Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Rubint Réka blogja » Irigység és rosszindulat=népbetegség!!!
2008-03-25 10:41:20

Irigység és rosszindulat=népbetegség!!!

Nap, mint nap szembesülök a ténnyel, hogy Magyarország nem csak az elhízási statisztikákban lesz vezető a világ ranglistán, hanem saját népének, rosszindulatból származó eltiprásában is!

Tapossuk el, nyomjuk fel, és még sorolhatnám… Akárcsak a dedóban!!!
Ha visszagondolok, mi történt az óvodában?! Egyik gyerek a másikat mószerolta az óvó néninél, aki azt sem tudta, hogy kinek adjon igazat.
És ma?! A nagybetűs, felelősség teljes életben, ahol mindenki olyan makulátlanul, tisztán és becsületesen éli a pedáns életét, mi történik?!
Hát nem ugyan az, ami gyermekkorunkban? De igen! Csak épp, nem a gyermeki csíntalanság ártatlanságával, hanem a mélyről jövő, gusztustalan rosszindulattól vezérelve!
Akár merre megyek, mindenhol ezzel találkozom! Tisztelet a kivételnek!
Szemléltetés gyanánt megosztok veletek néhány személyes tapasztalatot, csak hogy megértsetek…
Péntek délután csörgött a telefonom, és egy nagyon kedves újságíró hívott a Story online-tól, s a következőt kérdezte: „Szia Réka! Olvastad, hogy miket hordanak össze rólad az egyik internetes oldalon?! „
A válaszom a következő volt: „ Hol?”  Miután megkaptam a választ-  szándékosan nem írom le a nevüket, mert még arra sem méltatom őket- eszembe jutott, hogy ez az a weboldal, ahol Norbi hónapokon át blogot vezetett, de miután többször is csalódnia kellett a „korrekt” együttműködésben, szépen búcsút intett nekik.
Bizony így van ez! Nem csak velünk, hanem nagyon sok más, közéleti személyiséggel is! Egy ideig bizakodsz, hogy az újságírók is emberek, s talán van bennük némi emberség, némi becsület, aztán egy idő után rájössz, hogy csak ideiglenes „árucikk” vagy a „piacon”, akit addig használnak, amíg lehet, majd amikor már kellőképpen megrágtak, szétcincáltak, lejárattak, kiköpnek.
Természetesen vannak megbízható, korrekt újságírók, médiumok is. Ők valahogy ráéreztek a hosszú távon történő együttműködés ízére?! Talán igen, talán nem! Egy biztos! Nem állítanak valótlan! Megbecsülik a közéleti személyiségeket! De ha belegondoltok, nem nekik van igazuk?!
Miért jó, miért éri meg egy sztárt lejáratni, bemocskolni?! 1-2 cikk, 1-2 per, s azután? Mi lesz azután? Elmondjam?!
Az, amit én is tettem! Telefonszám csere, szorgosan elmentve azon újságírók számát, akik undorító módon, a szavaimat kiforgatva szakszerűen megrugdostak a bulvár hasábjain keresztül. Hogy miért mentem el ezeknek a „hiénáknak” a számát?! Azért, hogy ha véletlenül megtudják a számom és pofátlanul, újra felhívnak egy édes kis aranyos interjú miatt, fel ne vegyem nekik a telefont…
És el vannak mentve azok az újságírói számok is, akik rendkívül jó emberek! Nem azért, mert csak jót írnak rólunk! Tévedés! Van közöttük olyan is, aki fájó mondatokat is papírra vetett már… Csak a módja, ahogyan azt tette! Na az a nem mindegy!
De visszatérve a pénteki kérdéshez, a válaszom NEM volt! Nem olvastam ezt az oldalt, mert nem érdekelnek! Ugyanis szánalmasnak tartom azokat az embereket, akiknek annyi idejük van, hogy leüljenek a gépük elé, és ahelyett, hogy valami építő jellegű dolgot alkotnának, arról fröcsögnek, hogy melyik közéleti személy, kivel, hol, mit hogyan evett, ivott, tankolt, fizetett, parkolt, dudált…
Annyira SZÁNALMAS!!!
Tudjátok, hogy ki az igazán zseni ebben a szánalmas országban?!
Győzike!!!
Győzi! Mégpedig azért, mert különböző mű sztorikat gyártva, orránál vezeti a birkákat! Mindenki fröcsög, köpköd rá, de mégis mindenki naprakész az elmúlt heti Győzike show pikáns sztorijaiból!
Ezen persze Győzi röhög, és tv műsorrá formálva, nagyon is megérdemelten súlyos pénzeket keres! Tisztelem érte! „ Ezt kell csinálni-e! More!”
Hát nem igaza van?!
A majom meg csak bambán ül a gépe előtt, és kielégülten ossza az észt. Feljelent, jól megmondja! Megmondja, leírja, név nélkül, álnéven! Mert Ő olyan tökéletes és makulátlan! De legalább igazat írna! Hozzátesz, megkomponálja, majd elégedetten hátradől, mert tett valamit az emberiségért!
Szembeköpném magam, ha ilyen lennék!
És ez a társadalom nevel új nemzedéket?! Azok az emberek mutatnak példát gyermekeiknek, akik másokat „kukkolva” ontják a mocskot?!
Milyen ember nevel, milyen embert?!
Lelki sivár, még sivárabbat!
És ezt nem a politika, nem a gazdasági válság, nem a szegénység okozza! Vidéken nevelkedtem, malacokat etettem, paprikát kapáltam, csóró főiskolásként a boldogulást kerestem, koponyaalapi törésig melóztam, de soha nem voltam irigy! Mindig csodáltam azokat az embereket, akik valamiben jók voltak, kitűntek. Példaképnek tekintetten őket, és úgy éreztem, hogy ha valamiben hiszek, és teszek azért, akkor nekem is sikerülhet!
De leírok nektek egy másik esetet is:
Kb. 3évvel korábban Budakalászon laktunk. A kisfiammal voltam terhes. Gyönyörű, verőfényes napsütésben kimentünk a kislányommal és Golden retriver kutyánkkal, Szultánnal sétálni az utcára. Lara, önfeledten futkorászott, Szultán körülötte. Tudjátok, olyan igazán idilli!
Természetesen, túl szép lett volna, ha ez a hangulat 4 percnél tovább tart, mert hogy a szomszéd úriember harci kutyája vad ugatásba kezdett. Ezzel nem is lett volna semmi baj.
Viszont az intelligens gazdi reakciója a következő volt: „ Mé nem viszi be a tetves kutyáját a háza udvarába? Elég nagy azaz udvar, tud ez a dög ott is futkározni!”
Először körbenéztem, de mivel senki más nem volt az utcában, egyértelművé vált számomra, hogy hozzám beszél!
„Üdvözlöm szomszéd! Ne haragudjon, de hozzám beszél?”
Ekkorra már kijött a kapu elé, és 5 centiről ordibált az arcomba.
„ Ki a f.szhoz beszélnék? Vigye be a k.rva kutyáját, mert hívom a sintért és szalámit csináltatok ebből a dögből!”
Ez már nekem is sok volt! Illedelmesen tájékoztattam, hogy a hangnem nem a legmegfelelőbb, főleg nem egy 2 éves kisgyermek jelenlétében, mire ő 8 hónapos, terhes kismamaként, lekurvázott!
Csak azért, mert kimertem vinni a 2 éves lányomat és Szultán kutyánkat az utcára sétálni!
Megkérdeztem tőle: „ Árulja már el, Ön normális?! Mi baja azzal, hogy én az utcán sétáltatom a kutyát?”
És kibújt a szög a zsákból!
Tudjátok mi volt a válasz?  Azt állította, hogy azért ugat és veri magát véresre a kerítés túloldalán a kutyája, mert irigy az én kutyám szabadságára!
Szerintetek normális az ilyen ember? Én voltam a hibás azért, mert egy idegbeteg állatot nevelt a kutyájából, aki a mi kutyánk láttán addig hátrált és rohant a vaskerítéshez, amíg patakokban nem folyt a vér a fejéből!
Csak azért, mert irigy az én kutyámra…
Ha ez nem velem történik meg, nem hiszem el!
Még egy utolsó észrevétel: Évek óta futok a szentendrei Duna parton heti 2-3 alkalommal Szultánnal. Ez az egyedüli sport tevékenység, ami teljesen kikapcsol. Nem kell hozzá semmi más, mit egy futócipő és egy kis elszántság…
Vasárnap délután bekocsonyáztam édesanyám utánozhatatlan kocsonyájából, és úgy gondoltam, hogy bár update 1 ez a húsvéti lakoma, mégis nyugodtabb lesz a lelkiismeretem, ha futok egyet Szultival. Norbi is velünk tartott, így a szokásos 5 kilométeres táv 10 kilométerre sikeredett. Szentendre-Leányfalu szakaszon mesés kerékpárút vezet végig, ami futásra is tökéletesen alkalmas. Vasárnap révén, rengeteg futóval, kirándulóval…
Jó ezt látni, hiszen ilyenkor picit, azt érzem, hogy az ember és a természet kapcsolata még nem szűnt meg teljesen, illetve nem számítunk ufóknak a Norbival…
De miért is kezdtem el írni a futásról?
Az egy dolog, hogy a sétányon bóklászó emberek nagy része nem engedi el a futókat, illetve a kerékpározókat. Vagy azért, mert a rossz, egészségtelen táplálkozásból adódóan le van lassulva a reakció ideje, és mire észreveszi, hogy lihegve közeledsz felé, már visszafelé tartasz, vagy azért, mert irigy! Irigy arra, hogy Te futsz, Ő meg nem! Sőt! Ő büszke arra, hogy nem sportol, és akadályozhatja a Te idióta hobbidat! Természetesen itt is van kivétel, s nekik itt, a blogomon keresztül szeretném megköszönni, hogy nem akadályozzák a sportolni vágyók munkáját!
De a legdurvább, amit vasárnap és hétfőn is volt szerencsém megtapasztalni. Illetve azóta, hogy futok!
Ahhoz, hogy a Duna parthoz lemenjek, át kell „kelnem” a 11-es úton! Szó szerint! Ez egy külön gyomorszorító pillanata a futásnak. Tudjátok, hogy miért?
Mert sokszor nehezebb feladatnak bizonyul, mint lefutni a Maratont!
Ugyanis hétvégén rengetegen mennek Visegrádra, illetve jönnek visszafelé a városba. Éppen ezért nagyon nagy a forgalom. Amikor megérkezek Szultánnal a 11-es út mellé, az elmúlt 7 évben még nem volt arra példa, hogy valaki megállt volna, vagy legalább lassítson, és átengedjen.
Az, aki futott már valaha, nagyon jól tudja, hogy milyen érzés 2-3 percre megállni, kiesni a futás ritmusából, majd újra elindulni. Nem is beszélve arról, hogy ott áll melletted egy izgága kutya, aki alig várja, hogy felfedezhesse a terepet…
Azért ma megpróbáltam, és besétáltam kutyával az oldalamon a felező vonalig. Majdnem elütöttek… De meg nem állt senki!
Rohadjak meg, hogy kijöttem! Idióta picsa! Végül is igazuk van, hiszen fél perccel később érnének haza, vagy a visegrádi étterembe, ha lassítanának és átengednének…
Hát egy szó mint száz… ilyen országban élünk!!!
Csak irigykedünk, mocskolódunk…
Érdekes! Senki nem irigyeli a másiktól a kínkeserves munkát, az át nem aludt éjszakákat, a korai ébredéseket… Csak a sikert! Az új autót, a nagyobb lakást…
Amikor megkapom, hogy bezzeg nekem könnyű, akkor szánalommal mosolygok…
Egy nagyon kedves barátnőm, aki szintén velünk utazott Törökországba, azt válaszolta, az sms-re, amit az utazás előtt írtam neki hajnali 4 órakor „ Editkém! Ébren vagy? Én már edzek…”
„ Rékám, nagyon komoly vagy! Ezt bezzeg nem irigyli tőled senki!”
És milyen igaza van! Mint ahogyan azt sem, amikor az egész nyarat végig dolgozzuk. Péntek, szombat vasárnap, 30-35 fok melegben járjuk az országot, egyik helyszínről a másikra, hogy megmozgassuk az embereket… Szívből, hittel, szeretettel…
Se hétvége, se nyaralás. Nem azért írtam, hogy panaszkodjak, és hogy sajnáltassam magunkat! Szó sincs erről!
Csupán csak azért, hogy ezért soha senki nem jelentkezik…


