólni nektek. Amit leírtál a versenyről az logikus és én is így látom. Egészséget, sok örömet neked és az egész családnak:)
Gabi
2008-02-19 20:08:37

isti

Szia Reka,

Igazabol nem akartam hozzaszolni, mert mindenkinek meglehet a velemenye, deamit irsz az felhaborito, azt irod Norbi azert csinalta hogy boldog es jelentos sulytol megszabadult embert lasson amikor vege a musornak, erre most azt boncolgatod ki kinek az ellenfele(hozzateszem Norbinak a musor utan ugyanezek a szavak hagytak el a szajat),megnyerte a masik csapat versenyzoje a csatat, erre irod Peter csunyan elverte Milant, most akkor mi volt a fontos szamotokra? a fontos ezek az emberek elindultak egy jo uton az egezsegesebb elet fele mindket csapatbol es csak ez a lenyeg, errol kell beszelni e fontossagarol, hogy ne nyomjuk el kicsinyes dolgokkal,mint az ki nyert, mindenki aki tanult belole hogy ha atesel a holtponton akkor barmi lehet es nem kell 20-30-50kg felesleggel leelni az eletet.
Tisztelettel:Isti
2008-02-19 20:04:42

szusi

Kedves Réka,
Szerintem, ebben a műsorban egyenlő esélyekkel indultak a versenyzők, egyenlő trénerekkel. Mindkét módszer működik, mindkét tréner bizonyított már eleget. A végeredményben annyi minden közrejátszot, hogy nem az egyik vagy másik módszer javára dőlt el a kérdés. Én eddig behatóbban Norbi módszerét ismertem, az ő élelmiszereit eszem, megvédtem különböző fórumokon a fröcsögőktől és tényleg elhiszem, hogy segíteni szeretne, látom, hogy jó családapa és szép az, amit elért. DE. Megmondom őszintén, hogy a műsor kapcsán csalódtam benne. Sportszerűtlennek és kicsinyesnek találtam a nyilatkozatait a másik csapattal, az ott folyó munkával kapcsolatban (műsor közben és a végén is), nem beszélve a trénerről. Nem szólt másról a dolog, mint egymás sértegetéséről és támadásokról. Miért kell folyamatosan magyarázni az igazát, a versenyzők eredményeit, hiszen az elért eredmények mindkét csapatnál gyönyörűen látszottak és magukért beszélnek. Nem beszélve arról, hogy a legfontosabbat, az életmód váltást mindenki elérte. Így jött ki a lépés, Ti is nyerhettetek volna, nem a módszereken múlt. Ez nem a veszíteni tudni kell kategória, hanem tisztelni kell a nyertes tréner és játékos eredményét és sportszerűen viselkedni és nem rögtön magyarázkodásba fogni, számolni, bizonyítani. Nem kell magyarázni a bizonyítványt, hiszen nem kételkedik senki a sikerben. Megértem, hogy egy sportoló nem tud könnyen veszíteni (ezt éreztem Nálad a koris műsorban is). Ezeknek nem erről kell csupán szólniuk. Itt nem sportolók ülnek a tévé előtt, hanem szájukat tátó emberek, hogy jé, talán nekem is sikerülehet! Ennek kell örülni és erre a munkára inkább büszkék legyetek!
Továbbra is tisztelem a munkátokat, mint ahogy Alexandra munkáját is. Ha több ilyen ember lenne, kevesebb túlsúlyos, boldogtalan ember élne közöttünk. Ne éljetek meg mindent ennyire drasztikusan, főként a negatív kritikákat, élvezzétek az elért sikereket büszkén, mosolyogva! További sok sikert és kevesebb zsörtölődést kívánok Nektek!
2008-02-19 20:00:57