Címkék:
Értékelés: 2.06 Hozzászólások: (98)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 98
Anikó

Réka mért kell foglalkozni mindig azzal hogy ki mit mond?Csak teljesen felőrlöd magad.Egy nagyszerű ember azt mondta:Mindig jobb ha írigyeid vannak,mint sajnálóid.Addig jó míg van mit írigyelni.Nem?
2009-02-24 23:05:23

Petra

Sokan mondják ezt, hogy "neked könnyű", "á, neki könnyű". Amikor meglátnak valakit, aki kisportolt és fiatalos, azt mondják, neki könnyű. Mintha ezzel született volna.
Még én is azt hittem egy ideig, hogy aki jobban néz ki nálam, az azért van, mert neki könnyű. Aztán egyszer megkérdeztem magam, hogy miért? mire alapozom ezt mégis? Miért lenne könnyebb másnak lefogyni és miért lenne nekem nehezebb?
Sokan ezért sem kezdenek hozzá az edzéseknek, az életmódváltásnak, mert már elhiszik, hogy ők eleve ilyennek születtek, és képtelenek rá, és bárki, aki megvalósította a céljait, annak mindez pikk-pakk történt, nem pedig kemény munkával. Persze ez nem más, mint ledegradálása a kemény munkának, de ez csak akkor változhat meg, ha valaki a saját bőrén kezdi el tapasztalni.
2009-01-19 13:35:51

Gabriella

Kedves Réka!

Nem nagyon olvastam eddig a blogot, de megdöbbentem, hogy időnként emberek milyen rosszindulatú megjegyzéseket tesznek. Soha nem fogom megérteni mi mozgatja ezeket az embereket. Jómagam örülök, hogy sikeresek vagytok és senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen autóval jártok és hogy hol laktok. Bárcsak mások is pozitívabbak lennének. Ezzel a rosszindulattal csak megmérgezik egymás életét.
Egyébként tök jók a DVD-id!!!
2009-01-14 10:22:21

Nora

Istenem Réka, ezt ugye te magad sem gondolod egészen komolyan???? Döbbenetes.
A pozitív gondolkodásmód talán segítene a bajodon, gyakorold.

N.
2008-10-20 18:47:13

Farkasné Himer Hajnalka


Egy kéréssel fordulok Hozzád! Svecz Éva debreceni műfordító nagyon nehéz és kilátástalan helyzetbe került! Engem kért meg arra, hogy az ügyről írjak Önöknek, mivel jelenleg nincs internet-hozzáférése. Éva Debrecen külvárosában él, és nagy állatbarát. Befogadta az utcán kóborló, kivert kutyákat, amelyek száma mostanra elérte a 28-at. A debreceni önkormányzat 2 kutya tartását engedélyezi, emiatt megbüntette Évát méltatlanul magas összegre: 200 ezer forintra. (Ebben az a szomorú, hogy még nem hallottunk olyan állatkínzóról, akire ennyi büntetést szabtak volna ki!) Az önkormányzat semmiféle kompromisszumra nem hajlik, pl. részletfizetés… Ennek egy részét sikerült befizetnie, de sajnos nem az egészet. Az állatorvos is nagyon sokba került (oltások, ivartalanítások), amelyek árát még nem sikerült kifizetnie. Nagyon nehéz helyzetben van, hiszen fogytán az anyagi tartaléka, a kutyákat egyedül gondozza nagy-nagy szeretettel! (Az ügyről olvashatsz: www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/gyulik-a-segitseg-svecz-evanak/cn/news-20080704-10424480) /> Ezúton kérnék minden jóérzésű és segíteni tudó embert, segítsen Évának, hogy ez a szomorú és méltatlan helyzet megoldódjon!
Svecz Éva elérhetősége: Debrecen, Puszedli u. 12.
Tel.: 0630/953-5243
Számlaszám: OTP-11773384-00460363
Közreműködésed és segítséged előre is köszönöm!


2008-08-12 16:23:23

Duska

Előljáróban csak annyit, hogy soha nem szoktam fórumra irogatni....de ez annyira felháborit, hogy nem tudom szó nélkü hagyni!:)
Olvasván a "kedves" hozzászólókat, csak egy valamit üzennék Nektek!MINDENKI A MAGA SORSÁNAK KOVÁCSA!Ezt ne felejtsétek el!
Ha Nektek nem megy olyan jól, 20 éve ugyanabban a sz..ban güriztek, hát miért nem tettetek/tesztek ellene??Hm?
Senkinek sem habostorta az élet!Hát tedd azzá, vagy legalábbis próbáld meg!
Higgyétek el, ha magatokkal foglalkoztok, a saját sorsotokkal, azonnyomban nem fog érdekelni Rubint Réka élete!
Ezt garantálom!
Nosza, rajta legyen a mai nap a kezdet, mindenki kezdje el szebbé tenni az életét, új célok, új harcok...!!!
Réka!Kivánom, hogy rövid időn belűl ne foglalkozzon senki az autód márkájával és a házad méretével!
Üdv.:Egy szerencsés, akinek VAN saját, izgalmas,de jobbá tehető ÉLETE
2008-06-20 22:01:46

andrea

Szia!
Példa értékű Nő vagy,kivűl-belül.
Én optimista vagyok,ha szép,kultúrált,boldog embert látok attól feltöltődöm,erőt kapok és én is elkezdek tenni vmit a boldoságom érdekéban..érted?:S:D
Az jó életű,boldog embert nem irigyelni kell hanem követni!

2008-06-14 14:16:27

puszujka

Szia Réka! A "szépségideált" te találtad ki magadról vagy a férjed? Szerintem ízlések és pofonok.. Biztos nincs meg az a selymes, melengető tapintásod sem, mint egy dúskeblű nőnek. Nyilván szép vagy annak, aki kedveli az androgén külsejű nőket(és gáz fiút szeretni). További szép munkát, sok sikert! Ja! És áruld már el? Mivel egészségesebb lefogynia girnyóvá egy nőnek?
2008-06-12 04:44:23

Erzsi

Kedves Reka!
Nem igazan kedveltelek, eddig! De a bjegyzesedet olvasva, egy tejesen normalis, kedves, jo vilaglatasu, embert mutattal magadbol, ami nagyon szimpatikussa tett! Reka! Ez magyarorszag! A magyar ember egy mocskolodo es irigy ember, a pesszimizmusrol nem is beszelve. Mi a csaladdal kanadaban elunk. Nem hianyzik magyarorszag, mert az egy ferto lett! foleg az utobbi evekben. Rank tudod mennyire irigyek a rokonsagbol???!!! Pedig kinkeserves uton tartunk ott ahol tartunk, es ugyanugy mint nalatok erre a munkara miert nem irigyek????? csak a vegtermeket latjak: kocsi, penz.....Ez nagyon-nagyon szanalmas, es engem ez borzasztoan idegesit! Kivanok nektek erot, es ha nagyon nem birjatok en a helyetekben gondolkodnek kulfoldben!!!! Pl a kanadai nepnel butabb nepet keresve talalni es nezd meg hol tartanak!!!! A kezdes biztos nehez lenne, de szerintem mo-on kivul is megtalalnatok a szerencseteket!!!!
udvozlettel: ZSO
2008-04-22 01:46:35

Tera

Nagyon szánalmasak vagytok!!! Írigyek!! Szeretnétek ilyenek lenni!!
2008-04-18 19:59:00

Bogesz

Szia RÉka!

Nagyon jó az új DVD-d!
Mindenhol megmozgat és kellemes izomlázam van tőle!!
2008-04-18 12:03:56

Balázs

Szia Réka!
Nem mindenki lehet ilyen jó ember mint te. Tudod a türelem nem minden embernek erénye. Szerencsére neked az. Tartsd meg jó szokásodat és mutass példát. Én is ezen vagyok bár nem könnyű átengedni a gyalogost miközben 250 habzó szájú egyszerű frizurájú bmw-s próbálja meg padlóig nyomni a gázpedált. Ugye te is átélted már a helyzetet :)
A szomszédról meg csak annyit, hogy ilyen emberekkel nem kell foglalkozni. El kell zavarni, hogy foglalkozzon a saját dolgával. És ha lekurváz egy kismamát a 2 éves gyermeke jelenlétében, akkor bizony nem ártana beverni az arcát a "szimpatikus" úriembernek, de hát az nem túl intelligens dolog még ha az ember ösztönösen ökölbe szorítja a kezét...
(Ja és maximális tisztelet hogy fel kelsz reggel és edzel. Egyszer próbáltam meg reggel 5kor elmenni faterommal futni, aki minden reggel felkel és elmegy futni 49 éves korára. Szóval nagyon irigyellek hogy annyi elszántságod van!!!)
2008-04-16 22:33:23

Balázs

Szia Réka!
Figyelj Réka. Én ezzel a szánalmas az ország problémával először akkor találkoztam, mikor még kicsi voltam, és elértem azt a magasságot, mikor odaülhetek édesapám mellé az anyósülésre. Onnantól kezdve ha mentünk vhova akár több ezer kilométerre egyfolytában őt figyeltem hogy hogyan vezet. Persze a forgalmat is figyeltem folyton folyvást. Kb. 6-7 évig amíg meg nem lett a saját jogosítványom.
Ezt azért írtam le, mert már gyerek fejjel rájöttem arra, hogy a Magyarországon a vezetési morál pocsék. Ez valamennyire tükrözi az országot. És az a baj, hogy ez egyfajta ördögi kör. Gerjesztik egymást a végtelenségig.
Gondold csak el. Én át akarok menni azon a bizonyos 11-es úton és engem kishíján elütnek. Ismerve magamat annyira felhúzom magamat, hogy odaüvöltök az autósnak vmi vulgáris kifejezést. Rosszabik helyzet az, hogy egy 200kg-os 2 ajtós szekrénynek szóltam be. Megáll kiszáll agyonver és mehetek a kórházba. Na most ha én meglátok egy ilyen 2 ajtóst szekrényt hogy át akar menni a zebrán lehet nem fogok neki megállni.
Az ország szánalmassága pedig ott kezdődik hogy nem mindenki adózik normálisan ugye. Gondolok itt a 20 milliós autót vezető BMW-s egyszerű frizurájú emberekre. Megyek autópályán a szép kis renault megane kombimmal -amit nagyon szeretek mellesleg- és meglátja a bmw-s hogy elmegyek mellette. Erre utánam jön és kishíján letol az útról, mert nehogy már egy Renault. Biztosan szembesültél már a problémával.
A 11-es úthoz még annyit, hogy Ausztriában síeltünk és lementünk a faluba, ahol elég nagy forgalom ment át. Az autósok ott is elengedtek ahol nem volt zebra. Látta, hogy át akarok menni, és megállt. Én meg álltam ott bambán hogy most mi van? A másik amin leakadtam, hogy a busz megállt a zebrán nekem. Magyarországon rád is húzza a kormányt, hogy eszedbe ne jusson lelépni.
Tehát amit írtál csak azt a tanácsot adhatom, hogy tűrni kell. Ez van ez lesz. Nem mindenki olyan jó ember mint te, hogy annak ellenére hogy van egy szép, drága autód megállsz a zebrán. Azt javaslom mutass példát még ha sokszor nem is egyszerű, mert a paraszt a hátad mögött látva hogy átengedsz egy gyalogost le akar tolni az útról, előtte meg nyomja a dudát mintha muszáj volna. Ez nem fog megváltozni, de legalább "mi" néhányan tartsuk meg e jó szokásunkat és mutassuk meg milyen is lehetne egy kis türelemmel.
(Kicsit sokat írtam bocs...)
2008-04-16 22:24:30

prediletto

Szia Réka!
Csak így tovább!:)
2008-04-16 20:42:59

Adrienn88

Ne hallgass az ilyen emberekre!
Egy dolgot megtanultam, csak az építő jellegű kritikákkal foglalkozom, a többit irígy ember írja, hidd el. Amióta a ti módszereitek szerint élek, más ember lettem!!:) Nagyon köszönök mindent!!!!!!!!
2008-04-15 13:22:11

Katika

Kedves Réka!
Az emberek többsége nem bántani akar benneteket, csak az irritálja őket, többek közt engem is,hogy mi becsületes munkával, két munkahellyel megszakadva se tudunk annyi pénzt keresni,amiből meglehetne élni.Persze ez nem a ti hibátok, de amíg az emberek ezt látják addig irigység lesz bennük,hiszen csak azt látjuk,hogy a Győzike félék mennyi pénzt keresnek a nagy SEMMIVEL.
Minden jót nektek!
2008-04-11 11:25:35

Fekete Bora

Tudományosan is igazolt, amit irsz: www.mfor.hu/cikkek/Szembe_tudunk_nezni_hibainkkal_.html
2008-04-10 17:25:16

Vica

Kedves Moderátor!
Örvendenék, ha megjelenne a hozzászólásom. Ha valakinek az a véleménye, hogy Réka kicsit gondolkodhatna, mielőtt mindenkit leirigyez, meg úgy általában a magyarokról szólal meg, holott elvileg ő maga is az, meg a hazáját leszánalmasozza meg miegyéb, akkor az is egy hozzászólás. Hm?
2008-04-10 15:51:02

Timi

Provokálják azt a réteget akik kemény munka mellett is nélkülözni kényszerülnek? Hát nem tudom... Van akinek összejön, másnak meg nem. ezzel az erővel soha senki ne birtokoljon többet, mint a leginkább nélkülözők, akkor talán senki nem érzi, hogy provokálják... Egy sikeres üzletember, aki hosszú évek kemény munkájával lett az, mert venni a feleségének egy gyűrűt? Akkor mi is provokáltunk a születésnapomon, mert én is gyűrűt kaptam, bár lehet, hogy nem ugyanannyiért, de valószínűleg sokaknak az is több mint amit megengedhetnek... na ne.
2008-04-09 14:18:12

Vica

Kedves Réka!
Nem szokásom hozzászólni, de most... Szeretném tudni, miért hiszed azt, hogy ha bármi kritika ér, csak és kizárólag az IRIGYSÉG lehet az oka. Nem esetleg az, mert csináltál vagy mondtál valami olyat, amitől az embereknek égnekáll a haja? Bizony az veled is előfordul. Túlságosan elmentél celeb irányba. Kicsit leegyszerűsíted ezt, hogy azért van, mert a magyarok mind irigyek. Te is magyar vagy állítólag, nem? Aki a saját népét ennyire lenézi és megveti, mit vár..?
Kicsit kevésbé nézd le az embereket. Nem lehet mindenki fitneszguru. Már így is telített a piac.
Üdvözlettel: G. Eva
2008-04-09 08:05:37

nika246

Hajrá Réka!!!!
Teljesen igazad van,sajnos ilyen irigyek az emberek...de ne is foglalkozz velük,mert vannak sokkal fontosabb dolgok a világon...az ilyenek nem érdemlik meg,hogy rájuk pazarold az idődet!!!Nincs más dolguk...szánalmas
Üdv. és kitartást!!!!
2008-04-08 19:58:26

Becaus Anita

Szia Réka!
Én igazán nem értem míért foglalkozol ezekkel a dolgokkal, az hogy állandó közszereplést vállalsz ezzel jár, és az hogy ennyi rosszindulat ér pedig annak köszönhető, hogy reagálsz is ezekre.Gondolj csak bele(én eddig nem is ismertem ezt a feljelentgetős oldalt)szóval gondolj bele, meglát téged valahol "katika" és hazamegy majd jól feljelent,aztán meg eljön a blogodra és hetekig figyeli, hogy majd egyszer csak reagálsz rá valamilyen formában, és ez meg is történik, ezzel önelégülten hajtja álomra a kis fejét, hogy jól beszólt Rubint Rékának.Ha nem reagálnál ezekre soha, nem adnád ezt meg neki.Ha nem hangoztatnád folyton hogy milyen irigyek ezek az emberek nem is érne ennyi támadás utána.Hiszen megírod, hogy mennyire gáz, hogy féltékeny és irigy aki "feljelent" stb. ebből jól ki is hozod belőle a gyűlölködést.Amikor azt írod, hogy fáj és rosszul érint minden bántó szó akkor csak még jobban bántani akarnak majd, sajnos az emberek ilyenek.Aztán itt van még valami,sok alkalommal láttalak már téged kocsiból,ahhoz hogy megismerjelek nem volt önmagában elég az, hogy rádnéztem, de a rendszámmal együtt már be tudtalak azonosítani.Szóval, a kutya se tudná, hogy te vagy elötte-mögötte ha nem lenne ott a rendszám.Nekem is nagyon tetszik a névvel ellátott rendszám csakhogy ezzel még több esélyt adsz a rosszindulatú embereknek.Én a helyedben csak pozítívan reagálnék mindenre ami a nyilvánosságra kerül bármilyen nehéz is.Pl:Képzeljétek voltam termálfürdőbe a gyerekeimmel, sajnos csak két órát tudtam maradni, mert sietnem kellett ide meg oda..Na mindegy lehet hogy nem értessz velem egyet, de én így látom.Sok sikert kívánok neked és a családodnak!Ne bánkódj semmin!
2008-04-08 12:05:06

Timi

Kedves Réka,

Hétvégén láttunk benneteket Norbival, az egyik bevásárlóközpont mozija előtt. Én a párommal voltam, és csak arra lettem figyelmes, hogy majd' kiesik a szeme. :) Normál esetben zavart volna a helyzet, de téged látva még én is alig tudtam máshová nézni, nemhogy ő, férfi létére, úgyhogy megértettem :) Már régóta megvannak a kártyáid, és az összes eddig megjelent könyvetek. Rajtam nincs több felesleg 1-2 kilonál, talán épp ezért olyan nehéz elkezdeni a tornát, mondván ez hip-hop lemegy, ráérek április környékén odafigyelni. Szombat óta viszont már sokkal komolyan céljaim vannak, nem csak a pici úszógumitól szeretnék megszabadulni, de szeretném magamból úgy kihozni a maximumot ahogyan te is tetted. Köszönöm, hogy emellett példát mutatsz nőiességből, és, abból, hogy az anyaság mellett maradhatunk feleségek, szeretők és nem utolsó sorban gyönyőrű, és magabiztos nők. Nem vagyok rajongó tipus, de nagyon remélem, hogy veled egyszer személyesen is találkozhatok. További sok sikert, kitartást és legfőképp boldogságot, egészséget kívánok az egész gyönyörű családnak. Tisztelettel: Timi
2008-04-08 09:33:02

B.B.