Ecsediné Judit

Nem nyertesként vagy vesztésként kellene gondolkodni a nagy fogyásról, hiszen én úgy gondolom, hogy a résztvevők közül mindenki nyertes. Nem szabad elkeseredni, arra kell gondolni, hogy mennyi embernek sikerült megváltoztatni az életmódját, új reményt teremteni az élhető élethez.
A trénernek erőt meríteni pedig ott van a gyönyörű családja a két csodálatos gyermekkel.
2008-02-19 19:27:24

vica

Teljesen érthető lenne a felindulásod, ha nem egy vesztes döntő-elődöntő után törne fel,ilyenkor már bölcsebb, aki hallgat, előtte még hiteles is lehetett volna.
Szrintem nem lenne szbadd hasonlitgatni a játékosokat, mert ez bántó lehet egy rokkantnak, betegnek stb.Norbi elfogadta és mint irod örült a kezdó csapatának, akkor most se minősitse Őket se irodistának se versenysportolónak se rokkantnak se hedonistának stb
Az érme másik oldala: "SEGÍTENI AKAROK" én pedig úgy láttam , hogy Norbi ezt remek marketing lehetőségnek tartotta, ami kétságtelenül nagy veszélyeket is tartogatott magában (Norbi mágiscsak 10 éve van a piacon és úgy tűnt presztizskérdést csinált a győzelemből, mint annak idején a sztárok a jégenben is ..)Indokaim: Ha nem lett volna Neki fontos a győzelem nem szől bele a kiválasztásba, és Kriszta, (aki amúgy szépen fogyott grtaula) kiesását nem beszáli meg a csapattal. Tévedés, hogy Peti fölényesen vert meg Milánt, hiszen Milán 92 kg Peti 86 kg volt és Milán egy háttel korábban mérlegelt (Kezdősúlya Petinek volt magasabb igy ez is picit Milánnak kedvez.. Nem folytatom az irogálást mert sietek a dolgomra és a férjecském már morcos)...
2008-02-19 19:00:23

Kiss P. Géza

Nem értem ezt a bejegyzést. Azt tűztétek a zászlótokra, hogy segítetek a duci embereknek, fogyni, egészségesebb életet mutatni. Ez sikerült is ezért nem értem, miért magyarázod ebben a beírásban a verseny eredményét.
2008-02-19 18:54:23

Kiss P. Géza

Hmm. Segíteni akartatok a duci embereknek, ez sikerült is, hiszen mindenki ledobott jónéhány kilót, megmutattátok nekik az egészséges életet. Azt nem értem, hogyha ezeket a jelszavakat tűzitek a zászlótokra, akkor miért próbálod ebben az írásban megmagyarázni az eredményt? Nem lehet viszonyítani, hogy ki kinek az ellenfele, ki kit vert el stb-stb, hiszen mindenki saját magát verte el, vagy ha úgy mondjuk éppen győzte le, hiszen mindenkinek a leadott súlyát %-ban viszonyítják a beköltözéskori súlyához és mindenki fogyott. Szerintem sport ide vagy oda, Istvánnak ugyanolyan nehéz lehetett ledobni azt a 90kgot mint Petinek a 70kg-ot.
2008-02-19 18:52:01

Bíró Annamária

Kedves Réka!

Csak egy pár gondolat:

Szerintem mindeki saját magához képest fogyott!
Tehát szerintem a számok, azaz a százalélok önmagukért beszélnek!
Illetve még egy észrevétel: Azt hiszem ez a játék nem arról szólt, hogy "ideális" párok "küzdjenek" egymás ellen. Hanem azt gondolom, hogy a játékosok saját magukkal küzdjenek a kilóik ellen.

További sok sikert és jó egészséget!