Szia Réka!Én teljesen megértelek és igazat adok neked!Te és kedves férjed se foglalkozzatok senkivel aki ilyen rosszindulatu,csak folytassátok ahogy eddig is,mert amit és ahogy csináljátok tökéletes!Csak az őszinte és bennetek igazán bízó emberek véleményére adjatok a többit engedjétek el a fületek mellett!Ha lehet a megadott e-mail címemre írj vissza nekem,mert lenne egy pár kérdésem amit csak veled szeretnék megosztani!Előre is köszönöm!Szia!És kitartást neked!
2008-04-06 16:42:11

izi

Szia Réka!Ne foglalkozz az ilyen emberekkel,betegek!Sok erőt,és további jó munkát kívánva!Jobb autót,nagyobb házat,megérdemlitek!
2008-04-05 15:54:13

Angi

Szia Réka! Ne törődj semmivel és senkivel, én nagyon szeretlek!
2008-04-04 20:55:50

melissa79

Kedves Réka!

Huh,nagyon érdekes és őszinte blogot írtál,gratulálok!
Nagyon nagy igazság van mindabban amit most ide leírtál!Jellemző sajnos az országnkra az irígység,az önzőség,a mocskolódás,stb...,és az a legborzasztóbb,hogy elfelejtünk őszintén,tiszta szívből szeretni!S ez nagyon elszomorító!!!Én azt mondom:legyetek büszkék Norbival együtt mindarra amit elértetek,és ne adjátok fel!!!Tudod Réka:mindenki magából indul ki..,csak elfelejt közbe tükörbe nézni,és nem látja és hallja miket mond olyan embereknek is akik esetlegesen sosem bántották őt egy rossz szóval sem.
Szeretném tőled Réka megérdeklődni,hogy e-mail címet tudnál nekm adni ahová írhatnék neked?Régóta keresem ilyen elérhetőséged,de sajnos nem találom:(.Szeretnék pár dolgot tőled megkérdezni.Remélem valahogyan tudsz nekem itt jelezni,hogy megtudsz-e nekem adni egy e-mail címet vagy sem!Köszönöm szépen!:)
További jó egészséget nektek,és szép tavaszt!:)Puszi
2008-04-02 20:10:47

mondik

Kedves Réka!
Írásod olvasása közben nagyon megsajnáltunk .Mi, a dunaújvárosi öntöde dolgozói részvétünket fejezzük ki, amiért ilyen nehéz körülmények között, ilyen kis fizetségért kell dolgoznotok kedves férjeddel együtt.
2008-04-01 14:39:40

Andi

Kedves Réka,

Tisztelem amit csináltok. Egyre több a fogyni vágyó, s ti mozgási- és táplálkozási tanácsokkal segítitek őket. A fogyókúrákkal mindenhol és egyre többen foglalkoznak. Viszont vannak emberek akik hízni, erősödni szeretnének. Ilyesmivel nem foglalkoznak szinte sehol. Nem tervezitek, hogy ebben az irányban is elkezdtek foglalkozni, segíteni az ilyen embereket is? Én már több módszert kipróbáltam, de eredménytelenül.

Üdvözlettel, Andrea
2008-03-31 19:12:32

Kertész László

Kedves Réka. Az általánositás olyan mint a rasszizmus.Soha nem helyénvaló.A Magyar nép nem irigy.Csupán túl provokáljátok azt a réteget,amely kemény munka mellet is nélkülözni kényszerül.
2008-03-31 11:42:42

Silo

Kedves Réka!
Ezen szerintem a mentalitáson szerintem igazán nincs mért meglepődni. Ez egy ilyen ország, ilyen emberekkel. Mindenki, aki csak teheti olyan gyorsan teker el innen külföldre, mint a villám. Én 5 évig éltem Németországban és csak akkor tűnt fel, hogy mekkora gond van az itteni emberek az élethez, illetve egymáshoz való hozzáállásával, amikor visszaköltöztem. Tehát a bunkókat és irigyeket le kell tojni, mert nem érdemlik meg, hogy akár csak egy pillanatra is kellemetlenül érezd magad miattuk.
Üdv Silo
2008-03-31 10:20:47

Nagy Krisztina

Teljesen igazat adok neked Reka.
Sajnos ilyenek a magyarok.
De sajnos meg kulfoldon is.Semmi osszetartas nincs koztuk.
Szegyellem,hogy magyarnak szulettem.
Probalj meg nem figyelni rajuk.Csak irigyek.
2008-03-30 21:48:37

mari

Kedves Réka!
Szerintem egy kicsit rosszul látod a helyzetet. Nem hiszem, hogy a magyar emberek ennyire irigyek és rosszindulatúak lennének.Talán a magánéleteteket külön kéne választani a munkától akkor nem érne ez a sok atrocitás.Lehet, hogy kevesebb kazettát tudtok majd eladni de a magánélet szentsége mindenkit megillet. Azt hiszem Ti annyira függtök a médiától(lásd nyilvános lánykérés) hogy ha nem a média üldöz benneteket, egyenesen Ti hivjátok el őket egy,egy megnyilvánulásotokra, szereplésre.Aztán a média hadd fröcsögjön valakinek azt is kell,de azt hiszem mindenkit a munkája után itélik meg az emberek.
2008-03-30 16:08:09

Loran - http://loran.blogter.hu/

És Ön jogász végzettségű, ha nem tévedek?

Hová jut a Világ...
2008-03-30 14:30:20

mariann

szeretem nézni réka műsorát a storyn
2008-03-29 21:09:17

K. Lilla

Számomra megdöbbentő mit meg nem engednek maguknak az emberek veled szemben, és nem azért mert te vagy a Rubint Réka hanem mert te is ugyanolyan ember vagy mint mások. Egy sima hétköznapi emberrel (mint amilyen én is vagyok) sem kéne ilyet csinálni. Mondom "kéne" merthogy az emberek nagyon-nagyon irígyek és így próbálják ellensúlyozni a hiányukat. Mindenért meg kell dolgozni, ezt viszont senki nem fogadja el, tényleg azért miért nem irígykedik senki???
2008-03-29 12:04:55

JH

Igazad van sajnos. Ilyen világban élünk és ettől néha hánynom kell. Bunkók az emberek.
2008-03-28 11:48:49

nahát

hát azt kell mondjam, aki sztárocska, annak az élete ezzel jár, tetszik nem tetszik, a norbioldalon valaki találóan szép hosszan leírta

az nem jutott eszetekbe, hogy az emberek nem irigyek, csak nem vagytok szimpatikusak nekik?

A sétányon meg sétálni kell...
2008-03-28 08:39:47

Molnar Andrea

Szia Reka!
Nem akarok neked tanacsot adni -hogyan is tehetnem- csak megosztok veled egy mondast: Inkabb 100 ember irigyeljen, mint egy sajnaljon. Kivanok minden jot neked. Szia Andrea
2008-03-28 03:48:39

gurumenta

hmmm...igazad van...irritáló a léted....az emberek sokkal inkább szeretnek mások nyomorán csalódásán bukásán..csámcsogni...dühösek arra amik nem lehetnek..és erről nem Te tehetsz.....most beleolvastam a blogodba amiből az emberi a nem média formált arcod jobban látszik...ez azért sokat segít az elfogadásban...
nem lehet könnyű egy ország
szeme előtt létezni...
minden jót...
2008-03-27 19:30:30

Éva

Az a baj,hogy amikor sületlenséget mond kedves Réka akkor is azzal védekezik,hogy irigységből bántják....A szoptatásról például meg se kellett volna szólalnia.El kellene gondolkoznia,hogy mi miatt olyan ellenszenves sok embernek.Nem hiszem,hogy mindenki olyan irigy lenne...
2008-03-27 16:33:44

SZS

Kedves Réka! Írtam Norbinak is és csak azért írok Neked is, hogy itt is szerepeljen igazad van! A kutyás sztory egyszerűen szörnyű! Hogy lehet egy terhes nőt egyáltalán kicsit is bántani nemhogy ilyen szavakkal illetni! Botrány, hogy milyen ocsmány emberek vannak! Sok sikert Nektek és hidd el többen szeretnek Titeket, ez a néhány szánalmas meg.... élje "boldog életét" tovább és higyje azt, hogy milyen okos volt, az ilyen a való életben úgysem érvényesül névtelenül a neten éli ki magát!
2008-03-27 16:29:03

Ági

Kedves Réka!
Nem tartoztok a kedvenceim közé, nem irígységből, mint azt hiszed, hanem ahogy éltek kirakat emberként, holott jó pár híres ember van, akiről soha nem hallani, mégis szépen élnek egymás mellett.Példa értékű nekem Szinetár Dóra és párja akik rendkívül helyesek együtt, nem a médiának élnek, mint Ti. Gusztustalan a sok sopánkodás, "nyáron is , hét végén is dolgoztok", na és, hány ember van a világon aki ugyanígy tesz, s nem telik nekik drága cuccokra a kihívó viselkedés pedig nem helyén való, amíg több millióan azon gyötrődnek , mit adjanak a gyereknek másnap enni. Mondom nem az irígység, mert mi már elértük amit akartunk, de minek minden sóhajtáshoz hívni az újságírókat? Utolsóként pedig nekem nagyon mű volt a " Jaj Apácka már megint mit cináltál?"szöveg, s nem megsirat, hanem megríkat, ami velem sokszor előfordul, amikor gyermekeim (3)felköszöntenek pár szál virággal. Jó egészésget kívánok Ági
2008-03-27 15:57:54