Annamari
2008-02-19 18:42:13

Heni

Kedves Réka,
szerintem próbálj meg nem foglalkozni azokkal, akik "öklendeznek".( könnyű mondani, tudom) Sajnos magyar betegség, hogy irigyek az emberek, dögöljön meg a szomszéd lova is.. és még sorolhatnám, de nem teszem, mert csak felhúzom rajta én is magamat.
amit írni szeretnék a nagy fogással kapcsolatban: itthon mi is arról beszéltünk, hogy ugyan mr, mit hasonlítgatják Istvánt és Pétert? Szegény Péter, ha annyit fogyott volna mint István, akkor bizony már csúnya, sovány lett volna.. hol van itt az, hogy az adott magasságához mi az ideális súly? nem az a cél? s hogy minden csodabogyó nélkül (ok, tudom, nincs kimutatott káros hatása (???) érje el mindezt?
habár én, a korábban kiese
ttek győzelmét is megkérdőjelezném: az fair, hogy edzővel készülnek 1 hétig a mérés előtt??? hát nem az volt a "feladat", hogy otthon, segítség nélkül mit érnek el?
jól van, ez már az én rosszmájúságom valószínűelg..
elnézést, hogy mindezzel fárasztottalak, de nagyon nehezen vislelem én is az igazságtalanságot; nehezen nyelek le dolgokat
Nektek csak gratulálni tudok!!
2008-02-19 18:30:20

Sztike

Kemény harcok, kemény dolgok és neked kellett asszisztálnod hozzá. Nem lehetett egyszerű és lehetett számítani a végén a nagy "ujjalmutogatásos" harcokra. Tisztellek azért, hogy végig kiálltál a férjed mellett, nagyon szimpatikus, hogy ilyen erővel hisztek abban, amit felvállaltatok. Norbi erős karakter, erős jellemmel, remélem nem fog megingani, a lényeg tényleg annyi, hogy bármilyen módon, de több időt nyerjenek azok, akik túlsúlyosak, és szeretnének változni. A módszer jó, de a média mindig is média marad. Péter erején felül teljesített, aggódtam is érte, mintha nem akarta volna belátni, hogy ez csak egy játék és nem szabad tönkretennie magát, mert az igazi nyeremény egy új önmaga. Edző, édesanya és támasz vagy, de tényleg meg kell tanulni dolgokat "nem meghallani" és nem mások útját járni, mert ebből is baj lehet, akárcsak a ki nem mondott szavakból.
Minden jót, további sikereket kívánok! :)
2008-02-19 18:24:07

erős pista

Réka semmi nem probléma. Gondolom ti otthon jól megvagytok, az üzlet, ha jól tudom sikeres, a játékban nem volt igazán kontraszt a két csapat fogyása között, tehát minden ok. Aki röcsög az meg köcsög. Akarom mondani vagy irígy vagy a bánat se tudja mi baja van. Nekem meg fogyni kéne.. de nagyon. :-)
2008-02-19 18:02:55

h kati

Mindenben igazad van és hidd el az emberek nem buták, Ők is sok mindent tudnak. Azt is tudni lehetett, hogy ki nyeri a versenyt. (indulósúly)
Ne foglalkozz senkivel, csak a családoddal. Legyetek egészségesek és boldogok. Aki rosszindulatú, azon nem segít pár dühös sor sem.
Minden jót mindenkinek.
2008-02-19 17:56:24

Hapci

Ugyanazt a szánalma szöveget nyomod,mint a Norbi...,Mennyit hozott a konyhára a "misszió"?!:-(
2008-02-19 17:30:55

Sunny

Sziasztok!
Két mondat:
Réka, az irigység nagy úr! Ne foglalkozz már a többiekkel, a legtöbb csak irigy rátok. Ezért kötnek bele lassan mindenbe, és ezért keresnek a kákán is csomót!
A másik: A felhők fölött mindig süt a nap!
(Én is szeretnék lefogyni, sajnos, a két gyerekem után nagyon nehezen megy, de majd megoldom...:)
2008-02-19 17:08:12

dóra

Igazad van Réka, nagyon jó hogy leírtad!!!! Ne törődj(etek) a rosszakarókkal,csak így tovább! :-)
2008-02-19 17:08:00

kriszti

Kedves Réka!
Én teljesen egyet értek veled!Mindig is csodáltalak!Soha ne add fel!
2008-02-19 16:40:45

Kardos Ildikó

Kedves Réka!