Nagy edit

drága Réka! mindenben kitartást,erőt és egészséget kívánunk nektek.ne foglalkozatok a sok irigy emberrel.sokkal többen vagyunk akik szeretnek benneteket,én a dvd lemezeidnek és tanácsaidnak köszönhetően fogytam vissza szülés után.csak így tovább.edó.
2008-03-27 14:10:37

Kata

Szia,

nemrég találtam rá a blogodra.Nagyon tetszik, amiket írsz, én is hasonlóan gondolkodom a világról.
Én egy 2 gyermekes, 30 éves sportos anyuka vagyok.Lenne pár kérdésem is hozzád:
Soha nem voltak súlyproblémáim, talán csak az, hogy mindig kevesebbet mutat a mérleg 2-3 kilóval, mint azt szeretném.
Heti 4-5 ször edzek, 9 hónapos kislányom mellett minden délelőtt felváltva vagy taposok 30 percet, vagy az add önmagad dvd popsi vagy has programját csinálom meg.
Nagyon várom az új dvd-t!
Mikor jelenik meg, mi lesz a címe, milyen gyakorlatok lesznek rajta?Jó lesz egy kis frissités..
Tudnál valamit ajánlani, hogy mit tegyek, hogy egy kicsit hizzak is? 169 cm és 52 kg vagyok.55kg-ra vágyok.Köszi: Kata


2008-03-27 13:58:05

blabla

ehh
2008-03-27 09:40:43

Attila

Összességében valahogy így van ahogy írod.

Ha azért csodálod G.GY-t, ahogyan pénzt szerez, akkor azzal én is egyet értek, valóban ügyes, a személyéről már más véleményem van.

Olvasva a sima és a rendőrségi híreket, sajnos nem jósolok magunknak sok jót, ha nem szedi össze végre magát a magyarság. Féltem is a gyerekeimet, de igyekszem mindenre felkészíteni őket.

Amúgy a közlekedésben is látszik a társadalmunk állapota, de hidd el sok normális ember van az utakon is.

Nekem mindig beválik közlekedésben is, ha mondjuk be akarok kanyarodni kocsok közé, akkor nem nyomom be agrasszívan a kocsi elejét, hanem várok indexelve türelmesen, sokkal hamarabb beengednek, javaslom próbáld ki, úton átkelésnél is beválik szerintem.
2008-03-27 00:29:31

Katica

Szia, én már hányok azoktól a fórumoktól, aminek Te vagy a címe, ill. fő témája. Főleg azért, mert nem értem az egészet. Én pl. nem vagyok tisztában vele, hogy vezetsz, mindenkinek megvan a maga stílusa és nyílván nem fog változtatni egy rakás irigy ember miatt. És azt sem értem, azzal mi a bajuk, ha jól nézel ki 2 gyerek után. Bár ilyen emberek jönnének velem szemben az utcán a zsírtömeg helyett. A kedvem is jobb lenne. Nem tudom, hová akarok kilyukadni, de az biztos, hogy ha vannak irigyeid, az azt jelenti, hogy mindent jól csinálsz. Én is marha irigy vagyok Rád, mert 4-kor nem a futópadon döngetek, hanem talán akkor fordulok át az egyik oldalamról a másikra. De nekem nagyon jó, hogy Te vagy, mert amikor meglátlak, nem az jut eszembe, hogy "a köcsög, hogy mer ilyen jól kinézni?", hanem az, hogy elmegyek a konditerembe és egy kicsit edzek. És a gyerekeid imádnivalóak, nekem is van 2, ők is azok, és CSAK ÍGY TOVÁBB! Hadd pukkadjon meg a sok punnyadó, magáért semmit nem tevő, fosszar életű irigy ember. Van egy számomra nem túl kedves magyar rapper, akinek 1 db mondása tetszik: LESZARNI LEHET, DE FELSZARNI NEM.

2008-03-26 22:14:24

ROZI

sZIA!
éN MÁR EL SEM OLVASTAM A BENNETEKET KRITIZÁLÓ SOROKAT!mÁR UNALMAS!a MAGYAROK IRÍGY DISZNÓK!MINDIG A MÁS HALADÁSÁT FIGYELIK.nE FOGLALKOZZATOK VELE!éLJETEK BOLDOGAN!éN IS CSAK SZERETNÉK ÚGY,MINT TI!:)

2008-03-26 19:57:59

.

no comment
2008-03-26 18:33:14

david

ne akarj okos lenni ha nem megy
2008-03-26 16:37:34

Prekovics Tünde

Egy percig nem foglalkoznék ezzel a sok irígy barommal. Ezeknek az embereknek még fel kell nőniük ahhoz hogy mindenki maga alakítja az életét. A lehetőség mindenkinek adva van!!! Csak van aki él vele van aki meg marad a saját kis semmilyen léhűtő hétköznapokban. Igenis élvezzétek azt amitek van!
2008-03-26 16:15:21

anyuka

nah ez az irás erös volt.
2008-03-26 15:34:48

Kovács Dorina

Szia Réka!

TE egy PÉLDAÉRTÉKŰ nő vagy!!! Mint sokan leírták, most én is csatlakozom...NE foglalkozzatok a mocskolódó, céltalan, undorító emberekkel ELŐRE!!! :-)

Legyen szép napod! d.
2008-03-26 15:17:29

matyi10

Egyszer úgy szeretnék face to face elbeszélgetni egy ilyen ismert média személyiséggel mint amilyen Te vagy. Talán megérteném sztárcsináló gépezet kulisszatitkait. Vagy lenne némi rálátásom, hogy az ilyen embereknek mi van a lelkében. Van-e magánéletük? Tényleg olyanok-e mint, amilyen képet a média nyújt róluk? Valóban olyan gonoszak az újságírók? Vagy ez is a pr. része? Hiszen a negatív hír is hír.

Nekem mindig kételkedés van bennem. Tulajdonképpen azon sem csodálkoznék ha egy szép nap kiderülne, hogy tkp. nem is Rékának hívnak hanem másnak csak ez is a média egyik torzítása. Annak a médiának, aminek valljuk be őszintén rendszeresen partnerei vagytok. Na mindegy. Lehet, hogy vannak kérdések, amire sosem fogok őszinte választ kapni csak a hallomásból összerakott hírekből alakíthatom a magam képét. Persze közben az üzlet megy tovább az emberek fogynak. :-)

És ez így is van rendjén!

2008-03-26 14:45:54

BluesSkies

Kedves Réka!

Mit tetszik gondolni, miért nem érdekel a bulvár? Mert az, ami. Ugyanígy a Győzike-féle selejtek se. Nekem az. Pláne, mint ahogy tetszik itt állítani, mű dolgokat csinál. Azaz hazudik. Ettől miért is lenne zseni? Szerintem csak egy jellemgyenge alak.
Én zseninek az eredeti, önmagát adó, az embereket nem félrevezető, hanem segítő, ötletelő embereket nevezném.
Számomra furcsa, hogy milyen "embert" tekint példaképnek...

Csodálkozni tetszik azon, hogy az emberek egy része lecsúszik szellemileg? Pont az ilyen Győzike-félék miatt van, meg azok miatt, akik sztárt csinálnak belőlük.
Ja, ne tessék sztár lenni (kicsit ciki, ha valaki magát nevezi annak, bocsánat...), tessék abbahagyni a bulvárban tocsogást. Ne a média csináljon "valakit" ("sztárt" - brrrr) egy amúgy törekvő, igyekvő emberből, hanem a tettei. Ezzel el lehet kerülni a bulvármocskot, legalábbis valamennyire. Tojni kell az "újságírókra", pláne az ilyen Story, Blikk és hasonló vonalon.
Ennyi. Ugyanis, szerintem, a jelen állapot kialakulásához két fél kellett. Nem irigylem ezért, legfeljebb sajnálni tudom.

Azt azért megkérdezném, ha szabad, hogy hol tetszik átkelni a 11-esen? Ugyanis szoktam arra járni, nehogy véletlenül elüssem, viszont át tudjam engedni. De remélem, hogy az átkelésre az arra kijelölt gyalogátkelőt tetszik használni, ugyanis az azon való átkelést engedi a KRESZ egy négysávos úton a gyalogosoknak.
Még a sztárok részére is. Máshol ugyanis szabálytalan és veszélyes...

Üdv! B

2008-03-26 13:52:55

dani

A médium szó többesszáma nem médiumok ,hanem média.
2008-03-26 13:44:23

dimitrij

Réka, kedvesem. talán észre kellene venni, hogy a minősíthetetlen vezetési stílusod, illetve vezetési kultúrád néven nevezése nem irigység... rettentő szánalmas ez a vergődés, első lépésben meg kellene nézni a inkriminált oldalt, és átgondolni, hogy nincs-e alapja az ott írtaknak. :)
2008-03-26 12:24:00

ppp

Tényleg minden rosszindulat, mocskolódás és főleg irigység nélkül valaki cenzurázhatná Réka írását, már a helyes(?)írását, vagy megtanulhatna Réka - legalább az alap, gyakori szavakat - helyesen írni.. Csak példaként, mert nem bírtam végigolvasni:
"A majom meg csak bambán ül a gépe előtt, és kielégülten ossza az észt." OSZTJA (mert nem felszólító módban van...)
"áll néven" jaj, ez nagyon fájt... ugye, nem kell magyaráznom??
2008-03-26 12:10:22

Enet

Nap, mint nap szembesülök a ténnyel, hogy Magyarország nem csak az elhízási statisztikákban lesz vezető a világ ranglistán, hanem saját népének, rosszindulatból származó eltiprásában is!

HA ENNYIRE GÁZ EZ AZ ORSZÁG TALÁN MÁSHOL KÉNE SZERENCSÉT PRÓBÁLNI.NEM?
2008-03-26 11:52:20

Varga Lászlóné

Réka!
Ne törődj senkivel nagyon sok az irigy ember.Elhiheted nekem én már lassan 58 éves vagyok és volt részem mindenben.
Olyan helyen dolgoztam,ahol szígorítás volt,de ha többet tettem az asztalra stréberként emlegettek.
41 évet dolgoztam,mostmár nyugdíjas vagyok.Most fizetem stréberségem árát,azaz artrózisom van,kicsit csúnyák a kezeim.
Az ORFI-ban kezelnek,nem hagyom el magam ,tornázom és megpróbálok könyvetek szerint diétázni.
Leadtam már pár kilót és szeretek sétálni,tornázni.
Még a reuma orvos is megdicsért,milyen optimista vagyok és jól fogom fel a dolgokat.
4 csodaszép unokám van,sokat kirándulunk és már várom ajó időt,hogy minél többet kinnt lehessünk.Réka mégegyszer ne törőd a rosszindulatúakkal,tudom rosszul esik pillanatnyilag,de lépj túl rajta.Csodálatosak a gyerekeid,vigyázz rájuk és magatokra.Minden jót kívánok nektek:Magdus
2008-03-26 10:25:46

Süller József

Én nem vagyok egy sportember, de teljes mértékben egyet értek Rékával!! Egyesek csak irigykednek, de tenni azért hogy ők is jobb helyzetbe legyenek nem akarnak. Irigykedni könnyebb!! Sajnso ezt én is néha érzem. Fel a fejjel Réka!! ÜDv.!
2008-03-26 09:51:07

szuzi


Nem tartozom a Norbi és Réka rajongói közzé, sőt, de amit tesznek, tettek elismerésre méltó. Teljesen egyetértek velük abban, hogy a jót, a boldogságot irigyeljük és kritizáljuk, lehúzunk ezerrel, ahelyett, hogy mindenki magába nézne és dolgozna érte, hogy neki is jobb legyen, mint a fotelből eltespedve mocskolódik.Ha mindenki saját magával foglalkozna nem lenne ideje mások dolgán csámcsogni és lehet Ő is előrébb jutna.
2008-03-26 08:57:46

Agárdi József

Kedves Réka!
Sok szeretettel ajánlom a figyelmedbe az alábbi könyvet: A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI.

2008-03-26 08:38:41

Lilian22

Réka!Ne foglalkozz az irigy emberekkel!Ők veled ellentétben soha nem néznek tükörbe...
2008-03-26 08:27:44

Horváth László

Kedves Réka!

Érdeklődve olvastam el az írásodat, és vannak benne pontok, amikkel egyet is tudok érteni. Az, hogy az emberek csak a jólétet irigylik, és nem a keserves munkát, az igaz, ugyanakkor sok ember van, aki szintén rengeteget dolgozik, és mégsem él olyan jólétben, mint a Te családod tagjai. Nekem is van olyan rokonom, aki két állásban gürcöl, sokszor hétvégén és ünnepnapon, mégsem tud magának luxuscikkeket venni. Az emberek persze irigyek, főleg más sikerére, ez igaz, ilyenek vagyunk. Azért egy titkot elárulok, ha valaki arrogáns és felvágós, akkor azt sem szeretik az emberek. Tetszik vagy sem, közszereplők vagytok, ha Juli néni a szomszédból rossz helyen parkol, az a kutyát sem érdekli, de ha ugyanezt egy közszereplő teszi, ráadásul feltűnő luxusautóval, az bizony irritáló. Tényleg példát kellene mutatni, és szerényen viselkedni. Nem kétlem, hogy a "feljeneltések" egy része túlzó és nem igaz, de azt sem hiszem, hogy minden esetben szabályosan közlekedtél (én sem, és más sem teszi ezt). És ez manapság hír, erre vevők az emberek, meg ahogy írtad a Győzike jelenségre is. Ez a színvonal, de egyben adottság is, tetszik, nem tetszik, de ez van. Én becsülöm azt, aki kemény munkával keresi a kenyerét, és megdolgozik a sikerért, de azt már kevésbé, ha a gazdagságból és a népszerűségből eredően azt hiszi valaki, hogy rá más szabáylok vonatkoznak. Sokkal szimpatikusabbak a szerény sztárok, és az, hogy ha valaki felvállalja a tetteit.

Az meg, hogy az úton nem áll meg egy autós sem, az persze szerintem nem az irigységből, hanem a bunkóságból fakad, és ugyanez igaz a futókat akadályozó gyalogosokra is. Nem az életmód függvénye, hogy valaki hogy viselkedik, hanem a neveltetésé és az intelligenciáé.

Röviden ennyi, persze még hosszasen tudnám osztani magvas gondolataimat, de most nem teszem. SOk sikert kívánok Nektek, és jó egészséget a családodnak. Bízom benne, hogy a jelenlegi sértődöttséged mellett azért átgondolod az eseményeket, és törekszel arra, hogy a rólad kialakult kép kedvezően változzon. Persze az emberek rosszindulata továbbra is megmarad bármit is teszel, de a kevés józanul gondolkodó számára biztosan tudsz kellemes meglepetéseket okozni.
2008-03-26 08:11:02

Péter

Végre valaki aki megirta az igazságot.

Köszönöm Réka.

Üdv,

Péter
2008-03-25 23:59:50

Finn

Nem akarok tahó lenni,de szerintem eléggé sok helyesírási hiba volt.Illetve szeretném megjegyezni,hogy a ! és ? jelek nem kellenek minden mondat végére,lehet mondjuk,pontot is tenni.
2008-03-25 23:52:10

Deje

Tisztelt RR!

Sajnos sok mindennel kell egyetértenem, amit az blog bejegyzésben leírt, rengeteget kell változniuk az embereknek, hogy élhetőbb legyen ez az ország - főleg Budapest. Sajnos nap-mint-nap tapasztalom én is a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" illetve hasonló hozzáállást, de pozitívan próbálok hozzáállni és keresni a jó dolgokat. Néha nálam is kiborul a bili és én is hajlamos vagyok elkeseredni.
DE: Ön egy úgymond "celeb" kicsiny hazánkban, és mivel pont az emberekből/emberek által tudja a mindennapi betevőjét megkeresni, fokozott felelősséggel tartozik a társadalmi és erkölcsi normákat betartani, sőt ezzel példát mutatni másoknak. Elképzlhető, hogy az a nem kevés fénykép, amely az Ön autójárul készült, miközben megszegi a KRESZ szabályait retusálás eredménye, azonban ha mégsem, úgy kérem Önt, tarsa be a szabályokat, amelyek MINDENKIRE vonatkoznak, mert az ilyen hozzáállás miatt olyan az ország, amit a blog-bejegyzésében írt. Erre mondják, hogy "bagoly mondja verébnek".
Maradok tisztelettel,
SZG
2008-03-25 21:10:48

Nagy Annmária

szép gondolatok...mennyi időd van...
2008-03-25 20:51:33

Sziszka

Szia Réka,

Neked is csak azt tudom írni, mint Norbinak: nagyon sok mindenben igazad van.

De,
KITARTÁS! :-))))

Egyszer majd csak minden jobb lesz :-)

Üdv.

Sz
2008-03-25 19:56:46

Kő Pál

Kedves Réka!Megvannak az anyagi javaid, nem kell nélkülöznöd és még azt is elvárod, hogy még szeressenek is közben irritálod az embereket...hmmm Egyszer jól felbosszantasz egy gerillát az okoskodásoddal utána meg csodálkozol, hogy ezt most miért...Szeresd és tiszteld a többieket és azt kapod vissza...gondolom én
2008-03-25 19:52:12

Csöpi

Kerestelek én is meg az Ildi is, de nem találtunk benneteket, ha van egy kicsi időtök hívjatok!
Puszi Csöpi
2008-03-25 19:39:14

én

kedves réka!

nagyon megható és szívszorongató történet.
annyira sajnállak, hogy csak ennyi problémád van.
képzelj el egy helyzetet: úgy nősz fel, hogy mindkét szülődet napi pár órát látod jó esetben. nem azért, mert épp a kocsmában issza el a havi appanázst, hanem azért, mert dolgozni van. nem egy péntek-vasárnapot haknizik pár százezer/millió forintért minden héten, hanem napi 10-12 órát dolgozik egy rohadt 100-asért 6 napon a 7-ből. és nincs nyaralás, autó is csak kényszerből, mert anélkül nem tudna dolgozni. és mindenemellett felnő 2 huszonéves gyerek.
szóval, kihez lehet menni siránkozni?? hidd el, én szívesen cserélek veled, bármikor. aztán meglássuk, meddig bírnád ilyen tempó mellett, ilyen keretből. nyugi, műkörmösre nem kéne költened, mert se pénzed nem lenne rá, se időd elmenni hozzá. én meg biztosan gyorsan beletanulnék a seggrázásba a színpadon, meg a nyafogásba a kamerák előtt. persze szigetre semmiképp sem mennék még ingyen belépővel sem, még a végén mindenféle szakadt, legalja emberekkel találnám magam szemben.

mindemellett: téged miért zavar, hogy egyeseknek az a szórakozása, hogy a velvet-en feljelentősdit játszik? mintha te nem élnél meg remekül abból a rengeteg birka emberből, akik ki vannak éhezve az ilyen, magukat sztároknak tituláló, emberek mindennapjaira. ez ugyanúgy az ő szegénységi bizonyítványuk, mint a tied. pontosabban a tied jobban, mert még hasznot is húzol az ő butaságukból. végülis valamiből meg kell venni az új audit. mert fitnesz seggrázásért nem adnak milliókat. be kell még oda pótolni innen-onnan, amire remek lehetőség a bulvár. szóval ezek után leszólni másokat...

apropó audi. miért fáj az neked, hogy több alkalommal is szerepel az autód olyan képeken, ahol épp szabálytalanságot követsz el? nem szabadna? vagy mégis mit gondolsz, ki vagy te? ugyanúgy egy a 10 millióból. és ha szabálytalanságot követsz el, akkor ugyanúgy seggberúgnak érte, mint bárki mást. jaaah, és ezen még meg is sértődsz? mert végülis az volt szabálytalan, aki lefényképezett/ rendőrként intézkedett. milyen bunkó egy világban élünk...ejj...és persze ilyenkor sem húzzuk össze magunkat nagyon-nagyon picire és ismerjük be, hogy beza, ezt elbactuk. széles mellény leakaszt a polcról és nekiesünk a másiknak, hogy milyendologezmá!