Nem hiszem, hogy össze lehet hasonlítani ezeket az embereket egymással. Egyetlen közös vonásuk volt, mindnyájan fogyni akartak. Szerintem az ilyen szempontból mellékes, hogy éppen egy versenyem vettek részt. Nem gondolom egyébként, hogy Istvánnak sokkal könnyebb lett volna a helyzete, mert - ahogy írod - sportoló múlttal rendelkezik. Mégis magára szedett sok x kilót, hiába a valamikori edzés. Csak szórványosan követtem az eseményeket és maximálisan megértem, hogy kiállsz a férjed és "pártfogoltjai" mellett, de ez már egy kicsit túllihegett dolog. Vége van, tegyétek tovább a dolgotokat, mint ahogyan a többiek is teszik.
Ildi
2008-02-19 16:33:24

susi

Szia Réka!
Nem értem miért bántanak titeket ennyien. Ha mint embert nem tisztelnek, legalább a munkátokat, az elhivatottságotokat tisztelhetnék. Az eredményességetekről már nem is szólva. Nem titkolom, nem találom szimpatikusnak Alexandrát, az egész műsor alatt az volt az érzésem hogy a TV2 nagyon tolja a szekerét.Ez a verseny pedig így igazságtalan volt szerintem.Kitartás nektek, emelkedjetek felül a gonosz embereken és vigyázzatok a gyönyörű csemetékre!:)
2008-02-19 16:33:23

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hat meg húsz =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Sportról, családról, a munkámról, magamról...

MAGAMRÓL

Fitness edző. DVD: Add önmagad! 1., Add önmagad! 2., Az igényes nők edzésprogramja, Légy bombajó kismama!, Add önmagad! 3. A tökéletes alakodért

ÜZENŐFAL

2008-04-14 22:24:38 Andi Kedves Réka!
Nagyon tetszik a blog.
Én csak annyit szertnék mondani, hogy csak így tovább, nagyon jó vagy abban amit csinálsz és ne törődj azokkal, akik bántanak!
Cak féltékenyek arra, amit elértél KEMÉNY munkával.
Köszönöm, hogy vagy és segítesz az emebereknek.

2008-04-14 19:23:42 Tóth Éva Szia Réka!
Az RR stars kollekcióhoz hozzá lehet jutni valahogy?

2008-04-12 18:28:30 Martina Szia Réka!
Remélem emlékszel még a március 31.-ei napra,amikor eljöttél hozzánk Nyíregyházára a Bem József Általános Iskolába.
És el tudnád küldeni azokat a képeket ami ott készült?Az e-mail címem:cs_tina@freemail.hu
Előre is köszi. :)

2008-04-11 08:29:14 Norcika Szia Réka!
Megszeretném kérdezni,hogy milyen gyakorlatokat és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék!
Előre is köszönöm!

2008-04-10 15:46:33 Vica Jópofák vagytok, hogy nem jelenik meg a hozzászólásom.

2008-04-10 12:59:22 anyuka88 Szia Reka!En egy londonban elo magyar vagyok.Gratulalni szeretnek neked es a parodnak es sok sikert kivanok a jovoben is. Egy gyerekem van es nagyon meghiztam a segitsegedet kernem a
lefogyashoz.hallottam egy fogyast segito tabbletarol csak nem tudom a nevet.valoban hatasos?

2008-04-10 10:45:33 izi Hu-ha!Akinek nem szimpatikus a Réka miért olvassa a blogját?Inkább tornázni kéne hogy ne legyen ennyi mocsok az emberi testben,erőt gyüjteni és szeretni.