amúgy beléd is szép napot. abban nem reménykedem, hogy mindebből bármit is megértettél és változtatni fogsz, de legalább számodra is kiderül, hogy nem csak olyanok léteznek, akik körbesztárolják az ilyen képmutató embereket.
de azért nehogy szétkönnyezd a sminked ;)
2008-03-25 19:21:36

All nev

istenem hva jutottunk
2008-03-25 19:04:54

szp

Réka! Te olvastad az erre a cikkre írt reakciókat a
mover.blog.hu/2008/03/25/rubint_reka_egyenlobb
oldalon? Csak mert érdemes lenne. Ha túl tod tenni magad a megfogalmazásokon, és arra figyelsz, h mit írnak, akkor talán tanulhatsz belőle. Mert akármien nehéz az életed, azért közlekedni szabályosan illene. Nehogy vkit tényleg bejuttass a tolókocsiba, (nem pedig ki, ahogy ígérted). És azzal is tisztábban kellene lenned, h a helyesírásod alapján igen rossz vélemény alakul ki az emberekben rólad. Ez ma még fontos érték. Ha pedig nem ismered az intenet működését, akkor ne is minősítsd, mert úgy jérsz, mint a Szigettel. És különösen ne gyalázz egy közlekedésbiztonsági blogot, mert az meg bunkóság... Ezt tanulja tőled, meg a volt rendőr férjedtől a sok gyerek?
2008-03-25 19:03:55

Kata

Szia Réka!
Fel a fejjel.Sajna az emberi butaság mellett az irígység is határtalam.Ennélfogva a médeában is a rossz hírek jóbban eladhatók mint a jók és a sikerek.Elismerésem a sikereiteknek és csak így tovább.
2008-03-25 18:30:35

aTony

Hát, Réka, ezzel is beálltál a többség mögé, mert egy dolog irkálni mindenféléket meg szépen, olvasmányosan irni, meg a "kinemszarjale" érzést az arcunkba kapni, ezt így egy olvasatban.

Irjál inkább a szépről, a jóról, meg a pozitív érzéseidről. Azokat fogják követni, nem pedig ezt a "észtosztó" irást.
2008-03-25 18:12:00

bamako

nem kellene szegény bérből és becsületes munkával keresö emberek elött játszani az eszeteket nem irigykedne senki
2008-03-25 17:48:52

Vidi Rita

Szia Réka! (Tényleg hozzá lehet szólni?)

Készülj fel, hogy ezen blogbejegyzés kapcsán még több mocskolódást fogsz kapni, de szerintem ez ne ingasson meg, és ne is idegeskedj miatt, mert az árt a szépségnek:)

Én utálok mozogni, és bizony naphosszat a gép előtt ülök, de valamiért szimpatikus vagy. Talán, mert annyit mosolyogsz:)

Sok erőt, és pluszban még azt kívánom, hogy kerüljenek messzire a rosszindulatú emberek, de azt is kívánom, hogy soha ne adj támadási felületet az irigyeknek!
Széllel szemben nem lehet, és nem is kell!
Kiváló vagy abban, amit csinálsz, ne akard megváltoztatni az ellenlábasokat, "szolgáld" azokat, akik így szeretnek, sőt, rajonganak érted!

Minden jót,
Rita

2008-03-25 17:43:05

Kozák Anita

Szia Réka!
Amit leírtál az mind igaz,de az irigység mindenkiben benne van(a Norbi arca mindent elárult mikor "alulmaradt"Szandrával szemben).Szerintem finoman fogalmaztam most!
Azért kitartást kívánok a mocskolódók elviseléséhez!
2008-03-25 17:42:14

Hanna

Kedves Réka!
Szívből sajnálom, hogy ennyire negatív élmények érnek. Bevallom, mintha egy egészen más országban élnél. Soha nem tapasztalom, hogy az emberek ilyenek lennének,mint ahogy te leírod. Próbálj a jóra fófuszálni, biztosan abból is van elég. Ne hagyd hogy a boldogságodat beárnyékolja néhány gonosz ember. További sikereket kívánok és megnyugvást....
2008-03-25 17:33:58

Enikő

Kedves Réka!
A fogyókúrámhoz szeretnék tanácsot kérni. Jelenleg 55 kiló vagyok és bármit teszek nem akar lefelé mozdulni. Már koplalni is próbáltam, de meg se moccant a súlyom. 158 centi vagyok, így legalább 5-7 kilótól kellene megszabadulnom. Köszönöm a segítséget.
Én tisztelem azt, amit elértetek és szerintem csak az irigykedik, aki semmit nem hajlandó tenni a boldogságért csak várja a sültgalambot. További szép napot! Enikő
2008-03-25 17:23:42

w

...ha egz kicsivel okosabb lennél, inkább csöndben maradtál volna.
2008-03-25 17:23:01

Eva61

Kedves Réka!

Igazad van! Nagyon sokan találkozunk hasonló helyzetekkel. Egyikünk fel tudja dolgozni, másikunk nem. Ha valami baj ér, akkor az irigy ember lesz a legelső, aki még beléd is rúg!
Kitartás!
Meg kell találni azokat az embereket, akik értékelik a munkátokat, az eredményeiteket.

Üdvözlettel:

Eva61
2008-03-25 17:06:48

anyuka

Ez azt hiszem egy kicsit "erösre" sikeredett.Se baj lesz miért támadni tovább.Ez egy ördögi kör.
2008-03-25 17:00:24

ati

jó, akkor felteszem másként a kérdést: nem lehetne szabályosan közlekedni? :)
2008-03-25 16:59:24

Andika

Réka, igazad van, de ne törődj az emberek rosszindulatúságával, úgysem fogod megérteni soha... Inkább tanuld meg átlépni ezeket, és ne pazarold rá az energiádat, nem éri meg!
Sok sikert a továbbiakban!
2008-03-25 16:42:14

Alíz

Kedves Réka! Nagyon örülök, hogy mindezt leírtad, komolyan mondom, (sajnos) örömmel olvastam, mert minden szava igaz. A magam kis miliőjében én is ilyen cípőben járok, még a saját barátnőim irigységét is érzem gyakran, de amikor ülsz egy 39 fokos lázas beteg gyerek ágya mellett éjszaka, amikor reggel korán kelsz, elindítod a családot, mész te magad is a felelősségteljes munkahelyedre és satöbbi... folytathatnám, de Te tökéletesen leírtad a lényeget, ezeket senki nem irigyli.
Réka! Csodálatos a családod, maradj mindig ilyen vidám és boldog mindezek ellenére! Tudod, hogy a Magad és a Családod világáért Te vagy a felelős, ez legyen mindig a legfontosabb! Sok erőt kívánok Neked! Alíz
2008-03-25 15:00:17

Nagyné Becsei Katalin

Kedves Réka!
Nagyon egyetértek a "...népbetegség" c. cikkedben írt felháborodásoddal! Sajnálom, hogy annyi bántást kaptok, pedig tényleg csak az irígység beszél belőlük! Elismeréssel adózom Norbinak is a sokéves tevékenységéért, az elszántságáért, a hitéért, azért, hogy ilyen társadalmi környezetben is csinálja! A gyerekek tündériek, csak gratulálni tudok. Fel a fejjel, sok boldogságot kívánok!
Nagyné Kati (age 55)

2008-03-25 14:57:01

godma

Szia Réka!

Próbálj meg túllépni ezeken az embereke! Néha engem is elkeserít, hogy egy hivatalban is jobban esik az ott levőnek porig alázni a másikat, mint segíteni neki, holott őt azért fizeti, hogy segítsen. Őszinte szívemből kívánom, hogy az eddig kemény munkával elért eredményeitek gyümölcsét élvezni tudjátok szeretben békességben és nyugalomban. Jó érzés ha van egy társad, akire számíthatsz. Jó egészséget, kitartást,és minden szépet és jót kívánok nektek.
Üdvözlettel Éva
2008-03-25 14:36:42

Bogesz

Kedves Réka!

Ne törődjetek az emberek rosszindulatú megnyilvánulásaival!!!
Nem számít az emberek véleménye,csak arra gondoljatok,hogy vannak még emberek az országban akik képesek meglátni a másikban a szépet, a jót.

Ne akarjatok megfelelni az emberek elvárásainak,mert úgysem lehet, mindig lesznek rosszindulatú emberek, és velük szemben csak egyet tehettek visszavágtok és nem veszítek fel velük a kesztyűt.
Szerintem nagy dolog amit elértetek, de biztos rengeteg munka is áll a háttérben,amit az emberek nem látnak.
Rendszeres tornázója vagyok a dvd-idnek és edzéskártyáidnak és nekem nagyon bevált.
Már alig várom a következő DVD-det.Szerintem nagyon sokan igy vannak ezzel és csak ez számít.
Adjon neked sok erőt a többi rajongód szeretete, kitartása irányodba!!

Adjon neked még több erőt gyönyörű gyerekeid létezése, és a férjed szeretete!
További sikereket,jó egészséget és nagyon sok kitartást kivánok az egész családodnak!!!

2008-03-25 14:33:47

eszti

Kedves Reka,
Nagyon sajnalom hogy itt tart ez a kis orszag. En es a ferjem a sajat csaladunk miatt kellett kulfoldre mennunk es elnunk mert egyszeruen nem birtak elviselni minket, a szorgalmunkat es kitartasunkat. Belehaltak az irigysegbe. Mindig is ez lesz a sikeres emberek sorsa, de mostanaban ugy erzem hogy magyarorszag felfalja a sajat gyermekeit, a sikeres embereket, peldakepeket. Hidd el nekem egy ilyen sikeres hazaspart kulfoldon istenitenenek. Teli van az egesz orszag kover, kepzetlen, luzer, elvalt, kisiklott szanalmakkal akik 'nosza uljunk neki a gepnek oszt osszuk az eszt nev nelkul' emberek. Vigyazzatok magatokra, minden jot nektek - es ne hagyjatok hogy ez az egesz barmi fajdalmat okozzon nektek.
2008-03-25 14:33:18

Kinga

Kedves Réka!

Teljes mértékben igazad van, sajnos ez az ország tele van irigy emberekkel, akik tényleg csak a nagy lakás és az autót látják és nem a megdolgozott munkát mögötte. Nagyon sajnálom, hogy ilyen emberekkel kell nap mint nap találkoznod! De ennek ellenére reménykedjünk, hogy még mindig vannak olyanok akik elismerik és értékelik a megdolgozott sikereket és nem a rosszindulat munkálkodik bennük.

További sok sikert kívánok neked és a családodnak!

Üdvözlettel: Kinga
2008-03-25 14:30:45

zituka

Ez az Réka,ne hagyd magad! Igazad van!
2008-03-25 14:29:56

Kis Krisztina

Kedves Réka!

Abszolúte igazad van!!!
Sajnos manapság az emberek között elterjedt az írigység. És ahogy TE is írtad, csak a jóra írigyek, arra, hogy a másiknak is van fájdalma esetleg, vagy hogy mennyit dolgozik, arra nem. Holott, mindenki a maga életéért felelős! Az, hogy ő úgy él, ahogy, az az ő döntése volt. Sosem késő változtatni azon, ami van!!!Csak ezt sokan elfelejtik, vagyis inkább megszokják a biztos rosszat, és nem mernek kockáztatni a jóért!Ahogy egy híres pszichiáter mondaná: "a langyos szarban" ülnek. És az olyan jó.
Végezetül, én csak tisztelni tudlak titeket, mert Ti megmertétek valósítani az álmaitokat, ahogy azt sokan nem merik, és írigyek azokra, akiknek sikerült.
Én csak további sok erőt és sikert kívánok nektek, és az ilyenekkel ne is foglalkozzatok, mert sajnos mindig akadnak olyanok, és egyre többen, akik a másikkal foglalkoznak, ahelyett, hogy a saját házuk táján néznének szét!

Krisztina
2008-03-25 14:28:07

andy

Kedves Reka! 100%ban igazad van,sajnos a magyar nemzet mar nem a kedvessegrol,szeretetrol hires, mint regen, hanem az aljassagrol,irigysegrol es hogy hogyan tudok a masiknak keresztbe tennirol.
En a dublini repteren a check-innen dolgozom,es tegnap a pesti jaratot csinaltam. A zaras elott mar bantam,hogy magyarul beszeltem az utasokhoz, mert annyira bunkok eggyesek,meg az is bajuk volt hogy a munkamat rendesen vegzem.
Az ember az hinne, hogy kulfoldon a magyarok osszetartanak,de nem,ugy szurnak ki a masikkal ahogy csak lehet.
Csak azt nem ertem hogy hova lett a hires magyar szeretett.

Nektek Reka pedig kitartast,turelmet,acel idegeket, sok szeretettet es bekesseget kivanok.
Tisztelettel csodalotok Andy
2008-03-25 14:24:04

gina

Szia!Ez nem az ország hibája hanem a magyar mentaltásé!dolgztam külföldön 20 magyarral!el sem hiszitek milyen undorító módon egymás alá tesznek irigységből vagy csak ugy "nehogymár neki jó legyen"címszóval!közben látsz más népeket mennyire összetartanak és csodálkozol!1 évet töltöttem kinnés nem a muka merített ki hanem az ami ott ment a házban ahol laktunk és a cégnél ahol dolgoztunk!!Ugyhogy be kell látni a magyarok nagytöbbsége ilyen aki nem az meg csak próbáljy jobbá tenni a világot de ahoz sajnos mi kevesen vagyunk!!Egy mód van nem kell velük foglalkozni!!!
2008-03-25 14:23:03

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenkilenc meg tizenkilenc =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Sportról, családról, a munkámról, magamról...

MAGAMRÓL

Fitness edző. DVD: Add önmagad! 1., Add önmagad! 2., Az igényes nők edzésprogramja, Légy bombajó kismama!, Add önmagad! 3. A tökéletes alakodért

ÜZENŐFAL

2008-04-14 22:24:38 Andi Kedves Réka!
Nagyon tetszik a blog.
Én csak annyit szertnék mondani, hogy csak így tovább, nagyon jó vagy abban amit csinálsz és ne törődj azokkal, akik bántanak!
Cak féltékenyek arra, amit elértél KEMÉNY munkával.
Köszönöm, hogy vagy és segítesz az emebereknek.

2008-04-14 19:23:42 Tóth Éva Szia Réka!
Az RR stars kollekcióhoz hozzá lehet jutni valahogy?

2008-04-12 18:28:30 Martina Szia Réka!
Remélem emlékszel még a március 31.-ei napra,amikor eljöttél hozzánk Nyíregyházára a Bem József Általános Iskolába.
És el tudnád küldeni azokat a képeket ami ott készült?Az e-mail címem:cs_tina@freemail.hu
Előre is köszi. :)

2008-04-11 08:29:14 Norcika Szia Réka!
Megszeretném kérdezni,hogy milyen gyakorlatokat és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék!
Előre is köszönöm!

2008-04-10 15:46:33 Vica Jópofák vagytok, hogy nem jelenik meg a hozzászólásom.

2008-04-10 12:59:22 anyuka88 Szia Reka!En egy londonban elo magyar vagyok.Gratulalni szeretnek neked es a parodnak es sok sikert kivanok a jovoben is. Egy gyerekem van es nagyon meghiztam a segitsegedet kernem a
lefogyashoz.hallottam egy fogyast segito tabbletarol csak nem tudom a nevet.valoban hatasos?

2008-04-10 10:45:33 izi Hu-ha!Akinek nem szimpatikus a Réka miért olvassa a blogját?Inkább tornázni kéne hogy ne legyen ennyi mocsok az emberi testben,erőt gyüjteni és szeretni.

2008-04-09 16:40:31 Mrs.Robinson Szia Reka,mea culpa,hogy en itt ekezet nelkul de egy ideje kulfolodn elek.Szoval.annyi mindent tudnek es szeretnek irni,de a legeslegfontosabb:teljesen indifferens,hogy kis es mit gondol,ha van celod(barmi is az)ha van hited(barmiben)akkor kuzdj,menj,csinalj.Mindig lesznek "masok"-egyfajta reakciokent Rad, az eletedre(amirol nem tudnak),a kulsodre.Na ilyenkor kell szelektalni.Nyilvan nem kellemes negativ prekoncepciokat hallgatni-de eza piros szonyeggel jar.
Norbinak annyiban igaza van,hogy felesleges mindent kimondani,elmagyarazni"en nem is ugy ertettem.."nem is olyan vagyok" mert csak belebonyolodsz es taptalajt adsz arra,hogy kiforgassak a szavaidat.Csak onmagunknak kell megfelelni,es elszamolni.Nem attol leszel szebb vagy jobb,hogy a taxis mit mondott.Szoval,az ero legyen veled:-))

2008-04-09 14:37:55 Norci Szia Réka!
Megszeretném kérdezni hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnom és mit lehet ennem ,ha csak formásodni szeretnék?

2008-04-09 10:53:56 szabina Kedves réka!Az én véleményem egyetért a tiéddel mert a mai világban nagy az irigység és a rosszindulat persze vannak kivételek!Én egy31 éves 2gyermekes anyuka vagyok olyan helyen lakom ahol az emberek mindig a másikkal foglalkoznak nem magukkal biztos lenne mit sepregetniük

2008-04-07 19:34:36 Noémi Szia Réka! Nem tudom,hogy emlékszel de az egészséghétre jöttél edzést tartani hozzánk Nyíregyre.Mikor fogod leírni ide?:)

2008-04-07 01:24:28 Viktoria nagyon jol nezel ki ket gyerek utan.gratulalok.
en kanadaban elo magyar vagyok,e gyerek edesanyja s itt kanadaban is az egy mentseg hogy valaki kover de van gyereke.
szomoru.s igaz hogy a magyar rosszindulatu s massal torodik nem a maga eletevel.sok sikert mindenhez

2008-04-06 14:30:37 Zita Kedves Réka!Szeretném kérdezni, hogy hol tudnék hozzájutni az Add Önmagad 3-hoz mert egy boltban sem találom.illete hallotam hogy áprilisban kerül a polcokra a legujjabb dvd amin 5*20perc látható.Baja környékén lakom.
Köszönettel: Zita

2008-04-06 10:30:07 Benedetta majd a máec. 31-i képeket valaki el tudja küldeni(tudod réka akkor volt a bem jószef ált. iskolában az egészség hét)az e-mail címem: beni0630@freemail.hu! előre is köszönöm!

2008-04-03 13:46:41 edo Kedves Réka!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy áprilisban mikor várható az új dvdéd? nár nagyon várom!!!

2008-04-02 19:28:16 Violetta Szia!Mindennap tornázok a bnőmmel a kazijaidra,nagyon jó!Régebben azt hittem,h hülye vagy,de nagyot tévedtem!Fantasztikus vagy!Ne foglalkozz azokkal akik irigyek rád!mutasd meg hogy különb vagy náluk!Engeem is sokan megvetnek,de nem foglalkozok velük,mert tudom h a te segítségeddel lefogyok!Puszi

2008-04-01 18:15:22 Kriszti Szia Réka!
Ma csináltam a 2. videodatm és nagyon fárasztó volt de jó is:)
remélem mégsokáig fogom folytatni és nyárra majdnem olyan tökéletes alakom lesz mint Neked:)..vagy csak 1 kicsit hasonlítson:D.
Köszi szépen, szia:)

2008-04-01 14:56:45 benedetta Kedves réka! remélem emlékszel a március 31-re a Bem József Álltalános iskolában. mert majd a képeket el tudnád küldeni a beni0630@freemail.hu e-mail címre. előre is köszönöm!:)

2008-04-01 14:30:58 mondik Szia Réka!
Nem értem, hogy miért zavar az, hogy sokan nem szeretik azt, amit és ahogyan csinálsz. Végülis: nem a szeretetükből, hanem a pénzükből és a hiszékenységükből élsz meg. Nem is akárhogy :).

2008-03-31 20:07:25 Kingi Volt nálunk Réka Nyíregyházán jól megtornáztatott minket
aranyos kedves!!!!!!!

© StoryOnline 2007