2008-04-09 16:40:31 Mrs.Robinson Szia Reka,mea culpa,hogy en itt ekezet nelkul de egy ideje kulfolodn elek.Szoval.annyi mindent tudnek es szeretnek irni,de a legeslegfontosabb:teljesen indifferens,hogy kis es mit gondol,ha van celod(barmi is az)ha van hited(barmiben)akkor kuzdj,menj,csinalj.Mindig lesznek "masok"-egyfajta reakciokent Rad, az eletedre(amirol nem tudnak),a kulsodre.Na ilyenkor kell szelektalni.Nyilvan nem kellemes negativ prekoncepciokat hallgatni-de eza piros szonyeggel jar.
Norbinak annyiban igaza van,hogy felesleges mindent kimondani,elmagyarazni"en nem is ugy ertettem.."nem is olyan vagyok" mert csak belebonyolodsz es taptalajt adsz arra,hogy kiforgassak a szavaidat.Csak onmagunknak kell megfelelni,es elszamolni.Nem attol leszel szebb vagy jobb,hogy a taxis mit mondott.Szoval,az ero legyen veled:-))

2008-04-09 14:37:55 Norci Szia Réka!
Megszeretném kérdezni hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék?

2008-04-09 10:53:56 szabina Kedves réka!Az én véleményem egyetért a tiéddel mert a mai világban nagy az irigység és a rosszindulat persze vannak kivételek!Én egy31 éves 2gyermekes anyuka vagyok olyan helyen lakom ahol az emberek mindig a másikkal foglalkoznak nem magukkal biztos lenne mit sepregetniük

2008-04-07 19:34:36 Noémi Szia Réka! Nem tudom,hogy emlékszel de az egészséghétre jöttél edzést tartani hozzánk Nyíregyre.Mikor fogod leírni ide?:)

2008-04-07 01:24:28 Viktoria nagyon jol nezel ki ket gyerek utan.gratulalok.
en kanadaban elo magyar vagyok,e gyerek edesanyja s itt kanadaban is az egy mentseg hogy valaki kover de van gyereke.
szomoru.s igaz hogy a magyar rosszindulatu s massal torodik nem a maga eletevel.sok sikert mindenhez

2008-04-06 14:30:37 Zita Kedves Réka!Szeretném kérdezni, hogy hol tudnék hozzájutni az Add Önmagad 3-hoz mert egy boltban sem találom.illete hallotam hogy áprilisban kerül a polcokra a legujjabb dvd amin 5*20perc látható.Baja környékén lakom.
Köszönettel: Zita

2008-04-06 10:30:07 Benedetta majd a máec. 31-i képeket valaki el tudja küldeni(tudod réka akkor volt a bem jószef ált. iskolában az egészség hét)az e-mail címem: beni0630@freemail.hu! előre is köszönöm!

2008-04-03 13:46:41 edo Kedves Réka!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy áprilisban mikor várható az új dvdéd? nár nagyon várom!!!

2008-04-02 19:28:16 Violetta Szia!Mindennap tornázok a bnőmmel a kazijaidra,nagyon jó!Régebben azt hittem,h hülye vagy,de nagyot tévedtem!Fantasztikus vagy!Ne foglalkozz azokkal akik irigyek rád!mutasd meg hogy különb vagy náluk!Engeem is sokan megvetnek,de nem foglalkozok velük,mert tudom h a te segítségeddel lefogyok!Puszi

2008-04-01 18:15:22 Kriszti Szia Réka!
Ma csináltam a 2. videodatm és nagyon fárasztó volt de jó is:)
remélem mégsokáig fogom folytatni és nyárra majdnem olyan tökéletes alakom lesz mint Neked:)..vagy csak 1 kicsit hasonlítson:D.
Köszi szépen, szia:)

2008-04-01 14:56:45 benedetta Kedves réka! remélem emlékszel a március 31-re a Bem József Álltalános iskolában. mert majd a képeket el tudnád küldeni a beni0630@freemail.hu e-mail címre. előre is köszönöm!:)

2008-04-01 14:30:58 mondik Szia Réka!
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy sokan nem szeretik azt, amit és ahogyan csinálsz. Végülis: nem a szeretetükből, hanem a pénzükből és a hiszékenységükből élsz meg. Nem is akárhogy :).

2008-03-31 20:07:25 Kingi Volt nálunk Réka Nyíregyházán jól megtornáztatott minket
aranyos kedves!!!!!!!

© StoryOnline 2007